2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
E bebekte var emzirme sütyeni çok da rahat ve güzel. 19.99 mu neydi tekstil indirimde 14 tl ye geldi.
Aynen bende ondan alıcam. Alamadım ama daha

Eklentiler

• C70F27F7-61B9-4072-A6DF-7383B546B420.png
    291,8 KB · Görüntüleme: 66
Emzirme sütyeni, terlik, pijama bende almadım daha. Lohusa pedi aldım ama sonrasında şundan gördüm. Şu daha pratik gibi. Sen daha almadıysan aklında olsun
Yok ben e bebektekinden kullanmıştım simdi de onu alirim heralde. Bular bana pahalı geldi ya
E bebekte var emzirme sütyeni çok da rahat ve güzel. 19.99 mu neydi tekstil indirimde 14 tl ye geldi.

Bende tekstil indiriminde baya baktım ama hepsini bitirmiş vicdansizlar.

Yok ben e bebektekinden kullanmıştım simdi de onu alirim heralde. Bular bana pahalı geldi ya

Bende tekstil indiriminde baya baktım ama hepsini bitirmiş vicdansizlar.
Şehir olarak İstanbul ankara falan değilseniz bulmasi sıkıntı oluyor. Burda tonla vardı avm de:)

Şehir olarak İstanbul ankara falan değilseniz bulmasi sıkıntı oluyor. Burda tonla vardı avm de:)
Ben esas emzirme atleti aradım mycey markanın vardi Civilde görmüştüm hoşuma gitmişti ama e bebekte bitirmislerdi.

Ben esas emzirme atleti aradım mycey markanın vardi Civilde görmüştüm hoşuma gitmişti ama e bebekte bitirmislerdi.
Ben atlet ilkinde aldim ama kullanamadim. Yapişan cins atletleri ben bol rahat severim. Öyle bol da var miydi hiç bilmiyorum gerçi

Kızımda marks&spencer kullanmistim büyük umutlarla gittim ama guzel modelleri gelmemis begenmedim
Penye mi? Önü süngerli olmazsa ucu cok belli oluyor benimkilerin. Kızımda penye almıstım hic kullanamadım

Ben atlet ilkinde aldim ama kullanamadim. Yapişan cins atletleri ben bol rahat severim. Öyle bol da var miydi hiç bilmiyorum gerçi
Ben en çok atleti kullandim. Evde sutyen takmadığım icin o atletler iyi oluyordu. Birde belin acilmasi derdi olmuyordu. Istedigin beden var yapışmıyor benimkiler. bende yapışan sevmem.
Sutyen de disari çıkarsam diye kapli olandan almıştım.

Kızımda marks&spencer kullanmistim büyük umutlarla gittim ama guzel modelleri gelmemis begenmedim

Penye mi? Önü süngerli olmazsa ucu cok belli oluyor benimkilerin. Kızımda penye almıstım hic kullanamadım

haha dimi gerçekten çok saçmaydı modeller. O paraya değmeyecek şeydi.
Ebebekteki penye pamuklu. Ama içine göğüs pedi falan koyunca ucu belli olmaz. En kötü evde kullanmalık çok güzel bir şey.

H&m de 150 200 TL arasındaydı

Kaplı ile balenli ayni şey mi ya. Telli demek mi yani kaplı demek de

Kızlar göğüsler daha büyür mü sizce doğuma doğru? Ya da emzirirken? Ben şimdi emzirme sütyeni bedenini bir beden büyük mü almam gerekir acaba?
Ebebektekini büyük aldım da. Şimdi internetten bir şeyler bakyım dedim sizle konuşurken kararsız kaldım

Kaplı ile balenli ayni şey mi ya. Telli demek mi yani kaplı demek de
Telli ve sungerli olanlardan bendeki su eklediğimin aynisi. Kapli balenli ayni şey mi bilmiyorum ben kapli diyorum hep

Eklentiler

• Screenshot_20210215-233425_Chrome.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 43
Valla ben bir beden büyük aldim ilkinde de öyle yapmiştim.rahatlık çok önemli bence gebelik sonrasinda da:) zaten bazen sütten dolgun gibi oluyor göğüs.

Kilo aldıkça büyür bence o yüzden henüz sütyen almadım ben son aya bıraksam çok mu geç olur onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…