2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar size bişey sormak istiyorum benim böbreklerim çok ağrıyor iki tarafta. Acaba havalar soğuyor diğe mi yoksa karın genişliyor diyemi normal mi bu durumu yaşayan var mı benim dışımda ? Birde omuzlarım kollarım da çok ağrıyor. Resmen kırılıyorum ...
Canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ki?? Bol su iç

Kızlar size bişey sormak istiyorum benim böbreklerim çok ağrıyor iki tarafta. Acaba havalar soğuyor diğe mi yoksa karın genişliyor diyemi normal mi bu durumu yaşayan var mı benim dışımda ? Birde omuzlarım kollarım da çok ağrıyor. Resmen kırılıyorum ...
Gecmis olsun benimde ilk gebeligimde sag böbregim genislemisti sürekli ağrım olurdu sağ tarafta. Ultrasonda doktor görmüstü büyüme oldugunu ürolojiye git demisti. Sende söylersen görebilir ultrasonda.

Hiç dökmedim bilmiyorum ki dayanılmicak bir ağrı değil ama ağrıyor yani belime komple vuruyor sanki
Geçmiş olsun canım. Taş dökerken dayanılmaz bi ağrı olur. O zaman taş değildir. Belki de sırt ağrısıdır, genellikle çok karıştırılıyo bu ikisi

Geçmiş olsun canım. Taş dökerken dayanılmaz bi ağrı olur. O zaman taş değildir. Belki de sırt ağrısıdır, genellikle çok karıştırılıyo bu ikisi
Sağol cnm Belki birde istanbul birden soğudu belkide üşüttüm ..
Gecmis olsun benimde ilk gebeligimde sag böbregim genislemisti sürekli ağrım olurdu sağ tarafta. Ultrasonda doktor görmüstü büyüme oldugunu ürolojiye git demisti. Sende söylersen görebilir ultrasonda.
Teşekkür ederim, söylerim dediğin gibi belki doktor bakınca anlar direkt
Canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ki?? Bol su iç
bilmiyorum ki tuvalete gidince sorunum yok aslında ağrı yanma vs .. anlamadım ki

Normal kontrol ,değiştirsem bile devlet hastanesinde özeldeki gibi davranan doktor bulabilir miyim acaba :/ burada özel hastanede yok ,şuan ki gittiğim doktora mecbur iyi diye gidiyorum ,ilk gebeliğim ,tecrübesizim ,heyecanlıyım istiyorum ki doktora gittiğimde o heyecanı yaşayım bebeğimi görüyüm ,o kadar ultrasona giriyoruz ,yani ben mi çok beklentiye giriyorum yoksa devletteki doktorlar hep mi böyle bilmiyorum ,özeldekilere para verince bir güzel yağlayıp ,ballıyorlar normal olarak ,bu işte para olduğu için değilde görevleri olduğu için yapsalar ,devlette de özelde ki gibi ilgi görürüz ..

devletteki doktorlar hep böyle muhtemelen ama bu garip değil. Yağlayıp ballamasına gerek yok doktorun bir sorun olduğunda görsün yeter. Ultrasona zaten bunun için giriyoruz. Sosyal aktivite çocuğumu göreyim ay yaşasın hareket etti şeyi değil ki. He özel de aaa bak ağzı burnu annesi bilmem ne yapıyorlar da bir faydası yok. Paranın karşılığını veriyor işte. Doktorsa ikisi de doktor görevi belli. Görevini de yapıyor senin doktorun canını sıkma.
Benim liseden arkadaşım içanadoluda bir devlet hastanesinde kadın doğumcu mecburi hizmette şu an. Yani diyor ki wc öğle yemeği çay saatim hepsi planlı dakik olmalı tüm hastalarımın yetişmesi için. O yüzden kimseyle ekstra ilgilenme şansım olmuyor. Göz teması bile kuramıyorum sohbet edemiyorum. Ben de özeldeki gibi temiz temiz çalışayım. Daha az hasta bakayım baktığım hastayla daha özel ilgileneyim istiyorum ama olmuyor diyor.

Kızlar benim de annem yanıma geldi, öyle olunca ufak tefek bişeyler aldık dayanamadık. Pazen müslin kumaş vs aldık annem dikecek.

