- 15 Ocak 2014
- 1.304
- 1.535
En büyük o galiba. Bide 100*120 var. Ben 85*85 ölçü tane, 110*110 ölçü 2 tane aldım.110*110 diyor ölçüleri küçük mü olur acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En büyük o galiba. Bide 100*120 var. Ben 85*85 ölçü tane, 110*110 ölçü 2 tane aldım.110*110 diyor ölçüleri küçük mü olur acaba
Ağrım yok sadece ayakta kalmamaya gayret ediyorum karnım hemen taş kesiliyor.Iyi canim cok şükür ben sivastayim. Senin nasil oldu serklajin agrin varmi?
Ben dayanamadim uygulamasından iki üç parca bisey aldim artık sanırım bisey almamalıyım oğlumdan kalma yenidoğanlar da varAyni seye uzuluyorum, kalkmam yasak. Saglikla vaktinde dogsunlarda insallah hepsi hallolur biliyorum ama. Yine de insan heves ediyo.
Kızlar merhaba nasil beşik almayı dusunuyorsunuz benim yatak odam küçük komidinle aynaligi çıkaracağım eşim illa ahsap sepet seklinde olan besiklerden alalim diyor kullanan oldu mu
Mantiklibenim de yatak odam küçük. Makyaj masamı kaldırıyorum. Yerine ikea dan karyola alacağım. 729 tl ye bir karyola var. Ayrıca sepet beşik almayacağım.
Anne yanı almak bana mantıklı geliyor ama karyola kesin lazım. anne yanı ya da sepet beşik 6 aya kadar kullanılıyor. Ekstra bir anne yanı almak için evde yerim yok.
Uygulamasi dün akşam çok ağırdı. Bendr gidip aldim biraz bişey. 4-5 kişi vardi kalabalık da değildi. Bayrampaşa axis de.ben de şimdi aldım. Sepetimdekiler duruyordu neyse ki
Uygulamasi dün akşam çok ağırdı. Bendr gidip aldim biraz bişey. 4-5 kişi vardi kalabalık da değildi. Bayrampaşa axis de.
İyi canım. Eni 70, 60 olanlar küçük oluyor110*110 diyor ölçüleri küçük mü olur acaba
Aa öylemi :) doktora galiba avrupa yakasına mi geliyosunaaa eski komşuymuşuz bayrampaşalıyım ben şimdi anadolu yakasındayım ama
benim burdaki ebebek de boş oluyor ama anneme geldim şimdi hiç çıkasımız yok
canım hareketleri günden güne çok farklı olabiliyor. geçen 2 gün hiç hissedemedim denebilir ama 2 gündür hem çok hareketli hemde çok daha sert tekmeliyor. hatta artık ayaktayken de hissetmeye başladım. belki yarın hiç oynamaz. içeriyi göremediğimiz için hareket olayınca hemen vesveseye kapılıyoruz doğal olarak. inşallah sağ salim sıkıntısız kucaklarımıza alırız evlatlarımızı.❤Civil de de indirim var bilginiz olsun
Bebislerinizin hareketleri nasil benimki bazen cok oynuyor bazi günler cok sakin dun aksamdan beri sakin hafif oynuyor . Hemen telaşa kapılıyorum keşke evde ultrason cihazim olsa
Aa öylemi :) doktora galiba avrupa yakasına mi geliyosun
Bir suru şey aldim kizlar bir de battaniyelerde bir alana bir bedava var haberiniz olsun onlara da bakin. Nevresim takımı falan aldim o da 60a düşüyor eve varınca foto atarım. 10lu hastane çıkışı almadım zaten battaniyelerde indirim var diye 5li aldim daha iyi oldu
Dur tahmin edeyim Yıldırım Mahallesi'nde oturmuşunuzduryok anadoludayım doktora da. bekarken otururduk orada göçmeniz biz. Sonra ailem şehir dışına taşındı ben taşındım falan koptuk. Ailem göçebe şu an bi orda bi burda
Evet e bebekte canim. Sen ne kadara aldim nevresim setini?ebebekte mi? Süpermiş. Ben de hibboux diye bir markadan aldım. Aklınızda bulunsun. Ürünleri çok iyi 3 üründe %25 indirim var. Yatak yorgan havlu nevresim çarşaf aldım. Çok uyguna geldi.
Merhaba kızlar kaçıncı haftanızda izin almayı düşünüyorsunuz
Dur tahmin edeyim Yıldırım Mahallesi'nde oturmuşunuzdur
Evet e bebekte canim. Sen ne kadara aldim nevresim setini?