2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayy canım ya.. Ne şanssızlık!. Paranla rezil olmuşsun resmen. Neyse sağlığı yerindeymiş yinede, şükür. Şans işi işte, devlette belki daha iyi muamele eden dr larda vardır. O yüzden asla genelleme yapmamak lazım.

Cok sasirdim acikcasi doktorun tavrina, bende Maslak Acibadem’de Perinatoloji profesoru Hulya hocaya gidiyorum, fiyat 3300₺, ama benim doktorum asiri ilgili, 12. Haftada girmistim 45 dakika surmustu, Allah nasip ederse bu Cuma tekrar girecegim. Fiyat cok ucuk bencede ama Benim ozel saglik sigortam var hic para odemiyorum cok sukur
İnsAllah hepimiz guzel sonuclar aliriz, hem cok guzel detayli bilgi sahibi olmak, hem de insan bisey cikacak diye korkuyor..

benim de sigortam yatarak şirketin yaptığı şey. Ancak indirim pazarlığı yapıyoruz her ay
Planlı olsaydı tam kapsamlıya çevirirdim. Ama çok spontan gelişti. Bir dahaki çocuktan önce kesinlikle doğum teminatı yaptıracağım.

Çıktın mı canım detaylıdan nasıl geçti?

Olsun canim yine de cok iyi indirim almissin bence, o bile yeter, benim 4 yildir dogum teminatliydi da, anca bu sene kullanmak nasip olucak insAllah Tup bebekle 4. Tedavimde hamile kalabildim, insAllah devami da gelir guzel anneler, dogumdan sonra da burdan konusuruz dertlesiriz insAllaah

ben de devleti anlıyorum. Kadın doğumcu arkadaşım var devlet hastanesinde çalışıyor içanadoluda bir ilçede. Günde bakmam gereken hasta sayısı belli eve gideceğim öğle yemeğini yiyeceğim saat belli. Tutmuyor diyor. Çarpıyorum bölüyorum olmuyor. Her hastaya 5 dk düşüyor diyor.
Öylesine kontrole gelene hiç bakmıyoruz bile diyor kadın.

ben de evlendikten 2 sene sonra falan yaptırayım dedim. Sonra istemedik. Ya seneye istersek bilmem ne derken ya olmazsa hemen boşa para ödicez bir sürü gel git yaşadık sonra 5. Yılımızda bir anda karar verdik. Oldu kısmet işte. Bu doğum telaşları geçsin yaptıracağım ama arayı çok bırakmam istemiyorum 2.yle.

Sonunda Samsun’da perinatolog buldum kızlar. 21 hafta dolduktan sonra gel dedi. 26 şubatta gideceğim. 500 liraymış.

Şimdi virüs var diye 20 hafta kontrolüne gitmeyeyim diyorum. Nasılsa 20.haftada test falan yok. 21. Hafta perinatoloğa giderim. Sizce?

Ben 16.haftada gitmiştim 20de çağırmadı 21küsüre verdi randevuyu bence bir sorun olmaz

İlk cocukla arasi 2 3 yas ideal bence. Ikinci doğmadan ilk çocuğun wcyi ogrense bile sana faydası olur. Kendini de az çok ifade edebiliyorsa 2.ye hazirlan ama arasi 1 1.5yas olanlar bence zorlaniyor cunku ikisi de ilgiye cok muhtaç oluyor. Benim kiz hamile kalmadan wcyi öğrendi kendi başına da iyi kotu yemeğini yiyebiliyor konuşabiliyor derdini anlatabildiği icin rahat edeceğimi düşünüyorum ama kismet.

evet mantıklı 20. Hafta kontrolünde ekstra bir şey yok. 24te gidersin bir daha şeker yüklemesine.

Allahtan ümit kesilmez . Insallah sağlığına kavuşur babanız.

evet benim de gördüğüm 2-3 yaş ideal duruyor. Teyzemin kızları öyle o kadar özeniyorum ki. Büyüdükçe güzel oluyor öyle :) inşallah kuvvetim olur, nasip olur
rahat edersin emin hele 2-3 sene sonra iyi ki yapmışım diyeceksin

merhaba, nesi vardı babanızın görmemişim ben. Çok geçmiş olsun. İnşallah bir şeyler değişir umudunuzu kaybetmeyin.

Canim cok şükür bebiş iyiymis.
Tabi insan daha guzel seyler duymak istiyor, verdiğiparanin hakkini almak istiyor. Ama onemli olan senin ve bebegın sagligi. Lutfen canini sikma.
Hangi acibadem canim.
Bem tüp bebegi adana acibademde yaptirdim.
Cok cok memnun kaldım.
Ama kontrollere oraya gitmiyorum.

ben istanbul kadıköye gidiyorum. Doktor da bayağı bilinen sevilen biri. Ben de genel olarak memnunum sadece fiyat politikaları can sıkıcı. Sigortan olması lazım işte

Allah şifa versin canım dua etmekten başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…