2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar merhaba nasipse bende Haziran annesi olacağım henüz yeni salı günü kese görmeye gidicez ama hiçbişey hissetmiyorum daha sanırım kalp atışını duyunca mı hissedicem hamiş olduğumu sizler ilk zamanlar hissettin mi ben en son transfern 10. Günü kan verdim doktorum tekrar vermene gerek yok dedi. Şimdi merak ediyorum nasıllar diye 🤗 sizler ne hissettiniz ne zaman hissettiniz bilgi verirseniz sevinirim hesaplama.net de 4+7 çıkıyor gebeliğim

Kızlar merhaba nasipse bende Haziran annesi olacağım henüz yeni salı günü kese görmeye gidicez ama hiçbişey hissetmiyorum daha sanırım kalp atışını duyunca mı hissedicem hamiş olduğumu sizler ilk zamanlar hissettin mi ben en son transfern 10. Günü kan verdim doktorum tekrar vermene gerek yok dedi. Şimdi merak ediyorum nasıllar diye 🤗 sizler ne hissettiniz ne zaman hissettiniz bilgi verirseniz sevinirim hesaplama.net de 4+7 çıkıyor gebeliğim
Sat 19.09 ilk çocuğumuz veya çocuklarımız olacak inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️ Sohrab Sohrab

Merhaba canım ben de sadece beta yaptırdım henüz. Yarın sağlık ocağında kan testi yaptırmak istiyorum ama bu kez sadece beta değil başka bakılması gereken ne varsa ona da bakılsın istiyorum. Sen o listeyi kendi kadın doğumcundan mi aldın? Acaba sağlık ocağında hazır bir liste var mıdır gebeler için? Ben kadın doğumcuya bir sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum da karından görünmesi için
aynı zaman hamile kaldığımız arkadaşım var o benden önce gitmişti,ona vermiş.ben de ondan aldım.aynı doktora gidiyoruz.sağlık ocağı bilmez,uzmanınıza gidin o versin testleri

Son düzenleme:
Kızlar bu arada cumartesi günü kontrole gittim , herşey yolunda dedi doktor bir sıkıntı yokmuş. bebeği göremedik keseyi gördük ,güzel dedi.2 hafta sonra yeniden çağırdı, bir sürü de tembihte bulundu.bazı 1 çocuk büyütenler kendini Profesör zanneder ,sakın kimseyi dinleme,sadece beni dinle dedi :KK70:

Kafama göre değil canım :) ben sekiz yıldır kullaniyorum bu ilaci hamilelikten önce yüz kullaniyodum anca yetiyordu. yeni 75 düşmüşlerdi şöyle ayarliyorum 100 başladim bazen kirip 25 mg ek aliyorum iki haftada tahlil verdiğim için anlarim oradan diye düşündüm. dr ile sonra ki dozu beraber ayarlariz dedim 1.5 lara düşse sen daha önce kullanmadiysan öyle alma sakın dediğini uygula düşer bi de onun öyle 100,75 dozda satılan formlari var direk aliyorum
Anladım canım bana da doktor düşük verdi gibi geliyor. Gerçi ilk kez kullanacağım için olabilir. Bir dahaki gidişimde olcurecegim inşallah. Çok da kafama takılıyor.

Zayıf olunca da kilo alıcada takıntı yapıyor insan aslında takılmasak belki istediğimiz kiloda olacağız ama işte görsellik de hayatımızı ister istemez etkiliyor şuan kilonuz gayet iyi bence hiç takılmayın
Saglikli olduktan sonra gerisi bos canim. Valla o diyenler kendine baksin sende boşver bebeğini saglikla doğurursun insallah🥰

Yok doğru düşündün insan kıyamıyor ben hala gece sütü veriyorum dersem yeri yeni kesildi gece yatarken içiyor ama sabah kahvaltilarini daha az yapiyorlar onun için dedim yatmadan önce idare ederse diye tabi ki öyle de verebilirsin canim henüz galiba iki Yaşina girmedi ihtiyaç duyar :)
Haftaya pazar 1 yaşına girecek :)

Canım taktiklerini bizimle de paylaş zamanı gelince 😍 pilates ve yürüyüşlere ne zaman başladın?
Paylaşmazmıyım ♥️
pilastes 3. Aydan sonra başladım son ana dek . 37. Haftadan sonra ağırlaştırılmış pilates yaptım . Yürüyüşlerde 3. Aydan sonra başladı canım yine 37 sen sonra merdiven çıkma ve daha uzun yollar yürüdüm . Kesinlikle bunlara bağlıyorum .
Çünkü İnan ben ilk hastaneye yattım ebe bana dediği ilk doğumun burda bekleme eve git hemen olmaz dedi ben 3 saat sonra doğurdum kızımı Allahtan doktorum salmadı yoksa asla yetişemezdiö

Merhabalar hoşgeldin. 6.haftada genelde bulantı başlıyor benim öyle oldu. Hamilelik takvimi uygulamaları var onları indirirsen bebeğin hakkın hem bilgi veriyor hem kac günlük yazıyor bende oradan takip ediyorum. Insallah saglikla gelir🥰

X