İnş canım doktora haftaya gidicem bi danışırım yinede rahat etmek için :) geçen ay normal demişti kilosu vs aynı devam etmiştir inş. Birde aşırı hareketsizim ayakta pek duramıyorum ağrılardan ondan da alırım diyodum galibane güzel işte almamışsın
ben de uğraşıyorum diyetisyenle gidiyorum tatlı sürmüyorum ağzıma. Ekmek sadece sabahları tam buğday. 5 kilo almışım. Bebek daha 500 gram yani. Şu ana kadar kilo almamış olmak normal bence. Bundan sonra alırsın muhtemelen.
İnş canım doktora haftaya gidicem bi danışırım yinede rahat etmek için :) geçen ay normal demişti kilosu vs aynı devam etmiştir inş. Birde aşırı hareketsizim ayakta pek duramıyorum ağrılardan ondan da alırım diyodum galiba
İştahım az ama en azından hergün bebek için birşeyler yemeye çalışıyorum bulantım yok ama yemek yapasım bile gelmiyor nerdeyseyeme içmen nasıl miden bulanıyor mu hala? Ben o kadar iştahlıyım ki zor tutuyorum kendimi. Aklıma türlü türlü yemekler geliyor.
Çocuk zaten senden alıyor besinini. Sen belki yeterince yiyemeyince çocuk yine alacağını alıyor ama sen halsizleşiyor olabilirsin. Neyse darısı başımıza kilo almasız devam etse keşke
İştahım az ama en azından hergün bebek için birşeyler yemeye çalışıyorum bulantım yok ama yemek yapasım bile gelmiyor nerdeysedaha çok fırına atmalık yemekler yapıyorum kolay diye pilavdan soğudum iyice bizimkiler hep aynı şeyi istiyolar birazda bundan yiyesim gelmiyor galiba kendime en küçük sos tenceresi kadar yemekler yapıyorum arada da. Şöyle bi baktımda diyet yapıyo gibi besleniyorum nerdeyse galiba
valla öylee. biden kilo almakdan korkuyorum bende. şuan iştahım çok yok severek sadece meyve yiyorum ama aç kalınca hala istiğfar ettiğim için aç kalmamak adına bir şeyler yiyip duruyorum. iştahım artarda daha çok yersem artık beni hastaneye yuvarlayarak götürür eşim.y demeee son 3-4 ayda 15 kilo mu? Benim de 5 kilo oldu heralde ama çok korkuyorum iştahım çok açık. Nasıl oldu o 15 ya?ne yedek yrıyor sanki.
Aynen canim egilemiyorum karnim aciyor utanmasam ayakkabimi giydirin diyecegimBenim de karnım baya çıktı. İkinci hamilelikte daha erken çıkıyormuş zaten. Ben şimdiden ayakkabı falan giyerker zorlanıyorum
Ahahah çok tatlıbende çıkmasını bekliyorum, karnım çıksın da daha fazla hamile havalarına giriyim
Her şey ne kadar pahalı
Bugünkü indirimlere bakayım dedim e bebeğin, ateş ölçerlerin fiyatları uçmuş gitmiş
Allahtan kızım doğmadan yine e bebeğin indirimlerinden almıştım o zamanlar
Büyük kalemleri çok geçe kalmadan tamamlayın kızlar hepsi birden büyük miktarlar tutuyor, yavaş yavaş almakta fayda var
Ates olcer temassiz olanlarmi ben koltuk alti aldim kizimada kullanmisdim oyle evde vardi dr danisdim oda koltuk alti lar daha iyi dedi temassizlarin yanilma payi yuksek diye alma dediHer şey ne kadar pahalı
Bugünkü indirimlere bakayım dedim e bebeğin, ateş ölçerlerin fiyatları uçmuş gitmiş
Büyük kalemleri çok geçe kalmadan tamamlayın kızlar hepsi birden büyük miktarlar tutuyor, yavaş yavaş almakta fayda var
Mutlaka bir şey çıkıyor eksik bitmiyor allah herkesin yardımcısı olsunbenim de ıvır zıvır bitti büyük kalemler kaldı ya. Ivır zıvır tekstil vs bile mahvetti kredi kartımı.
Şimdi aylara böldüm karyola(yatağını aldım neyse ki), bebek arabası, puset, süt pompası, kendime ve bebişe pike takımı kaldı. Yine ufak tefek şeyler çıkacaktır tabi.
Braun kulaktan ölçer aldımAtes olcer temassiz olanlarmi ben koltuk alti aldim kizimada kullanmisdim oyle evde vardi dr danisdim oda koltuk alti lar daha iyi dedi temassizlarin yanilma payi yuksek diye alma dedi
Ates olcer temassiz olanlarmi ben koltuk alti aldim kizimada kullanmisdim oyle evde vardi dr danisdim oda koltuk alti lar daha iyi dedi temassizlarin yanilma payi yuksek diye alma dedi
6 aya kadar onla idare ettik ama 6aylıkken çok hasta oldu huzursuzluktan olcturmedi koltukaltindan...sonra bizde komşu tavsiyesi ile braun thermoscan kulaktan ölçer aldik 8 senedir kullanıyorum memnunum...elinle tabiki anlarsın ama kaç olduğunu bilmek önemliben de çocuk sürekli hasta olacakmış psikolojisinde tam tekmil tüm sağlık gereçlerini almak istemedim açıkçası o yüzden direk kol altı uygunundan aldım. Ateşi çıkınca elimle de anlarım zaten. Temassızlar çok aşırı pahalı. Kol altı ile ölçmekten sıkılacak kadar sürekli ateşlenmez diye ummak istiyorum
Her çocuk farklıdır belki senin ki tutar benim kız çekip atıyordu ve çok hastalanan bir çocuk değildi ama arada ateşlediğinde huysuz oluyorlar her şey kolay olmuyor malesefben de çocuk sürekli hasta olacakmış psikolojisinde tam tekmil tüm sağlık gereçlerini almak istemedim açıkçası o yüzden direk kol altı uygunundan aldım. Ateşi çıkınca elimle de anlarım zaten. Temassızlar çok aşırı pahalı. Kol altı ile ölçmekten sıkılacak kadar sürekli ateşlenmez diye ummak istiyorum
Su e bebek indirimleri olmasa bende yavaştan alırdım galiba ama indirimler sayesinde cogu seyi hallettim.Her şey ne kadar pahalı
Aldin mi dediign besigi?benim de ıvır zıvır bitti büyük kalemler kaldı ya. Ivır zıvır tekstil vs bile mahvetti kredi kartımı.
Şimdi aylara böldüm karyola(yatağını aldım neyse ki), bebek arabası, puset, süt pompası, kendime ve bebişe pike takımı kaldı. Yine ufak tefek şeyler çıkacaktır tabi.
Aldin mi dediign besigi?
Her çocuk farklıdır belki senin ki tutar benim kız çekip atıyordu ve çok hastalanan bir çocuk değildi ama arada ateşlediğinde huysuz oluyorlar her şey kolay olmuyor malesef
Yanlış hatırlamıyorsam 6. Ayda doktor ateş düşürücü şurup fitil falan yazmıştı rutin kontrolümüzde bende dedim ki hasta değil neden yazıyorsunuz bunları
Bunları al evinde bulunsun ne zaman hasta olacağı belli olmaz ve ateş ihmale gelmez demişti çok haklıymış sonradan anlamıştım