- 5 Ekim 2020
- 13.187
- 35.117
- 36
6 aya kadar onla idare ettik ama 6aylıkken çok hasta oldu huzursuzluktan olcturmedi koltukaltindan...sonra bizde komşu tavsiyesi ile braun thermoscan kulaktan ölçer aldik 8 senedir kullanıyorum memnunum...elinle tabiki anlarsın ama kaç olduğunu bilmek önemli
Aynen canim hem daha iyi olcum yaptini soylemisdi dr birde burun aspiretoru gerekiyor onu tavsiye ederim cok fazla tikanabiliyor o yuzden pompa iyi olmuyor ben iki yasa kadar kullandim sayilir 10 lt derece yeterli oluyor pahaliya gerek duymadim kendi adima aspiretorde 35 tlben de çocuk sürekli hasta olacakmış psikolojisinde tam tekmil tüm sağlık gereçlerini almak istemedim açıkçası o yüzden direk kol altı uygunundan aldım. Ateşi çıkınca elimle de anlarım zaten. Temassızlar çok aşırı pahalı. Kol altı ile ölçmekten sıkılacak kadar sürekli ateşlenmez diye ummak istiyorum
Aynen canim hem daha iyi olcum yaptini soylemisdi dr birde burun aspiretoru gerekiyor onu tavsiye ederim cok fazla tikanabiliyor o yuzden pompa iyi olmuyor ben iki yasa kadar kullandim sayilir 10 lt derece yeterli oluyor pahaliya gerek duymadim kendi adima aspiretorde 35 tl
Bu burun aspiratörleride hayat kurtarıcıebebek chicco indirimi olduğu gün şu sete 70 tl ödedim. Serum fizyolojik aspiratör ve ateşölçer. Annem de dedi aspiratörü ondan bu seti görünce aldım direk.
Bu burun aspiratörleride hayat kurtarıcı
Biz 6 yıl önce braun kulaktan ölçer kızıma almıştık. Bu bebeğede inş onu kullanıcaz. Biraz pahalı ama ben çok memnundum, kesinlikle de yanılma yok. Koltukaltı derecelerle gece bebek uyurken uyandırmadan ölçmek çok zor.Braun kulaktan ölçer aldım
Çocuk doktoruna danışıp almıştım onun kullandığından
Memnunuz şimdiye kadar bir sorun yaşamadık
Koltuk altından olanları tutmuyordu benim kız çekip atıyordu o yüzden rahat oldu bizim için
Nazal burun aspiratörü bizde bundan kullandık. Süper bişi. Pompa gibiler hiç çekmiyor. Dereceyi biz braun kulaktan ölçer kullandık. Bundan da vardı ama bunlarla ölçmek, beklemek çok zor...ebebek chicco indirimi olduğu gün şu sete 70 tl ödedim. Serum fizyolojik aspiratör ve ateşölçer. Annem de dedi aspiratörü ondan bu seti görünce aldım direk.
Nazal burun aspiratörü bizde bundan kullandık. Süper bişi. Pompa gibiler hiç çekmiyor
Ben otribebe kullandım buda aynı tarz kullanışlı olur benceöyle mi? Bu model Kullanışlı mı bilemedim ama set ve indirim görünce aldım direk. Araştırmadım da mağazada gördüm çok hızlı karar verdim
Biz eczaneden otri bebe alırdık hepsi ayni işlevi görüyor ya onemli olan onu kullanabilmeköyle mi? Bu model Kullanışlı mı bilemedim ama set ve indirim görünce aldım direk. Araştırmadım da mağazada gördüm çok hızlı karar verdim
Ben otribebe kullandım buda aynı tarz kullanışlı olur bence
Otribebe ile bunun markası farklı sadece. Amaçları aynı, kullanım şeklide aynıöyle mi sevindim. Trendyolda baktım sonradan genelde otribebe marka çok satanlarda o daha çok beğenilmiş sanırım. Bakalım deneye deneye göreceğiz. Kendimi çok cahil hissediyorum
Benimde kendi ihtiyaclarim kaldı. Pijama mi gecelik mi alsam bilemiyorum. Sutyende sadece pentide gordüm baska bulamadımSu e bebek indirimleri olmasa bende yavaştan alırdım galiba ama indirimler sayesinde cogu seyi hallettim.
Bu hafta bebek bezleri de indirime giriyor onu da alırım. Benim almam gereken kendi ihtiyaclarim kaldi sanırım emzirme sutyeni atleti lohusa pedi vs bir de ufak tefek şeyler. Bir tane de önü düğmeli pijama alırsam iyi olur.
Benim geceligim var ama sadece bulunsun diye yanıma alicam pijama giymeyi düşünüyorum bu kez.Benimde kendi ihtiyaclarim kaldı. Pijama mi gecelik mi alsam bilemiyorum. Sutyende sadece pentide gordüm baska bulamadım
Aralık'ta 3 oldu Tam 3 buçuk yaş olacak aralarında :)Oh miss şifa olsun size. Bakalım inşallah sınırları aşmadan az az kilo alıp tamamlarız hamileliği. Sağlıklı doğsunlarda gerisi hiç önemli değil. Kızın kaç yaşında benim ki martın 2 sinde 4 olacak.
H&Megüzel sütyenler gelmiş hoşuma gitti. Instagramda reklam çıktı ama bakmadım hiç fiyatına.Benimde kendi ihtiyaclarim kaldı. Pijama mi gecelik mi alsam bilemiyorum. Sutyende sadece pentide gordüm baska bulamadım
Emzirme sütyeni, terlik, pijama bende almadım daha. Lohusa pedi aldım ama sonrasında şundan gördüm. Şu daha pratik gibi. Sen daha almadıysan aklında olsunSu e bebek indirimleri olmasa bende yavaştan alırdım galiba ama indirimler sayesinde cogu seyi hallettim.
Bu hafta bebek bezleri de indirime giriyor onu da alırım. Benim almam gereken kendi ihtiyaclarim kaldi sanırım emzirme sutyeni atleti lohusa pedi vs bir de ufak tefek şeyler. Bir tane de önü düğmeli pijama alırsam iyi olur.
Emzirme sütyeni, terlik, pijama bende almadım daha. Lohusa pedi aldım ama sonrasında şundan gördüm. Şu daha pratik gibi. Sen daha almadıysan aklında olsun
E bebekte var emzirme sütyeni çok da rahat ve güzel. 19.99 mu neydi tekstil indirimde 14 tl ye geldi.Benimde kendi ihtiyaclarim kaldı. Pijama mi gecelik mi alsam bilemiyorum. Sutyende sadece pentide gordüm baska bulamadım
Aynen takma çıkarma derdi yok. Yanları cırt cırtlıymış. Kullandıktan sonra çıkar ataaa süpermiş bu görmemiştim hiç