2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
S.a Arkadaşlar dün kontrolüm vardı ,en son cinsiyet için gitmiştim ,dün gitmişken tekrar soruyum dedim erkek dedi 💙 başka birşey demedi ,insan bi kilosu şöyle boyu böyle bak annesi falan diye bebeği anlatır iki dk da olsa ,iyi de demedi kötü de demedi ,anormal birşey olursa söylüyor yoksa gıkları çıkmıyor,zaten en son çıkarken ultrason kağıdını verdi baktım ki bebeğimin resmi yok sadece kilo ,boy vs. bilgiler yazıyor ona da canım sıkıldı, neyse sağlıklı sıhhatli ya 4 ay daha sabretcez artık ,sonra bol bol göreceğim inş..
Bu arada benimkinin hareketleri kuvvetlendi biraz daha ,net hissediyorum ,çok güzel bir duygu 🥰 hatta dün dinlenmeye geçtiğim bir vakitte yine tekme atmaya başladı hemen eşimi çağırdım elini koydum karnıma öyle şiddetli vurdu ki eşim bile hissetti ,sanırım babasına özel 😍beraber hareketlerini hissetmek daha bir güzel ve heyecanlı oldu..
O tekmeleri hissetmek hem acı hem mutluluk veriyor bende çok net hissediyorum şuan ve karnımın üstünden bile dalgalar tekmeler gözüküyor. Çok güzel bir his gerçekten. Hepimiz ne kadar şanslı olsuğumuzu bilmemiz lazım aslında .. mucize gibi 🥰

Bunlar da benim e -bebek ganimetleri part 1 :-)

Eklentiler

• IMG_20210213_140149.jpg
    IMG_20210213_140149.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar size bişey sormak istiyorum benim böbreklerim çok ağrıyor iki tarafta. Acaba havalar soğuyor diğe mi yoksa karın genişliyor diyemi normal mi bu durumu yaşayan var mı benim dışımda ? Birde omuzlarım kollarım da çok ağrıyor. Resmen kırılıyorum ...

Normal kontrol ,değiştirsem bile devlet hastanesinde özeldeki gibi davranan doktor bulabilir miyim acaba :/ burada özel hastanede yok ,şuan ki gittiğim doktora mecbur iyi diye gidiyorum ,ilk gebeliğim ,tecrübesizim ,heyecanlıyım istiyorum ki doktora gittiğimde o heyecanı yaşayım bebeğimi görüyüm ,o kadar ultrasona giriyoruz ,yani ben mi çok beklentiye giriyorum yoksa devletteki doktorlar hep mi böyle bilmiyorum ,özeldekilere para verince bir güzel yağlayıp ,ballıyorlar normal olarak ,bu işte para olduğu için değilde görevleri olduğu için yapsalar ,devlette de özelde ki gibi ilgi görürüz ..
Hm ben özele gidiyosundur diye yazmıştım. Kesinlikle sen çok beklentiye girmiyosun, benim 2.hamileliğim olmasına rağmen bende de o beklentiler ve heyecanlar oluyor. Özel ve devletteki dr ayrımını da maalesef hem para hemde yoğunlukları belirliyo biraz. Ama keşke dediğin gibi para olduğu için değil de dr oldukları için her yerde aynı şekilde olsa tüm dr lar 🙂

Son düzenleme:
Benimde kizim erken dogmusdu 2120 gr di birde sisdi tabi eve geldiginde minnacikdi cok zordu bakmasi ama sukur saglikli 4 gun yogun bakimda kaldi kakasini yaptigi icin siz kac haftalikken dogum yapmistiniz bunlar zamaninda saglikla dogar ins
İnş canım
Ben 34. Haftada hastaneye yattım 35 in son günü doğum yaptım ama gelişim olarak 32. Haftalarda kalmıştı bebek

