2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben 2 kilo aldım canım iştahımda bi artma yok hala belki som aylar açılırız bizde
Aynen iştah bendede pek yok ondandır belkide yinede bi doktora gidince söyleyeyim içimde kalmasın sorun yoksa daha güzel bizim kilodan bebişe gitsin kilolar yeter ki :)

Ben son 1 haftadır tatlı ve ekmek çok yiyorum gece yatmadan önce ekmek arası yiyip yatıyorum yoksa uyuyamıyorum 😑
tatlı yapmaya hiç halim olmuyor ama eksikde kalmıyorum sayılır bol bol meyve yiyorum oda zaten baya şeker demek. valla inşallah şekerim çıkmazda rahat rahat meyve yemeye devam edebilirim.😁😁

Maşallah😄 benimki de belli de dar badi falan giyersem yoksa dışardan bakınca anlaşılmıyor ,ben kendim farkediyorum açıp bakınca ,iç karnım geniş galiba 😄😄
:olamaz: benimkini saklayamiyorum artik kocaman duruyor cok erken cikti sanki benim ic karinmi dar ne anlamadim top yutmus gibiyim

Sence daha kaç kilo alcaz :)) bende son 4 ay kaldı 6 kilo alırsak son 4 ay için iyi yırtarız 😂
Canım son aylar aniden kilo artışı oluyor onu baz alarak ben baya alacağımı düşünüyorum. İnşallah almam inşallah abartı bir ödem sorunuda yaşamam ama işte birazda bize bağlı. İştahım artar iyice yemeye başlarsam sonum ne olur hiç bilmiyorum. 🙈

:olamaz: benimkini saklayamiyorum artik kocaman duruyor cok erken cikti sanki benim ic karinmi dar ne anlamadim top yutmus gibiyim
Benim de karnım baya çıktı. İkinci hamilelikte daha erken çıkıyormuş zaten. Ben şimdiden ayakkabı falan giyerker zorlanıyorum 🤪

Canım son aylar aniden kilo artışı oluyor onu baz alarak ben baya alacağımı düşünüyorum. İnşallah almam inşallah abartı bir ödem sorunuda yaşamam ama işte birazda bize bağlı. İştahım artar iyice yemeye başlarsam sonum ne olur hiç bilmiyorum. 🙈
Ay inşallah bende korkmaya başladım biraz,iştahım başından beridir açık ,şuana kadar tam 6 kilo aldım ayda bir kilo almak üzere ,normal mi fazla mı sizce ?eşimde karışıp duruyor kiloma 😒 şimdi sus doğumdan sonra konuş diyorum bende 🤣

tatlı yapmaya hiç halim olmuyor ama eksikde kalmıyorum sayılır bol bol meyve yiyorum oda zaten baya şeker demek. valla inşallah şekerim çıkmazda rahat rahat meyve yemeye devam edebilirim.😁😁
Benim kızım hergun anne pasta yapalım diyor e pandemide oyalayamuyorum bizde tatlı yapıyoruz :) sonra gelsin kilolar * 3 kilo ya fazla diyor doktorum 1 ay için

Aynen iştah bendede pek yok ondandır belkide yinede bi doktora gidince söyleyeyim içimde kalmasın sorun yoksa daha güzel bizim kilodan bebişe gitsin kilolar yeter ki :)
Aynen canım inşallah bebişler gidiyordur ama bende bi ara kafama takmıştım almamakta anormal gibi yani genelde hamilelikte alınır cunku

Benim karnımı görseniz korkarsınız her an doğuracak gibiyim benim hamilelik lerim maalesef çok fena geçiyor karnim sanki sin aylarimda gibi o kadar büyük ayaklarim ellerim şişiyor ve en kötüsü sekerim yüksek ve hızlı kilo almaya başladım 10.kilo almışım doktor şaşırdı gerçi doğumdan hemen sonra gidiyor genelde ödem kiloda degil ama beni çok zorluyor 😌

