- 24 Ekim 2020
- 280
- 336
- 34
Teşekkür ederim canımMaşallah çok sevindim hayırlısıyla gelsin prenses in
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımMaşallah çok sevindim hayırlısıyla gelsin prenses in
Tek tek organlarinin ultrason goruntusuyle doktorun genel durumu anlattigi bir rapor aldim. Ama goruntuler zaten hiç net degildi.Kızlar bugün özelde detaylı ultrason yaptırdım ancak bana ne fotoğraf verdiler ne başka bişey sizde de öyle mi oldu fotoğraf istediğimde veremiyoruz dediler çok üzüldüm
Iyi olmanıza sevindimÖncelikle çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için benim doktorum 12 senelik doktorum neredeyse ona çok güvenirim gerek olmadığı sürece zaten asla alttan bakmaz hem normal doktorum hem tüp bebek doktorum oğlumda da ayni sorun vardı hep alttan muayene oldum ve şükür bir sorunu olmadı alttan bakması gerek kanama rahim azından mi Yoksa plesentadan mi geliyor bunu yukarıdan görmesi imkansiz şükür şuan iyiyiz inş sonradan bir daha kanamamız olmaz
Günaydın gece romatizma agrilarımdan hic uyuyamadım. Sabah uyuyunca ancak bu saatte kalkabildim
Gecmis olsum bende fibromiyalji hastasiyim. Sizin hastaliginiz biraz daha sıkıntılı umarım atak yasamazsınız. Benimde hergün magnezyum ve 5damla d vitamini almam lazım ama kadin dogumcuya danısmadıgım icin icmeden idare edebilirim sanmistim. Haftaya kontrolüm var danısacagım ona göre icmeye baslayacagım yoksa agridan duramadım dün. Yasadigim yerde romatolog yok onun icin sürekli takibe gidemiyorumGünaydın, benim de iltihaplı romatizmam var. Bu süreçte en çok korktuğum şey atak yaşamak. Sizin süreç genel olarak nasıl gidiyor, romatologa gidiyor musunuz?
Ben günde 1 coraspin, kahvaltıdan sonra 3 damla d3 k2, kahvaltıdan 2 saat sonra 1 tablet magnimore plus alıyorum doktorumun tavsiyesiyle. romatolojiye düzenli gidiyorum kadın doğuma gider gibi nerdeyse.
Henüz bir şey olmadı ama benim başlarsa yandım
Gecmis olsum bende fibromiyalji hastasiyim. Sizin hastaliginiz biraz daha sıkıntılı umarım atak yasamazsınız. Benimde hergün magnezyum ve 5damla d vitamini almam lazım ama kadin dogumcuya danısmadıgım icin icmeden idare edebilirim sanmistim. Haftaya kontrolüm var danısacagım ona göre icmeye baslayacagım yoksa agridan duramadım dün. Yasadigim yerde romatolog yok onun icin sürekli takibe gidemiyorum
Gunaydin kizçeler nasilsiniz ??? Ben kiyafet alisverisini oyle gelisi guzel aldim ama bebegi nasil giydirecegim onu bilmiyorum. Uzun kollu citcitli zibinlar aldim mesela onlarin uzerine t-shirt ya da buliz almam lazimmi? Yoksa zibin yeterlimi? Ve ne kadar aldiniz acaba sayi olarak kafam cok karisik. Ben sifir aylik icin sadece 2 tane zibin almisim baskada bisey yok. Digerleri hep 56 beden yani 1-2 aylik. Help please
Canim 5li ya da 10lu hastane çıkışları var uzun kollu onlardan al yenidogandan. Yenidogan çocuğun sıcak tutulması lazım sadece zibin olmaz ama senin ilk gebeligin değildi sanırım unuttun mu yoksa nasil giydirildiginibir de hastane için penye ve kalın battaniye gotur yanında.Gunaydin kizçeler nasilsiniz ??? Ben kiyafet alisverisini oyle gelisi guzel aldim ama bebegi nasil giydirecegim onu bilmiyorum. Uzun kollu citcitli zibinlar aldim mesela onlarin uzerine t-shirt ya da buliz almam lazimmi? Yoksa zibin yeterlimi? Ve ne kadar aldiniz acaba sayi olarak kafam cok karisik. Ben sifir aylik icin sadece 2 tane zibin almisim baskada bisey yok. Digerleri hep 56 beden yani 1-2 aylik. Help please
Günaydınlarr 0-3aylık kısa tulumlar ve elbiseler alan birtek benim galiba hevesle aldık elimizde kalmaz inş onun dışında yenidoğanı fazla alma en fazla 1 hafta falan giyer arada 0-3 aylıklara başlayabilirsin tabi bebeğin kilosuna vs bağlı biraz. Oğlumdan kalan beyaz zıbın takımları ve tulumlar var içine body giydirirmiyim bilmiyorum zaten hep kundak gibi battaniyeye sarılı uyuyacak yavruş. Bodyleri 0-3 ay almak daha mantıklı ve uzun kollu 2 3 taneyse kısa daha fazla lazım olur. Temmuz ağustos sıcaklar başlayabilir ben tulum çok seviyorum tek parça çocukta rahat ediyor gibi geliyor tabi her çocuk farklıdır. Birazda doğduktan sonra alınacaklar olabilir kısacası :)Gunaydin kizçeler nasilsiniz ??? Ben kiyafet alisverisini oyle gelisi guzel aldim ama bebegi nasil giydirecegim onu bilmiyorum. Uzun kollu citcitli zibinlar aldim mesela onlarin uzerine t-shirt ya da buliz almam lazimmi? Yoksa zibin yeterlimi? Ve ne kadar aldiniz acaba sayi olarak kafam cok karisik. Ben sifir aylik icin sadece 2 tane zibin almisim baskada bisey yok. Digerleri hep 56 beden yani 1-2 aylik. Help please
Bende hep sicak olsa bile yeni dogunca tshirt kollu zibin uzerine orta kalinlikta tulum ayagina yinede corap giydiririm.. ve battaniyeyle örterim ve kafasina ince sapkasinida takarim sicak olsa dahi bebekler ilk dogunca cok üsuyorlargünaydın canım. Ben de rast gele aldım hep. Şimdi toparlıyorum bakıyorum ne var ne yok diye. Daha bir şey almayacağım sanırım.
