Aynen bende ondan alıcam. Alamadım ama dahaE bebekte var emzirme sütyeni çok da rahat ve güzel. 19.99 mu neydi tekstil indirimde 14 tl ye geldi.
E bebekte var emzirme sütyeni çok da rahat ve güzel. 19.99 mu neydi tekstil indirimde 14 tl ye geldi.
Yok ben e bebektekinden kullanmıştım simdi de onu alirim heralde. Bular bana pahalı geldi yaEmzirme sütyeni, terlik, pijama bende almadım daha. Lohusa pedi aldım ama sonrasında şundan gördüm. Şu daha pratik gibi. Sen daha almadıysan aklında olsun
E bebekte var emzirme sütyeni çok da rahat ve güzel. 19.99 mu neydi tekstil indirimde 14 tl ye geldi.
Rahat rahat ucuzluğu yaniltmasinben de ondan aldım ucuz olunca rahat olur mu bilemedim hatta alırken ama bayağı iyidi gelen ürün.
Şehir olarak İstanbul ankara falan değilseniz bulmasi sıkıntı oluyor. Burda tonla vardı avm de:)Yok ben e bebektekinden kullanmıştım simdi de onu alirim heralde. Bular bana pahalı geldi ya
Bende tekstil indiriminde baya baktım ama hepsini bitirmiş vicdansizlar.
Bende lohusa pedi e-bebektekinden aldım.Yok ben e bebektekinden kullanmıştım simdi de onu alirim heralde. Bular bana pahalı geldi ya
Ben esas emzirme atleti aradım mycey markanın vardi Civilde görmüştüm hoşuma gitmişti ama e bebekte bitirmislerdi.Şehir olarak İstanbul ankara falan değilseniz bulmasi sıkıntı oluyor. Burda tonla vardı avm de:)
Ben atlet ilkinde aldim ama kullanamadim. Yapişan cins atletleri ben bol rahat severim. Öyle bol da var miydi hiç bilmiyorum gerçiBen esas emzirme atleti aradım mycey markanın vardi Civilde görmüştüm hoşuma gitmişti ama e bebekte bitirmislerdi.
Kızımda marks&spencer kullanmistim büyük umutlarla gittim ama guzel modelleri gelmemis begenmedimH&Megüzel sütyenler gelmiş hoşuma gitti. Instagramda reklam çıktı ama bakmadım hiç fiyatına.
Ebebekte ucuz vardı ondan aldım bulunsun diye penyeydi.
Ben genelde iç çamaşırını dandik almam ve bu sebeple marks and spencera baktım direk ve aşşşııırı pahalı saçma sapan bir şeydi. Ucuz almaya karar verdim.
Penye mi? Önü süngerli olmazsa ucu cok belli oluyor benimkilerin. Kızımda penye almıstım hic kullanamadımE bebekte var emzirme sütyeni çok da rahat ve güzel. 19.99 mu neydi tekstil indirimde 14 tl ye geldi.
Ben en çok atleti kullandim. Evde sutyen takmadığım icin o atletler iyi oluyordu. Birde belin acilmasi derdi olmuyordu. Istedigin beden var yapışmıyor benimkiler. bende yapışan sevmem.Ben atlet ilkinde aldim ama kullanamadim. Yapişan cins atletleri ben bol rahat severim. Öyle bol da var miydi hiç bilmiyorum gerçi
Kızımda marks&spencer kullanmistim büyük umutlarla gittim ama guzel modelleri gelmemis begenmedim
Penye mi? Önü süngerli olmazsa ucu cok belli oluyor benimkilerin. Kızımda penye almıstım hic kullanamadım
Evde emzirme atleti giymeyi seviyorum ilk ay cok terlemistim daha kullanisli olmustu.haha dimi gerçekten çok saçmaydı modeller. O paraya değmeyecek şeydi.
Ebebekteki penye pamuklu. Ama içine göğüs pedi falan koyunca ucu belli olmaz. En kötü evde kullanmalık çok güzel bir şey.
H&m de 150 200 TL arasındaydıH&Megüzel sütyenler gelmiş hoşuma gitti. Instagramda reklam çıktı ama bakmadım hiç fiyatına.
Ebebekte ucuz vardı ondan aldım bulunsun diye penyeydi.
Ben genelde iç çamaşırını dandik almam ve bu sebeple marks and spencera baktım direk ve aşşşııırı pahalı saçma sapan bir şeydi. Ucuz almaya karar verdim.
H&m de 150 200 TL arasındaydı
Kaplı ile balenli ayni şey mi ya. Telli demek mi yani kaplı demek deBen en çok atleti kullandim. Evde sutyen takmadığım icin o atletler iyi oluyordu. Birde belin acilmasi derdi olmuyordu. Istedigin beden var yapışmıyor benimkiler. bende yapışan sevmem.
Sutyen de disari çıkarsam diye kapli olandan almıştım.
Kaplı ile balenli ayni şey mi ya. Telli demek mi yani kaplı demek de
Telli ve sungerli olanlardan bendeki su eklediğimin aynisi. Kapli balenli ayni şey mi bilmiyorum ben kapli diyorum hepKaplı ile balenli ayni şey mi ya. Telli demek mi yani kaplı demek de
Valla ben bir beden büyük aldim ilkinde de öyle yapmiştim.rahatlık çok önemli bence gebelik sonrasinda da:) zaten bazen sütten dolgun gibi oluyor göğüs.Kızlar göğüsler daha büyür mü sizce doğuma doğru? Ya da emzirirken? Ben şimdi emzirme sütyeni bedenini bir beden büyük mü almam gerekir acaba?
Ebebektekini büyük aldım da. Şimdi internetten bir şeyler bakyım dedim sizle konuşurken kararsız kaldım
Kilo aldıkça büyür bence o yüzden henüz sütyen almadım ben son aya bıraksam çok mu geç olur onu düşünüyorumKızlar göğüsler daha büyür mü sizce doğuma doğru? Ya da emzirirken? Ben şimdi emzirme sütyeni bedenini bir beden büyük mü almam gerekir acaba?
Ebebektekini büyük aldım da. Şimdi internetten bir şeyler bakyım dedim sizle konuşurken kararsız kaldım