2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar doktorlariniz balik tuketimiyle ilgili bilgi verdi mi size? Benim doktor bisiler dediydi ama ben unuttum sizin bilgijiz var mi? Balik kizartma yiyebilir miyiz acaba? İcndeki civa orani tehlikeli mi? :bicak:

İşten çıkmama 1 saat var ve yine kustum niye böyle oluyor ya bide aşırı bir yorgunluk var her an bayılacak gibiyim 😔

Kizlar iyi aksamlar şu an 6+5 deyim ama göğüs hassasiyeti ve mide bulantım geçti sizin de arada geçtiği oluyor mu? Bı sorun işareti falan değildir değil mi?
Hiç belli olmuyor ben de seninle aynıyım 6+6 hatta benimkisi yaklaşık mide bulantılarım çok olmazdı arttı

Yaa ben boyleyim işte. Bir de ikinci hamileliğim ama evde bi iş varsa yapmam lazım yoksa içim rahat etmiyordu ama sonra arkadaşlarım söyleyince dank etti bana. Ilkinde her işi yapıyordum market torbalarını taşıyordum falan bunda aklım başıma geldi🤦‍♀️ hep nolacak ki diyordum ama öyle degilmis
Devam et aynen

Ben de sekreterlik yapıyorum bu şekilde bildirmem gerekir mi acaba? Yüzyüze soyledim ama. Bi de benim patronum doğum izni kullandırmak istemiyor doğum yap 2 ay sonra toparlan dön diyo ne yapsam bilemedim
8hafta doğumdan önce 8hafta da doğumdan sonra seni calistiramaz doktor raporunu aldiktan sonra.cogul gebelikte süreler biraz daha artiyor diye hatirliyorum.buna doğum sonrasi analık izni denir.bundan sonra çocuğunu büyütebilmen için de belli sürelerde izin hakkın var .zaten korona var biliyorsunuz, onunla ilgili de gebelerin 6ay ücretsiz izin hakları verildi diye biliyorum.karsilikli iyi niyetli olarak anlasirsiniz ve haklarınızı kullanmazsanız sizin bileceğiniz iş tabi.eğer gebelikten dolayı işten çıkarma vb şeyler yaşarsan işvereni dava edebilirsin.kontrolere gitmen konusunda da izin vermek durumunda.ogrendiginiz gibi isvereninize yazılı olarak bildirin ki ileride ben bilmiyordum gebe oldugunu deme şansı olmasin.eger gerek yok
yazıya ya filan vesaire dediyse venkotu niyet sezdiyseniz iadeli taahhutlu evine posta edin gebelik yazisini kendisine,imzalayarak teslim alsın pttden.iste bu kadar 😁

Kizlar doktorlariniz balik tuketimiyle ilgili bilgi verdi mi size? Benim doktor bisiler dediydi ama ben unuttum sizin bilgijiz var mi? Balik kizartma yiyebilir miyiz acaba? İcndeki civa orani tehlikeli mi? :bicak:
Balık haftada bir kaç defa dedi bana.bana da yumurta ile ilgili bir şey demedi.sadece sut iç balık ye tatlı yeme ve normal yediklerini yemeye devam et dedi o kadar

Balık haftada bir kaç defa dedi bana.bana da yumurta ile ilgili bir şey demedi.sadece sut iç balık ye tatlı yeme ve normal yediklerini yemeye devam et dedi o kadar
Her doktor kisiye gore tavsiyelerde bulunuyor anladgm kadariyla 🤔 o zmn bol bol balik yiyelim😊 ama merak ettm canm sana doktor niye tatli yeme dedi🥺🤔 ne varmis ki tatlida? Ben gunlerdir tatlilarin icinden geciyorm vallahi :KK53: bisi varsa ben de uzak duraym

Ay cnm evw gecince dinlen bol bol tansiyonun mu dustu ki
Şimdi arabaya bindim eve gidicem canım biraz daha iyi gibiyim ama hala inanılmaz yorgunum,kendi kendime nazar değdirdim galiba çok iyi geçiyor bu hamileliğim diye diye😒

İshal oldum sanırım arada oluyordu ama çok meyveden mi bi kere dışardan yemiştim ondan beri vardi haşlanmış patates yemeye çalişicam inş geçer :/

Ben de kabızlıktan ölücem, meyve de tüketiyorum.. Ama yok
Benim de tansiyonum oynuyor
sürekli
Her doktor kisiye gore tavsiyelerde bulunuyor anladgm kadariyla 🤔 o zmn bol bol balik yiyelim😊 ama merak ettm canm sana doktor niye tatli yeme dedi🥺🤔 ne varmis ki tatlida? Ben gunlerdir tatlilarin icinden geciyorm vallahi :KK53: bisi varsa ben de uzak duraym
Tartti beni 67 ciktim.en fazla 11,5kilo alabilirsin dedi.evet bucugu da var 😁
O yüzden dedi herhalde tatlı yeme diye

Dün böyleydi benim kesem... nasip insallah iyidir hersey 2 hafta sonra

Eklentiler

• 06A442C0-70E6-43A3-965A-1DAD19FC1EE1.jpeg
    06A442C0-70E6-43A3-965A-1DAD19FC1EE1.jpeg
    75,2 KB · Görüntüleme: 50
Zararlı olduğu için demiştir normalde un hamur işi şeker ekmek karbonhidrat sırf zararlı tabi yememek konusunda her zaman başarılı olamiyor insan başlarda ben de yedim canım çektikçe şimdi yiyemiyorum zaten tiksinti bulantida:/

Zararlı olduğu için demiştir normalde un hamur işi şeker ekmek karbonhidrat sırf zararlı tabi yememek konusunda her zaman başarılı olamiyor insan başlarda ben de yedim canım çektikçe şimdi yiyemiyorum zaten tiksinti bulantida:/
Evet ya bak şimdi hatırladım,hamurisi gıdalar da yeme dedi.

Sagliksiz Kilo alimina sebep oldugu icin demis anladgm kadaryla 🤔😆 ya ama hamile olunca her seyi canin cekmiyor mu kural boyleydi en son🥴 hepsinden azcik azcik yiyelm bence. Ben zaten 52kiloyum azcik bebis buyuse öne dogru yuvarlanirim kilo almazsam😆

X