Benim karnımı görseniz korkarsınız her an doğuracak gibiyim benim hamilelik lerim maalesef çok fena geçiyor karnim sanki sin aylarimda gibi o kadar büyük ayaklarim ellerim şişiyor ve en kötüsü sekerim yüksek ve hızlı kilo almaya başladım 10.kilo almışım doktor şaşırdı gerçi doğumdan hemen sonra gidiyor genelde ödem kiloda degil ama beni çok zorluyor 😌
Ay 9 aylikken daha fena buyur ozaman bende 8 kilo almisim simdiden ama kilo problem degil zayif oldugum icin sukur odem olmaz ins tansiyon var bendede o yuzden sisersen bilgim olsun diyor dr

Ay inşallah bende korkmaya başladım biraz,iştahım başından beridir açık ,şuana kadar tam 6 kilo aldım ayda bir kilo almak üzere ,normal mi fazla mı sizce ?eşimde karışıp duruyor kiloma 😒 şimdi sus doğumdan sonra konuş diyorum bende 🤣
inan normal mi bilmiyorum ama bende aldım. doktorum bir şey de demiyor. Hamileyken kilo almakdan korkmuyorum aldığım kilonun sebebinin şeker olmasından korkuyorum. Şeker testini temiz atlatırsak bence hiç sorun değil. Ayrıca eşin sana hiç karışmasın çünkü senin minnoş bir bahanen var. Bende hep eşime ama bebek istiyor diyorum.😁

Benim kızım hergun anne pasta yapalım diyor e pandemide oyalayamuyorum bizde tatlı yapıyoruz :) sonra gelsin kilolar * 3 kilo ya fazla diyor doktorum 1 ay için
Oh miss şifa olsun size. Bakalım inşallah sınırları aşmadan az az kilo alıp tamamlarız hamileliği. Sağlıklı doğsunlarda gerisi hiç önemli değil. Kızın kaç yaşında benim ki martın 2 sinde 4 olacak.😁

Bende suan 4 5 kilo aldim . Ayni sekilde beslenmeye dvam edersem bundan sonraki süreçte kqaç kg alınıyor acaba :)
Ben de öyleyim. Çok korkuyorum 10 kiloyla tamamlasak ne güzel olur.
kızlar kilo konusunda benim sıkıntım şu geçen sağlık ocağında elbiseli ayakkabbılı 79 çıktım ebede 1 kilo düş elbiselerden dolayı dedi. ama evde hep 80 çıkıyorum. evde ki tartım doğru diye biliyordum ama arada 2 kilo oynuyor galiba. Hangisine güvenicem ben şimdi. 😅
İlk hangi tartıyla tartıldın onu referans al. Sabah aç karnına tuvalete çıktıktan sonra kıyafetsiz en güzeli 😂
Ben de hamile kalmadan 54 kiloydum hastanede 60 geldim ama hiç kilo almış gibi hissetmiyorum🤷‍♀️ gobegim hariç bütün kiyafetlerim pantolonlarim oluyor. Sadece gobek 6 kilo aldi galiba🤣
Benim de 4-5kg ama sadece karın ve popoya gitmiş. Üst tarafım yüzüm aynı kimse anlamıyor 😂
Ben kızımda 6 aydan sonra kilo almaya başladım 37 haftalık doğum yaptığımda 15 kilo almıştım toplam. Şimdi en baştan kilo almaya başladım sona doğru daha hızlı kilo alınıyor o yüzden 15 şi geçicem gibi görünüyor. 🙈
Ay demeee son 3-4 ayda 15 kilo mu? Benim de 5 kilo oldu heralde ama çok korkuyorum iştahım çok açık. Nasıl oldu o 15 ya? 🙈 ne yedek yrıyor sanki.

Kızlar günaydınn 🥰
8 10 kilo aldım yazanlar olmuş kendimi tuhaf hissettim hiç kilo almayan yokmu ben mi normal değilim merak ettim 🤔

ne güzel işte almamışsın ❤️
ben de uğraşıyorum diyetisyenle gidiyorum tatlı sürmüyorum ağzıma. Ekmek sadece sabahları tam buğday. 5 kilo almışım. Bebek daha 500 gram yani. Şu ana kadar kilo almamış olmak normal bence. Bundan sonra alırsın muhtemelen.

X