- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Kilo almadım çok şükür. O kıyafetlerin beli çok yüksek oluyor ya karın iyice büyümeden giyince aşağı kayıyor.Cok az kilo almıssın o zaman ben 2.aydan beri giyiyorum
Benim karnıma olmuyor pantolonlarımın beli. Dugme kapanmıyor kilo almadım sanirim pek ama gobek aldi basini gitti bende Bayadır hamile pantolonu giyiyorumKilo almadım çok şükür. O kıyafetlerin beli çok yüksek oluyor ya karın iyice büyümeden giyince aşağı kayıyor.
Kızımın besigi cekmeceli oldugu icin oraya koyardım eşyalarını sonra bizim gardopta yer açtım oraya koymaya başladım ama suan o da az geliyor. bize de bi dolap lazım ama hala bakmadıkArkadaşlar bebişiniz için ayriyeten küçük dolap ,şifonyer vb. birşey düşünüyor musunuz ? Ben küçük bir dolap almayı düşünüyorum ,gereksiz olur mu bilmiyorum ama gardrobumda yer yok hiç, başkada koyacak yer yok eşyalarını
Tabi normal canim bebek dönüyor sonucta yerinde durmuyorki bir de büyüdüler artık.Kızlar ben bazen bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum normal mi acaba endişe ediyorum
canım ben kızıma oda yapmıştım zaten şifonyeri yok ama dolabı çok büyük ve ikisinede yeter diye düşünüyorum. kızıma oda yapmadan önce kendi dolabımızda bir bölümü ona ayırmıştık.Arkadaşlar bebişiniz için ayriyeten küçük dolap ,şifonyer vb. birşey düşünüyor musunuz ? Ben küçük bir dolap almayı düşünüyorum ,gereksiz olur mu bilmiyorum ama gardrobumda yer yok hiç, başkada koyacak yer yok eşyalarını
Kızımın dolabi var ama yeterli gelmeyecek şimdi kardeşi içinde şifonyer alacağım sadece. İlk etapta aslında şifonyer daha kullanişli gibi. Çekmeceli olduğundan dolaptan daha iyi iş görüyor bence.Arkadaşlar bebişiniz için ayriyeten küçük dolap ,şifonyer vb. birşey düşünüyor musunuz ? Ben küçük bir dolap almayı düşünüyorum ,gereksiz olur mu bilmiyorum ama gardrobumda yer yok hiç, başkada koyacak yer yok eşyalarını
Valla aynen benİnş güzel haberler alırsın canım içini ferah tut. Valla her kontrole özellikle ayda 1 doktor görmeye başladığımızdan beri yüreğim ağzımda gidiyorum niyeyse:) bi atamadım üstümden sonra 1 hafta normalim 3 hafta iyi mi napıyor:)
Kacinci gebelik? Ben doktoruma sordum ikinci gebelik ve sonrasinda cok karsilastigimiz bir durum dedi bende en basindan beri cok asagida hissediyorum ama normalmis..Kızlar ben bazen bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum normal mi acaba endişe ediyorum
Benim arası üç yıl ama ben de unutmuşum. Sanki bu haftalarda hamile pantolunu falan giyiliyordu ama ben ben hâlâ giymedim.
Arkadaşlar bebişiniz için ayriyeten küçük dolap ,şifonyer vb. birşey düşünüyor musunuz ? Ben küçük bir dolap almayı düşünüyorum ,gereksiz olur mu bilmiyorum ama gardrobumda yer yok hiç, başkada koyacak yer yok eşyalarını
canım biraz garanticiyim ben bebeğim nazlı olursa kendimi onla sağarım güçlü olduğu için sütüm daha bol akar gibi geldiği için düşünmüştüm. yoksa ablamın aventi var onu da kullanabilirim. yoksa hemen işe başlamayı düşünmüyorum umarım en az 2 3 ayCanım hastane tipi sağma makinesi memeyi tutamayan ve hep biberondan süt içen bebekler için kullanışlı. Ya da sen hemen işe başlayıp her gün sen işteyken bebek biberondan içecekse kullanışlı ama sen yanında olacaksan, arada bir bırakıp dışarı çıkarsan normal bir pompa yeterli
ben de şişe biterse lierac alıyım teşekkürler :) 3. ayda işe başlasam sağmak gerekir mi acaba yarım gün için ? hiç bunu düşünmemiştimhastane tipin sağması iyimiş de işe giderken yanıma alamam. O yüzden ben onu eledim.