Karacaya gitmiştik, indirimde görünce hastane çıkışı aldık 10lu 88 lira. Bir de nevresim seti aldık, yanında elyaf yorgan ve yastık vardı. Lazım olur dedi annem. Uygundu fiyatı.

Aldıkça farkediyorum ki masraf çok🤦‍♀️

evet çok masraflı bir şeymiş ya el kadar bebe nolacak diyordum. Öyle olmadı :)

Kanamam olmuyor çünkü benim tüp bebek. Bu haftaya kadar çok fazla progesteron hormonu kullandım. Göbekten ve kalçadan iğne ve hap şeklinde. Şimdi iğneler bitti, hap içiyorum sadece. Çok şükür olmadı ama ileride ne olur bilmiyorum
progesteron hapı kaç saatte bir içiyorsunuz acaba

Kızlar e bebekten online alışveriş yapınca böyle parça parça mı geliyor ürünler? Geçen indirimde baya parça almıştım her kargoda kutudan sadece bir ürün çıkıyor çok saçma ya hepsini bi kutuya koyup niye yollamıyolar. Yani aynı markanın da ürünleri. Hani farklı şeyler olsa anlıcam da

Kızlar e bebekten online alışveriş yapınca böyle parça parça mı geliyor ürünler? Geçen indirimde baya parça almıştım her kargoda kutudan sadece bir ürün çıkıyor çok saçma ya hepsini bi kutuya koyup niye yollamıyolar. Yani aynı markanın da ürünleri. Hani farklı şeyler olsa anlıcam da
Eğer siparişlerin bi kaç tane ise her biri ayrı kargolanır. 1 ürün alıp siparişi tamamladıysan o ürün ayrı gelir. Ama tüm ürünler 1 siparişin içindeyse onlar beraber gelir bence. Benim şimdi 2 siparişim var mesela. Biri 7 parça biri 4 parça. Geldiğinde bi kargodan 7 parça, bi kargodan 4 parça çıkacak

evet bana da parça parça göndermişlerdi. Geçen gün korbell çöp kovası aldım poşetiyle bigün kova geldi ertesi gün poşeti. Neden bekletip tekmkargo yapmadılar bilmiyorum kendilerine iş.

Eğer siparişlerin bi kaç tane ise her biri ayrı kargolanır. 1 ürün alıp siparişi tamamladıysan o ürün ayrı gelir. Ama tüm ürünler 1 siparişin içindeyse onlar beraber gelir bence. Benim şimdi 2 siparişim var mesela. Biri 7 parça biri 4 parça. Geldiğinde bi kargodan 7 parça, bi kargodan 4 parça çıkacak

tek siparişi de bölebiliyorlar stok durumuna göre. Ya da belki ürünler farklı depolarda oluyor tam anlamadım ben de.

Tabii ki beklentin olması çok normal. İnsan güzel şeyler duymak istiyor. Sizinle aynı haftadayım☺️ Benim plesanta öndeymiş, bir de azcık göbekliyim geç hissedersin demişti doktor da ondan diye umuyorum😊
24-25.Haftaya kadar bile hissedilmeyebiliyormuş ,normalmiş diye okumuştum birkaç yerde,endişe etmeyin inş ,umarım en kısa zamanda kendini hissettirir minik kuzu 😍

Benim de tek sipariş ama üç parça halinde geldi.hatta kargomun birini başka bir adrese teslim etmişler ben peşine düşmesem kimseden ses seda çıkmıyordu.PTT kargo bunu yapan.kadın da almış bir güzel önemli yada utanılacak birşey de olabilirdi şok oldum ama çözüldü iş Allah tan