Yenidoğan için bir kaç kısa kollu body, 1 uzun kollu body, 1 uzun patikli tulum, 2-3 tane de uzun patikli alt, 1 tane alt üst takım uzun zıbın gibi.
1-3 ay için 3-4 tane uzun tulum birkaç kısa kollu body, alt üst takım zıbın, 2 tane uzun patikli alt var.
Bunu dışında 3 tane çorap almışım. Belki 3 tane daha alırım. 3 tane eldiven. Bir tane bere.
nasıl giydirecğeimi inan bilmiyorum ben de. Uzun kollu tulumlar en kullanışlısı olacak sanırım. Onların içine de kısa kollu body giydireceğim. Tulum patikli de olsa ayağa çorap giydiririm. Sıcak olursa kısa kollu body altına uzun patikli tulum. Yani evim serin oluyor benim yazın bile cam açmayız pek biraz fazla yüksek kattayız ve kuzey cephe.
bebeğin sıcaklığına göre anlayacağız sanırım. İhtiyaç halinde ebebek yürüme mesafemde gider alırım bir şeyler napayım.
Bende hep sicak olsa bile yeni dogunca tshirt kollu zibin uzerine orta kalinlikta tulum ayagina yinede corap giydiririm.. ve battaniyeyle örterim ve kafasina ince sapkasinida takarim sicak olsa dahi bebekler ilk dogunca cok üsuyorlar
Günaydınlarr 0-3aylık kısa tulumlar ve elbiseler alan birtek benim galiba hevesle aldık elimizde kalmaz inş onun dışında yenidoğanı fazla alma en fazla 1 hafta falan giyer arada 0-3 aylıklara başlayabilirsin tabi bebeğin kilosuna vs bağlı biraz. Oğlumdan kalan beyaz zıbın takımları ve tulumlar var içine body giydirirmiyim bilmiyorum zaten hep kundak gibi battaniyeye sarılı uyuyacak yavruş. Bodyleri 0-3 ay almak daha mantıklı ve uzun kollu 2 3 taneyse kısa daha fazla lazım olur. Temmuz ağustos sıcaklar başlayabilir ben tulum çok seviyorum tek parça çocukta rahat ediyor gibi geliyor tabi her çocuk farklıdır. Birazda doğduktan sonra alınacaklar olabilir kısacası :)
Tesekkur ederim evde d vitamini vardı bugün tekrar basladım. Magnezyumuda doktora danısıp alırım. Aslında benim agrilarım beslenmeyle artıryor midem bulaniyor diye sürekli makarna pilav yiye yiye artti agrilarim, hamilelik öncesi glutensiz beslendigimde cok azalıyordu agrım.mutlaka danışın ve başlayın. D vitamini seviyesi düşmemeli zaten hiç bu süreçte. Uzun süre düşük kalınca ağrılar başlıyor.
Magnezyum olarak magnimore kesinlikle önerirm. Fibromiyalji için iyi geldiğini söylüyorlar doktorunuza bunu sorun direk. İnternette de biraz araştırırsanız içeriğini magnezyumun formu vücut tarafından en iyi emilen romatizmal vücut ağrıları migren vs için üretilmiş.
Tesekkur ederim evde d vitamini vardı bugün tekrar basladım. Magnezyumuda doktora danısıp alırım. Aslında benim agrilarım beslenmeyle artıryor midem bulaniyor diye sürekli makarna pilav yiye yiye artti agrilarim, hamilelik öncesi glutensiz beslendigimde cok azalıyordu agrım.
Yok canim şapka da takmak lazım. Zaten bunlar o takımların icinde oluyor ayri almaya pek gerek kalmıyor. Benim kizim kasımda dogdugu icin kalin kalin giydirirdim ama bunda sadece 1aylik mi kalin giyecek devamında nasil giydiricem emin olamadığım için suan 1aylik alisveris yaptim bendeevet ben de öyle giydirmeyi düşündüm hep kafamda. Bildiğim tek bebek kardeşim o doğduğunda ben 14 yaşındaydım ve yazın doğmuştu. Onu hatırlıyorum hep uzun bir şeyler vardı üstünde çorabı vardı
Şapka belki takmayız diye düşündüm ama nedense. Bi tane aldım. Severse yine alırım