Canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ki?? Bol su içKızlar size bişey sormak istiyorum benim böbreklerim çok ağrıyor iki tarafta. Acaba havalar soğuyor diğe mi yoksa karın genişliyor diyemi normal mi bu durumu yaşayan var mı benim dışımda ? Birde omuzlarım kollarım da çok ağrıyor. Resmen kırılıyorum ...
Gecmis olsun benimde ilk gebeligimde sag böbregim genislemisti sürekli ağrım olurdu sağ tarafta. Ultrasonda doktor görmüstü büyüme oldugunu ürolojiye git demisti. Sende söylersen görebilir ultrasonda.Kızlar size bişey sormak istiyorum benim böbreklerim çok ağrıyor iki tarafta. Acaba havalar soğuyor diğe mi yoksa karın genişliyor diyemi normal mi bu durumu yaşayan var mı benim dışımda ? Birde omuzlarım kollarım da çok ağrıyor. Resmen kırılıyorum ...
Geçmiş olsun canım. Taş dökerken dayanılmaz bi ağrı olur. O zaman taş değildir. Belki de sırt ağrısıdır, genellikle çok karıştırılıyo bu ikisiHiç dökmedim bilmiyorum ki dayanılmicak bir ağrı değil ama ağrıyor yani belime komple vuruyor sanki
Sağol cnm Belki birde istanbul birden soğudu belkide üşüttüm ..Geçmiş olsun canım. Taş dökerken dayanılmaz bi ağrı olur. O zaman taş değildir. Belki de sırt ağrısıdır, genellikle çok karıştırılıyo bu ikisi
Teşekkür ederim, söylerim dediğin gibi belki doktor bakınca anlar direktGecmis olsun benimde ilk gebeligimde sag böbregim genislemisti sürekli ağrım olurdu sağ tarafta. Ultrasonda doktor görmüstü büyüme oldugunu ürolojiye git demisti. Sende söylersen görebilir ultrasonda.
bilmiyorum ki tuvalete gidince sorunum yok aslında ağrı yanma vs .. anlamadım kiCanım idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ki?? Bol su iç
Normal kontrol ,değiştirsem bile devlet hastanesinde özeldeki gibi davranan doktor bulabilir miyim acaba :/ burada özel hastanede yok ,şuan ki gittiğim doktora mecbur iyi diye gidiyorum ,ilk gebeliğim ,tecrübesizim ,heyecanlıyım istiyorum ki doktora gittiğimde o heyecanı yaşayım bebeğimi görüyüm ,o kadar ultrasona giriyoruz ,yani ben mi çok beklentiye giriyorum yoksa devletteki doktorlar hep mi böyle bilmiyorum ,özeldekilere para verince bir güzel yağlayıp ,ballıyorlar normal olarak ,bu işte para olduğu için değilde görevleri olduğu için yapsalar ,devlette de özelde ki gibi ilgi görürüz ..
Kızlar benim de annem yanıma geldi, öyle olunca ufak tefek bişeyler aldık dayanamadık. Pazen müslin kumaş vs aldık annem dikecek.
Karacaya gitmiştik, indirimde görünce hastane çıkışı aldık 10lu 88 lira. Bir de nevresim seti aldık, yanında elyaf yorgan ve yastık vardı. Lazım olur dedi annem. Uygundu fiyatı.
Aldıkça farkediyorum ki masraf çok
progesteron hapı kaç saatte bir içiyorsunuz acabaKanamam olmuyor çünkü benim tüp bebek. Bu haftaya kadar çok fazla progesteron hormonu kullandım. Göbekten ve kalçadan iğne ve hap şeklinde. Şimdi iğneler bitti, hap içiyorum sadece. Çok şükür olmadı ama ileride ne olur bilmiyorum
Eğer siparişlerin bi kaç tane ise her biri ayrı kargolanır. 1 ürün alıp siparişi tamamladıysan o ürün ayrı gelir. Ama tüm ürünler 1 siparişin içindeyse onlar beraber gelir bence. Benim şimdi 2 siparişim var mesela. Biri 7 parça biri 4 parça. Geldiğinde bi kargodan 7 parça, bi kargodan 4 parça çıkacakKızlar e bebekten online alışveriş yapınca böyle parça parça mı geliyor ürünler? Geçen indirimde baya parça almıştım her kargoda kutudan sadece bir ürün çıkıyor çok saçma ya hepsini bi kutuya koyup niye yollamıyolar. Yani aynı markanın da ürünleri. Hani farklı şeyler olsa anlıcam da
28/02 ta randevum var doktorda o zaman söylerim doktoruma inşallah kötü bişi yoktur
Kızlar e bebekten online alışveriş yapınca böyle parça parça mı geliyor ürünler? Geçen indirimde baya parça almıştım her kargoda kutudan sadece bir ürün çıkıyor çok saçma ya hepsini bi kutuya koyup niye yollamıyolar. Yani aynı markanın da ürünleri. Hani farklı şeyler olsa anlıcam da
Eğer siparişlerin bi kaç tane ise her biri ayrı kargolanır. 1 ürün alıp siparişi tamamladıysan o ürün ayrı gelir. Ama tüm ürünler 1 siparişin içindeyse onlar beraber gelir bence. Benim şimdi 2 siparişim var mesela. Biri 7 parça biri 4 parça. Geldiğinde bi kargodan 7 parça, bi kargodan 4 parça çıkacak
24-25.Haftaya kadar bile hissedilmeyebiliyormuş ,normalmiş diye okumuştum birkaç yerde,endişe etmeyin inş ,umarım en kısa zamanda kendini hissettirir minik kuzuTabii ki beklentin olması çok normal. İnsan güzel şeyler duymak istiyor. Sizinle aynı haftadayımBenim plesanta öndeymiş, bir de azcık göbekliyim geç hissedersin demişti doktor da ondan diye umuyorum
Benim de tek sipariş ama üç parça halinde geldi.hatta kargomun birini başka bir adrese teslim etmişler ben peşine düşmesem kimseden ses seda çıkmıyordu.PTT kargo bunu yapan.kadın da almış bir güzel önemli yada utanılacak birşey de olabilirdi şok oldum ama çözüldü iş Allah tanKızlar e bebekten online alışveriş yapınca böyle parça parça mı geliyor ürünler? Geçen indirimde baya parça almıştım her kargoda kutudan sadece bir ürün çıkıyor çok saçma ya hepsini bi kutuya koyup niye yollamıyolar. Yani aynı markanın da ürünleri. Hani farklı şeyler olsa anlıcam da
Öylemi. Benim şuan bir gözüküyor hepsi. İnşallah parça parça toplamamtek siparişi de bölebiliyorlar stok durumuna göre. Ya da belki ürünler farklı depolarda oluyor tam anlamadım ben de.
