2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evde sabah ac karnina tartil esas kilo o canim.

Ben de hamile kalmadan 54 kiloydum hastanede 60 geldim ama hiç kilo almış gibi hissetmiyorum gobegim hariç bütün kiyafetlerim pantolonlarim oluyor. Sadece gobek 6 kilo aldi galiba
Bende tam tersi karnım ağır gelmeye başladı eğilip kalkarken zorlanıyorum birde sürekli tuvalet hiç azalmadan devam ediyor ama kilo aynı heryerde tartılsamda aynı

Sağlık ocağında 64.8 çıksam bile 64 diyorlardı bende emin değilim evdeki tartıyı kilosu emin olduğun bişey tartatarak dene istersen.
haklısın canım. aslında tartımın yanlış tarttığını düşünmüyorum bence sağlık ocağı yanlış.

Bende tam tersi karnım ağır gelmeye başladı eğilip kalkarken zorlanıyorum birde sürekli tuvalet hiç azalmadan devam ediyor ama kilo aynı heryerde tartılsamda aynı
Bebeğin gelişimi iyiyse boşver kilo almamak en güzeli bu aydan sonra almaya başlarsın. Aldığını vermesi var birde öyle düşün

Adet olacak gibi bacak ve karın ağrım var normal midir acaba ,
Arada benimde ağrım oluyor çok şiddetli ve kanamalı değilse normal karşılanıyor. Ama tabi ağrı seni rahatsız ediyorsa bir konturole gidebilirsin. inşallah sorun yoktur. ❤

Bende 19 haftaya kadar almadım verdim bu 3 hafta içinde 3 kilo almışım doktorum kızdı ilk kızımda 8 ayda doğurdum 26 kilo almıştım
Ben kızımda 6 aydan sonra kilo almaya başladım 37 haftalık doğum yaptığımda 15 kilo almıştım toplam. Şimdi en baştan kilo almaya başladım sona doğru daha hızlı kilo alınıyor o yüzden 15 şi geçicem gibi görünüyor.

Bende korkuyorum zaten 60 küsurle hamile kaldım ilk kızımda 4 ay aç kaldım diyet yaptım öyle verdim şuan hiç diyetle uğraşmak istemiyorum

Arada benimde ağrım oluyor çok şiddetli ve kanamalı değilse normal karşılanıyor. Ama tabi ağrı seni rahatsız ediyorsa bir konturole gidebilirsin. inşallah sorun yoktur. ❤
Havalar soguk usuttum mu diyorum randevum cuma başka şehirde tüm başka doktora da gitmek istemiyorum a

Bende korkuyorum zaten 60 küsurle hamile kaldım ilk kızımda 4 ay aç kaldım diyet yaptım öyle verdim şuan hiç diyetle uğraşmak istemiyorum
Ben aç kalınca direk bulantım oluyor ve canın hep kalorili şeyleri istiyor arada yulaf falan yesemde asıl yediğim şeyler hep kilo sebebi.

Havalar soguk usuttum mu diyorum randevum cuma başka şehirde tüm başka doktora da gitmek istemiyorum a
İnşallah sorun yoktur. Bebek harrketlerini hissediyormusun ben ağrım olsada hareket hissedince rahatlıyorum biraz.

Bende 19 haftaya kadar almadım verdim bu 3 hafta içinde 3 kilo almışım doktorum kızdı ilk kızımda 8 ayda doğurdum 26 kilo almıştım
Dur daha da kötü hissedicem kendimi şimdi ilk bebeğimdede 9 kiloyla doğurmuştum ama o zaman zayıftım tabi 10 kilo kadar bunda daha fazla alırım diyodum ilkiyle alakası yok bu hamileliğin maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…