Ben de şu an kakao ve hindistan cevizi yağı karıştırıp sürüyorum.
Doktorum 7. Aya kadar bitkisel yağlar kullan, 7. Aydan itibaren lierac dedi.
aaa geçmiş olsun canım . bana dokunmadı Allahtan ama aklımda bulunsun . bundan sonra ben de lierac alıcamBio oil ben de alerji yaptı 1 hafta kasındım ve dökünti döktüm, gebelik kolestazı fln mı diye korktum kan verdim hatta normal cıktı. Kullanmayı kesince anladım. Lierac ve babe almıstım ayrıca indirimde lierac kullanıyorum kokusuz ve alerji yapmadı. Hamileliğimin son 2 ayında Babe kullanacagım. Bir de tüm vücudumu bebe- yağı ile nemlendiriyorum.
Benim ilk bebeğim . Hem dolap hem de şifonyer alıp şifonyerin üstünü alt açma yeri gibi yapıp birkaç çekmecesine de bebek bezi ıslak mendil pişik kremi vs doldurmayı düşünüyorum . Dolabı çok büyük bir şey almayacagım ama iki kapaklı düşünüyorum maksimum canım .Arkadaşlar bebişiniz için ayriyeten küçük dolap ,şifonyer vb. birşey düşünüyor musunuz ? Ben küçük bir dolap almayı düşünüyorum ,gereksiz olur mu bilmiyorum ama gardrobumda yer yok hiç, başkada koyacak yer yok eşyalarını
canım biraz garanticiyim ben bebeğim nazlı olursa kendimi onla sağarım güçlü olduğu için sütüm daha bol akar gibi geldiği için düşünmüştüm. yoksa ablamın aventi var onu da kullanabilirim. yoksa hemen işe başlamayı düşünmüyorum umarım en az 2 3 ay
ben de şişe biterse lierac alıyım teşekkürler :) 3. ayda işe başlasam sağmak gerekir mi acaba yarım gün için ? hiç bunu düşünmemiştim
aaa geçmiş olsun canım . bana dokunmadı Allahtan ama aklımda bulunsun . bundan sonra ben de lierac alıcam
Benimde çoğu zaman çok asagada hissediyorum nadir olarakta üst tarafta normaldir herhaldeKızlar ben bazen bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum normal mi acaba endişe ediyorum
Benim de düğmeli pantolonlar olmuyor. Belli lastikli be bağlamalılar oluyor. Zaten haftada bir dışarı çıkıyorum.Benim karnıma olmuyor pantolonlarımın beli. Dugme kapanmıyor kilo almadım sanirim pek ama gobek aldi basini gitti bende Bayadır hamile pantolonu giyiyorum
İleride lazım olur o zaman. İki aylıkken de sadece süt içecek. İnşallah bol bol sütün olur da 6 aya kadar rahatça içercanım biraz garanticiyim ben bebeğim nazlı olursa kendimi onla sağarım güçlü olduğu için sütüm daha bol akar gibi geldiği için düşünmüştüm. yoksa ablamın aventi var onu da kullanabilirim. yoksa hemen işe başlamayı düşünmüyorum umarım en az 2 3 ay
ben de şişe biterse lierac alıyım teşekkürler :) 3. ayda işe başlasam sağmak gerekir mi acaba yarım gün için ? hiç bunu düşünmemiştim
aaa geçmiş olsun canım . bana dokunmadı Allahtan ama aklımda bulunsun . bundan sonra ben de lierac alıcam
Ben de beli lastikli ve bağlamalı giyiyorum. Bir zararı olmaz inşallahe ne giyiyorsun peki? Ben de normal beli lastikli pantolonlarımı taytlarımı giyebiliyorum ama kumaş pantolonlarımı çok uzun zamandır giyemiyorum 2. Aydan beri falan
Ben de beli lastikli ve bağlamalı giyiyorum. Bir zararı olmaz inşallah