Ben yağlayıp ballasın demiyorum ,beş dakika boyunca ultrasondan bakarken suspus durana kadar biraz bilgi versin istiyorum ,sonuçta babasının hayrına bakmıyor bana ,oraya sadece kötü birşey var mı diye de gitmiyorum iyi olduğunu bilmekte hakkım ama bununla ilgili de birşey demiyor ,çıktığımda birşey anlamadım bomboş çıktım, bebeğim nasıl bilmiyorum,tekrardan ne zman gitmem gerektiğini bilmiyorum,hiçbirşey bilmiyorum, ben onlara da hak veriyorum fakat bu kadar da boş çıkılmaz doktorun odasından diye düşünüyorum..Arkadaşlar forumlarda bebeğim şöyle böyle deyince özeniyorum ,benim bebeğim nasıl acaba diye merak ediyorum heyecanlı bir anne olaraktan ...devletteki doktorlar hep böyle muhtemelen ama bu garip değil. Yağlayıp ballamasına gerek yok doktorun bir sorun olduğunda görsün yeter. Ultrasona zaten bunun için giriyoruz. Sosyal aktivite çocuğumu göreyim ay yaşasın hareket etti şeyi değil ki. He özel de aaa bak ağzı burnu annesi bilmem ne yapıyorlar da bir faydası yok. Paranın karşılığını veriyor işte. Doktorsa ikisi de doktor görevi belli. Görevini de yapıyor senin doktorun canını sıkma.
Benim liseden arkadaşım içanadoluda bir devlet hastanesinde kadın doğumcu mecburi hizmette şu an. Yani diyor ki wc öğle yemeği çay saatim hepsi planlı dakik olmalı tüm hastalarımın yetişmesi için. O yüzden kimseyle ekstra ilgilenme şansım olmuyor. Göz teması bile kuramıyorum sohbet edemiyorum. Ben de özeldeki gibi temiz temiz çalışayım. Daha az hasta bakayım baktığım hastayla daha özel ilgileneyim istiyorum ama olmuyor diyor.
Ben yağlayıp ballasın demiyorum ,beş dakika boyunca ultrasondan bakarken suspus durana kadar biraz bilgi versin istiyorum ,sonuçta babasının hayrına bakmıyor bana ,oraya sadece kötü birşey var mı diye de gitmiyorum iyi olduğunu bilmekte hakkım ama bununla ilgili de birşey demiyor ,çıktığımda birşey anlamadım bomboş çıktım, bebeğim nasıl bilmiyorum,tekrardan ne zman gitmem gerektiğini bilmiyorum,hiçbirşey bilmiyorum, ben onlara da hak veriyorum fakat bu kadar da boş çıkılmaz doktorun odasından diye düşünüyorum..Arkadaşlar forumlarda bebeğim şöyle böyle deyince özeniyorum ,benim bebeğim nasıl acaba diye merak ediyorum heyecanlı bir anne olaraktan ...
Öylemi. Benim şuan bir gözüküyor hepsi. İnşallah parça parça toplamam
Canim sen sormadan cevap alamazsın. Ha sorup da cevap almadiysan o daha kötü.Ben yağlayıp ballasın demiyorum ,beş dakika boyunca ultrasondan bakarken suspus durana kadar biraz bilgi versin istiyorum ,sonuçta babasının hayrına bakmıyor bana ,oraya sadece kötü birşey var mı diye de gitmiyorum iyi olduğunu bilmekte hakkım ama bununla ilgili de birşey demiyor ,çıktığımda birşey anlamadım bomboş çıktım, bebeğim nasıl bilmiyorum,tekrardan ne zman gitmem gerektiğini bilmiyorum,hiçbirşey bilmiyorum, ben onlara da hak veriyorum fakat bu kadar da boş çıkılmaz doktorun odasından diye düşünüyorum..Arkadaşlar forumlarda bebeğim şöyle böyle deyince özeniyorum ,benim bebeğim nasıl acaba diye merak ediyorum heyecanlı bir anne olaraktan ...