devletteki doktorlar hep böyle muhtemelen ama bu garip değil. Yağlayıp ballamasına gerek yok doktorun bir sorun olduğunda görsün yeter. Ultrasona zaten bunun için giriyoruz. Sosyal aktivite çocuğumu göreyim ay yaşasın hareket etti şeyi değil ki. He özel de aaa bak ağzı burnu annesi bilmem ne yapıyorlar da bir faydası yok. Paranın karşılığını veriyor işte. Doktorsa ikisi de doktor görevi belli. Görevini de yapıyor senin doktorun canını sıkma.
Benim liseden arkadaşım içanadoluda bir devlet hastanesinde kadın doğumcu mecburi hizmette şu an. Yani diyor ki wc öğle yemeği çay saatim hepsi planlı dakik olmalı tüm hastalarımın yetişmesi için. O yüzden kimseyle ekstra ilgilenme şansım olmuyor. Göz teması bile kuramıyorum sohbet edemiyorum. Ben de özeldeki gibi temiz temiz çalışayım. Daha az hasta bakayım baktığım hastayla daha özel ilgileneyim istiyorum ama olmuyor diyor.
Ben yağlayıp ballasın demiyorum ,beş dakika boyunca ultrasondan bakarken suspus durana kadar biraz bilgi versin istiyorum ,sonuçta babasının hayrına bakmıyor bana ,oraya sadece kötü birşey var mı diye de gitmiyorum iyi olduğunu bilmekte hakkım ama bununla ilgili de birşey demiyor ,çıktığımda birşey anlamadım bomboş çıktım, bebeğim nasıl bilmiyorum,tekrardan ne zman gitmem gerektiğini bilmiyorum,hiçbirşey bilmiyorum, ben onlara da hak veriyorum fakat bu kadar da boş çıkılmaz doktorun odasından diye düşünüyorum..Arkadaşlar forumlarda bebeğim şöyle böyle deyince özeniyorum ,benim bebeğim nasıl acaba diye merak ediyorum heyecanlı bir anne olaraktan ...

Ben yağlayıp ballasın demiyorum ,beş dakika boyunca ultrasondan bakarken suspus durana kadar biraz bilgi versin istiyorum ,sonuçta babasının hayrına bakmıyor bana ,oraya sadece kötü birşey var mı diye de gitmiyorum iyi olduğunu bilmekte hakkım ama bununla ilgili de birşey demiyor ,çıktığımda birşey anlamadım bomboş çıktım, bebeğim nasıl bilmiyorum,tekrardan ne zman gitmem gerektiğini bilmiyorum,hiçbirşey bilmiyorum, ben onlara da hak veriyorum fakat bu kadar da boş çıkılmaz doktorun odasından diye düşünüyorum..Arkadaşlar forumlarda bebeğim şöyle böyle deyince özeniyorum ,benim bebeğim nasıl acaba diye merak ediyorum heyecanlı bir anne olaraktan ...

haklısın devlette inanılmaz bir bıkkınlık tükenmişlik hali var. Şehir hastanesi falan var mı yakınlarında. Oraya gidenler genelde daha memnun. Daha dinamik bir ortam varmış.

Öylemi. Benim şuan bir gözüküyor hepsi. İnşallah parça parça toplamam 🤦‍♀️

az önce geldi benim tekstil ürünleri tek kargo.
Ayrı ayrı geldiğini sms olarak gelen fatura içeriğinden anlayabiliyoruz. Kargoya verilirken gelen smste hangi ürünler varsa onlar tek kargoda.
Geçen 2 parça aldım tek siparişte 2 kargo yapmışlardı ama neyse ki tekstiller tek kargoda toplamışlar. Kıyafet alışverişim bitmiş bulunuyor böylece.

Kızlar annem bebeğe pike takımı almak istiyor ama şık bir şey. Bildiğiniz bir yer var mı? Böyle güzel şık bebek ürünleri yapan.

Canim sen sormadan cevap alamazsın. Ha sorup da cevap almadiysan o daha kötü.
Ben de fakülteye gidiyorum kendim tek tek soruyorum da öyle cevaplıyorlar. Ayrintilida da kilosu boyu falan diye sordum suyu nasil başka yerinde sorun varmi vs hep kendim sordum cevapladı. Sonra sonucu doktoruma gösterdim orda da kendim sordum bir daha ne zaman gelicem diye yoksa ozeldeki gibi olmuyor maalesef.
Bana 3 hafta sonra gel dedi. Büyük ihtimal seker yüklemesi için o tarihi verdi 24. 25.haftalarda yapılıyor ya

X