2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Arkadaşlar bebişiniz için ayriyeten küçük dolap ,şifonyer vb. birşey düşünüyor musunuz ? Ben küçük bir dolap almayı düşünüyorum ,gereksiz olur mu bilmiyorum ama gardrobumda yer yok hiç, başkada koyacak yer yok eşyalarını
Oda almayacak mısın canım? Bebeğin çok eşyası oluyor. Kıyafet ve bezle kalmıyor. Küveti, banyo eşyaları, nevresimleri, oyuncakları, bakım eşyaları. Ben bez ıslak mendili toptan alıp stok yapardım. Ana kucağı, fasulye yatak tarzı şeyler. Kızım doğduğunda tüm dolabı ve şifonyeri doluydu 😄

canım biraz garanticiyim ben bebeğim nazlı olursa kendimi onla sağarım güçlü olduğu için sütüm daha bol akar gibi geldiği için düşünmüştüm. yoksa ablamın aventi var onu da kullanabilirim. yoksa hemen işe başlamayı düşünmüyorum umarım en az 2 3 ay :halay:

ben de şişe biterse lierac alıyım teşekkürler :) 3. ayda işe başlasam sağmak gerekir mi acaba yarım gün için ? hiç bunu düşünmemiştim :KK70:

aaa geçmiş olsun canım . bana dokunmadı Allahtan ama aklımda bulunsun . bundan sonra ben de lierac alıcam
Şimdiden nazlı olur emmez belki ihtimalini düşünme sakın.annenin ve yanındakilerin kararlı olması gerekebiliyor sütün olduğu takdirde.birkaç gün için de hastane tipi gerekmez diye düşünüyorum.Benim ilk hamileliğimde hiç emmedi bebeğim 14ay sağdım aventle,göğüslerim de hiç deforme olmamıştı.ikinci bebeğim emdi ama daha erken başladım altı aylıkken falan,sağıp bıraktığımı içmemişti o da.ama üç aylık bir bebeğin yarım gün de olsa ihtiyacı olur diye düşünüyorum henüz saatler oturmamış oluyor çünki.elinin altında bi tane bulundur yeterli,hastane tipi daha çok sarkıtıyor mu acaba?aman ne olacak diyoruz ama emme süreci bitince dikkat etseydim diyor insan

Ben sepet yaptım e bebekten
Müslin battaniye
Ağız mendili
Hastane çıkışı
Bir kaç zıbın
Şimdilik lazım olanlar bunlar
Gün içinde düşünüp siparişi tamamlayacağım
Ebebekin kendi markasının müslini büyük oluyor. Diğerlerinin ölçüleri küçük. Tavsiye ederim. 3 yaşında hâlâ kullanıyoruz

Ben de güzel bir sırt çantası almak istiyorum geniş kullanışlı,çok çok da pahalısına gerek görmüyorum zaten üçüncü artık benim.önerisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim karar veremedim.
Bir de acaba burda da paylaşmıştı bazı arkadaşlar katlanır küçük beşik ondan mı alsam diyorum biryere gidince falan rahat kullanışlı mıdır,eşim düşmesin ondan az harekete başlayınca diyor,kullanan var mı aranızda

X