Evde sabah ac karnina tartil esas kilo o canim.kızlar kilo konusunda benim sıkıntım şu geçen sağlık ocağında elbiseli ayakkabbılı 79 çıktım ebede 1 kilo düş elbiselerden dolayı dedi. ama evde hep 80 çıkıyorum. evde ki tartım doğru diye biliyordum ama arada 2 kilo oynuyor galiba. Hangisine güvenicem ben şimdi.
Bende tam tersi karnım ağır gelmeye başladı eğilip kalkarken zorlanıyorum birde sürekli tuvalet hiç azalmadan devam ediyor ama kilo aynı heryerde tartılsamda aynıBen de hamile kalmadan 54 kiloydum hastanede 60 geldim ama hiç kilo almış gibi hissetmiyorumgobegim hariç bütün kiyafetlerim pantolonlarim oluyor. Sadece gobek 6 kilo aldi galiba
haklısın canım. aslında tartımın yanlış tarttığını düşünmüyorum bence sağlık ocağı yanlış.Sağlık ocağında 64.8 çıksam bile 64 diyorlardı bende emin değilim evdeki tartıyı kilosu emin olduğun bişey tartatarak dene istersen.
Bende 19 haftaya kadar almadım verdim bu 3 hafta içinde 3 kilo almışım doktorum kızdıKızlar günaydınn
8 10 kilo aldım yazanlar olmuş kendimi tuhaf hissettim hiç kilo almayan yokmu ben mi normal değilim merak ettim
O zaman 80 olmuşum hayırlı olsun.Evde sabah ac karnina tartil esas kilo o canim.
Bebeğin gelişimi iyiyse boşver kilo almamak en güzeli bu aydan sonra almaya başlarsın. Aldığını vermesi var birde öyle düşünBende tam tersi karnım ağır gelmeye başladı eğilip kalkarken zorlanıyorum birde sürekli tuvalet hiç azalmadan devam ediyor ama kilo aynı heryerde tartılsamda aynı
Arada benimde ağrım oluyor çok şiddetli ve kanamalı değilse normal karşılanıyor. Ama tabi ağrı seni rahatsız ediyorsa bir konturole gidebilirsin. inşallah sorun yoktur. ❤Adet olacak gibi bacak ve karın ağrım var normal midir acaba ,
Ben kızımda 6 aydan sonra kilo almaya başladım 37 haftalık doğum yaptığımda 15 kilo almıştım toplam. Şimdi en baştan kilo almaya başladım sona doğru daha hızlı kilo alınıyor o yüzden 15 şi geçicem gibi görünüyor.Bende 19 haftaya kadar almadım verdim bu 3 hafta içinde 3 kilo almışım doktorum kızdıilk kızımda 8 ayda doğurdum 26 kilo almıştım
Bende korkuyorum zaten 60 küsurle hamile kaldım ilk kızımda 4 ay aç kaldım diyet yaptım öyle verdim şuan hiç diyetle uğraşmak istemiyorumBen kızımda 6 aydan sonra kilo almaya başladım 37 haftalık doğum yaptığımda 15 kilo almıştım toplam. Şimdi en baştan kilo almaya başladım sona doğru daha hızlı kilo alınıyor o yüzden 15 şi geçicem gibi görünüyor.
Havalar soguk usuttum mu diyorum randevum cuma başka şehirde tüm başka doktora da gitmek istemiyorumArada benimde ağrım oluyor çok şiddetli ve kanamalı değilse normal karşılanıyor. Ama tabi ağrı seni rahatsız ediyorsa bir konturole gidebilirsin. inşallah sorun yoktur. ❤
Ben aç kalınca direk bulantım oluyor ve canın hep kalorili şeyleri istiyor arada yulaf falan yesemde asıl yediğim şeyler hep kilo sebebi.Bende korkuyorum zaten 60 küsurle hamile kaldım ilk kızımda 4 ay aç kaldım diyet yaptım öyle verdim şuan hiç diyetle uğraşmak istemiyorum
İnşallah sorun yoktur. Bebek harrketlerini hissediyormusun ben ağrım olsada hareket hissedince rahatlıyorum biraz.Havalar soguk usuttum mu diyorum randevum cuma başka şehirde tüm başka doktora da gitmek istemiyoruma
Ayaklarını sıcak tutmayı dene bakalımAdet olacak gibi bacak ve karın ağrım var normal midir acaba ,
Dur daha da kötü hissedicem kendimi şimdiBende 19 haftaya kadar almadım verdim bu 3 hafta içinde 3 kilo almışım doktorum kızdıilk kızımda 8 ayda doğurdum 26 kilo almıştım
Aynıyız boyun kaç ? Benim boyum 173 ve 76 kg ile hamile kaldımO zaman 80 olmuşum hayırlı olsun.çabuk geldiği gibi çabuk gider inşallah.
168 canım. bende 76 la hamile kaldım. pandemide salıp baya kilo aldım kilo aldığım dönemde hamile kaldım.Aynıyız boyun kaç ? Benim boyum 173 ve 76 kg ile hamile kaldım
Derdim bağırsaklardaymisAyaklarını sıcak tutmayı dene bakalım
Kahvaltı yeni yaptım coştu sağolsun sıpa derdim bağırsaklardaymis şükür halloldu ağrılar gitti ,İnşallah sorun yoktur. Bebek harrketlerini hissediyormusun ben ağrım olsada hareket hissedince rahatlıyorum biraz.
Ben son 1 haftadır tatlı ve ekmek çok yiyorum gece yatmadan önce ekmek arası yiyip yatıyorum yoksa uyuyamıyorumBen aç kalınca direk bulantım oluyor ve canın hep kalorili şeyleri istiyor arada yulaf falan yesemde asıl yediğim şeyler hep kilo sebebi.