Kızlar size bişey sormak istiyorum benim böbreklerim çok ağrıyor iki tarafta. Acaba havalar soğuyor diğe mi yoksa karın genişliyor diyemi normal mi bu durumu yaşayan var mı benim dışımda ? Birde omuzlarım kollarım da çok ağrıyor. Resmen kırılıyorum ...
Böbreklerinde taş yada kum olabilir mi ki? Ben şuana kadar sadece taş döktüğüm zamanlarda böbrek ağrısı çektim. Hamilelikte yaşamadım hiç böbrek ağrısı

S.a Arkadaşlar dün kontrolüm vardı ,en son cinsiyet için gitmiştim ,dün gitmişken tekrar soruyum dedim erkek dedi 💙 başka birşey demedi ,insan bi kilosu şöyle boyu böyle bak annesi falan diye bebeği anlatır iki dk da olsa ,iyi de demedi kötü de demedi ,anormal birşey olursa söylüyor yoksa gıkları çıkmıyor,zaten en son çıkarken ultrason kağıdını verdi baktım ki bebeğimin resmi yok sadece kilo ,boy vs. bilgiler yazıyor ona da canım sıkıldı, neyse sağlıklı sıhhatli ya 4 ay daha sabretcez artık ,sonra bol bol göreceğim inş..
Bu arada benimkinin hareketleri kuvvetlendi biraz daha ,net hissediyorum ,çok güzel bir duygu 🥰 hatta dün dinlenmeye geçtiğim bir vakitte yine tekme atmaya başladı hemen eşimi çağırdım elini koydum karnıma öyle şiddetli vurdu ki eşim bile hissetti ,sanırım babasına özel 😍beraber hareketlerini hissetmek daha bir güzel ve heyecanlı oldu..❤

Maşallah kuzuya. Keşke bende hissetsem öyle hareketlerini ama maalesef hala ufak tefek şüphede kalıyorum ben.

Devlette o ilgiyi bulmak çok zor çünkü çok yoğunlar canım. İster istemez hekimin çalışma şekli değişiyor. Emin ol ben aynı hastanede birlikte çalıştığım hekime gidiyorum arada 2 kelime zor konuşabiliyor. Her şey yolunda olsun da önemli olan o ☺️

Kızlar benim de annem yanıma geldi, öyle olunca ufak tefek bişeyler aldık dayanamadık. Pazen müslin kumaş vs aldık annem dikecek.

Karacaya gitmiştik, indirimde görünce hastane çıkışı aldık 10lu 88 lira. Bir de nevresim seti aldık, yanında elyaf yorgan ve yastık vardı. Lazım olur dedi annem. Uygundu fiyatı.

Aldıkça farkediyorum ki masraf çok🤦‍♀️

Bunlar da benim e -bebek ganimetleri part 1 :-)
Gule güle giysin minik pasamiz💟💟
Sendeki nasil bir agri bilmiyorum ama benimde agriyor. Kizimda da olmuştu hamilelige bağlı bobrek genişlemesi oluyor bende ama dogurunca geçiyor birçok kiside oluyor genelde. Bunun için magnezyum kullanmak lazım ama ben ekstra bisey kullanmiyorum belki seninde bundandır.

Kızlar benim de annem yanıma geldi, öyle olunca ufak tefek bişeyler aldık dayanamadık. Pazen müslin kumaş vs aldık annem dikecek.

Karacaya gitmiştik, indirimde görünce hastane çıkışı aldık 10lu 88 lira. Bir de nevresim seti aldık, yanında elyaf yorgan ve yastık vardı. Lazım olur dedi annem. Uygundu fiyatı.

Aldıkça farkediyorum ki masraf çok🤦‍♀️
Aynen canim alinacak cok şey var biz bu ay baya tamamladık galiba e bebek indiriminden vs ama hala eksikler var tabi. Onu da zamanla alicaz artik

İnş canım
Ben 34. Haftada hastaneye yattım 35 in son günü doğum yaptım ama gelişim olarak 32. Haftalarda kalmıştı bebek
Ayni canim benimde 35 sonu oldu bebek ama gelismemis dedi normalde 2750 olmasi gerekiyormus sebebini soylemedi suyuda tamdi ultrasyonda hic gelismedigi belli degildi aniden dogum sancim tuttu acilmam varmis biray oncesi bir santim ama dogumda sanci ile acilmada durdu ama yinede normal dogdu sukur

Canim benimde 22 haftalarda bobrek agrim tutmusdu ama yanlardan cok kasik agrisi gibiydi bobreklerde tas ve genisleme var demislerdi ilac veriyir dr ama kullanmayi tavsiye etmiyor acilma yapiyor diye oyle hafif bir agrida olmuyor insan doguracam saniyor tabi kisiye gore ve rahatsizliga gore degisir belkide sen usuttun takip et bir kac gun devam ederse ihmal etme dr git

Maşallah kuzuya. Keşke bende hissetsem öyle hareketlerini ama maalesef hala ufak tefek şüphede kalıyorum ben.

Devlette o ilgiyi bulmak çok zor çünkü çok yoğunlar canım. İster istemez hekimin çalışma şekli değişiyor. Emin ol ben aynı hastanede birlikte çalıştığım hekime gidiyorum arada 2 kelime zor konuşabiliyor. Her şey yolunda olsun da önemli olan o ☺️
Kaçıncı haftadasınız ? Doğrudur bazen onlara da hak veriyorum ama bazende kendime hak veriyorum 🙂 özele gitmediğim müddetçe öyle böyle geçicek artık 🙂

Böbreklerinde taş yada kum olabilir mi ki? Ben şuana kadar sadece taş döktüğüm zamanlarda böbrek ağrısı çektim. Hamilelikte yaşamadım hiç böbrek ağrısı
Hiç dökmedim bilmiyorum ki dayanılmicak bir ağrı değil ama ağrıyor yani belime komple vuruyor sanki

Gule güle giysin minik pasamiz💟💟

Sendeki nasil bir agri bilmiyorum ama benimde agriyor. Kizimda da olmuştu hamilelige bağlı bobrek genişlemesi oluyor bende ama dogurunca geçiyor birçok kiside oluyor genelde. Bunun için magnezyum kullanmak lazım ama ben ekstra bisey kullanmiyorum belki seninde bundandır.
Böyle uzanınca batıyor resmen . Ayaktada belime vuruyor sanki . Misal sol tarafa yatınca öbür tarafa dönmek için canım çıkıyor ağrıdan

Canim benimde 22 haftalarda bobrek agrim tutmusdu ama yanlardan cok kasik agrisi gibiydi bobreklerde tas ve genisleme var demislerdi ilac veriyir dr ama kullanmayi tavsiye etmiyor acilma yapiyor diye oyle hafif bir agrida olmuyor insan doguracam saniyor tabi kisiye gore ve rahatsizliga gore degisir belkide sen usuttun takip et bir kac gun devam ederse ihmal etme dr git
28/02 ta randevum var doktorda o zaman söylerim doktoruma inşallah kötü bişi yoktur

Kaçıncı haftadasınız ? Doğrudur bazen onlara da hak veriyorum ama bazende kendime hak veriyorum 🙂 özele gitmediğim müddetçe öyle böyle geçicek artık 🙂
Tabii ki beklentin olması çok normal. İnsan güzel şeyler duymak istiyor. Sizinle aynı haftadayım☺️ Benim plesanta öndeymiş, bir de azcık göbekliyim geç hissedersin demişti doktor da ondan diye umuyorum😊

Böyle uzanınca batıyor resmen . Ayaktada belime vuruyor sanki . Misal sol tarafa yatınca öbür tarafa dönmek için canım çıkıyor ağrıdan
Kramp ağrısına benzer bir ağrı oluyor bende. Hic rahat yatamıyorum ne yöne dönsem agri oluyor sırt ustu dursam bebek rahatsiz oluyor diye duramıyorum. Uyuyana kadar akla karayı seciyorum

X