Ayy canım ya.. Ne şanssızlık!. Paranla rezil olmuşsun resmen. Neyse sağlığı yerindeymiş yinede, şükür. Şans işi işte, devlette belki daha iyi muamele eden dr larda vardır. O yüzden asla genelleme yapmamak lazım.Kızlar günaydın, sabah perinatolojide detaylı ultrasona girdim.
daha önce bahsetmiştim acıbademe gidiyorum 1200 dediler başka yere bakıcam diye.
Eşim huysuzluk yaptı yok dedi o doktor iyimiş araştırmış patronu tanıyormuş vs. Ona git bilmem ne gittik bu sabah beraber. İlk kez eşimi götürdüm zaten detaylı ultrasona rica ederiz alırlar beni de dedi.
Almadılar :)
Sabah ilk randevuyu almışız eşim işe gidecek oradan. Doktor yarım saat geç geldi. Ben o randevuyu 10 gün önceden aldım. Biliyor sabah randevusu var bu adam. Geç gelmesi ilk gol oldu zaten. Hiç de umrunda değil tın tın odaya girdi. Zaten o saatte gelmesi gerekiyormuş gibi.
Muayene 15 dk sürdü sürmedi. Muayenede benimle hiçbir şey paylaşmadı. Suratsız suratsız. Ultrason cihazı desen kendi doktorumun cihazında bebişin yüzü daha güzel gözüküyordu. 2 hafta önceki resim daha net yani.
çok şükür hiçbir sorun yok bu sebeple de söyleyecek bir şey yoktu belki ama insan detay duymak istiyor 1200 tl yi neye aldığını duymak istiyor
Devlet hastanesine giden arkadaşlar burada şikayet ediyordu ya bi güzel fotoğrafını çeker diye umdum falan. Yok yani bende öyle bir şey en azından. Bi kalbini gördüm. Aaa o kalp mi diye ben sordum ne kadar net dedim evet kalbi normal diye cevap verdi.sıfır diyalog.
Bu arada bu işlemin indirmsiz fiyatı 3300. Çıkınca dedim ki çalışanlara bu 1200 tl lik bir olay değil 3300lük hiç değil. Şaka gibi içeride 15 dk kaldım. Bu kadar kolay kazanmıyoruz yani bi de bir sürü mırın kırın yaptım. 900e düştüler. İğrenç bir hastane şu olaylarda. Kimden ne söğüşleyebilirlerse kafası.
Cok sasirdim acikcasi doktorun tavrina, bende Maslak Acibadem’de Perinatoloji profesoru Hulya hocaya gidiyorum, fiyat 3300₺, ama benim doktorum asiri ilgili, 12. Haftada girmistim 45 dakika surmustu, Allah nasip ederse bu Cuma tekrar girecegim. Fiyat cok ucuk bencede ama Benim ozel saglik sigortam var hic para odemiyorum cok sukuraynı doktor evet :)
Muayenehanedeki fiyatını sormadım şimdi. Ama daha uyguna gelmezdi heralde. 900e kadar düşünce acıbademle çingene pazarlığında. Bir de muayenehane avrupa yakasında değil mi?
Hastanedeki normal fiyatı 3300. Muayenehanede 1000-1500 arasıdır yine.
Zeki şahinoğlu var caddede ona arkadaşım bu civar bir fiyat vermişti bi de bu adamı böyle çok övdüler diye gittim. Bir şey varsa o kesin görür bilmem ne dediler.
Cok sasirdim acikcasi doktorun tavrina, bende Maslak Acibadem’de Perinatoloji profesoru Hulya hocaya gidiyorum, fiyat 3300₺, ama benim doktorum asiri ilgili, 12. Haftada girmistim 45 dakika surmustu, Allah nasip ederse bu Cuma tekrar girecegim. Fiyat cok ucuk bencede ama Benim ozel saglik sigortam var hic para odemiyorum cok sukur
İnsAllah hepimiz guzel sonuclar aliriz, hem cok guzel detayli bilgi sahibi olmak, hem de insan bisey cikacak diye korkuyor..
Çıktın mı canım detaylıdanMerhaba hanımlarBugün benim de ayrıntılı ultrason randevum var, inşallah her şey yolundadır. Ücretini de sormamışım şaka gibi 750 gibi bir fiyat duymuştum ama bakalım hayırlısı. Her şey yolunda olsun da önemli olan o bakalım nasıl geçicek çok heyecanlıyım ♀
Olsun canim yine de cok iyi indirim almissin bence, o bile yeter, benim 4 yildir dogum teminatliydi da, anca bu sene kullanmak nasip olucak insAllahbenim de sigortam yatarak şirketin yaptığı şey. Ancak indirim pazarlığı yapıyoruz her ay
Planlı olsaydı tam kapsamlıya çevirirdim. Ama çok spontan gelişti. Bir dahaki çocuktan önce kesinlikle doğum teminatı yaptıracağım.
Gözünüz aydın . Doktorda cinsmis o kadar para alıyor insan detaylıca bakarken sizede anlatırdı . Devletteki doktorları anlıyorum yoğunluktan bikmislar artık ama özelde bunca para verip üstüne suratsız sıfır diyolog ne bilim demekki devleti özeli yok doktorun kendisiyle alakalı bu ilgisiz durumlar
Olsun canim yine de cok iyi indirim almissin bence, o bile yeter, benim 4 yildir dogum teminatliydi da, anca bu sene kullanmak nasip olucak insAllahTup bebekle 4. Tedavimde hamile kalabildim, insAllah devami da gelir guzel anneler, dogumdan sonra da burdan konusuruz dertlesiriz insAllaah
Ben 16.haftada gitmiştim 20de çağırmadı 21küsüre verdi randevuyu bence bir sorun olmazSonunda Samsun’da perinatolog buldum kızlar. 21 hafta dolduktan sonra gel dedi. 26 şubatta gideceğim. 500 liraymış.
Şimdi virüs var diye 20 hafta kontrolüne gitmeyeyim diyorum. Nasılsa 20.haftada test falan yok. 21. Hafta perinatoloğa giderim. Sizce?
İlk cocukla arasi 2 3 yas ideal bence. Ikinci doğmadan ilk çocuğun wcyi ogrense bile sana faydası olur. Kendini de az çok ifade edebiliyorsa 2.ye hazirlanben de evlendikten 2 sene sonra falan yaptırayım dedim. Sonra istemedik. Ya seneye istersek bilmem ne derken ya olmazsa hemen boşa para ödicez bir sürü gel git yaşadıksonra 5. Yılımızda bir anda karar verdik. Oldu kısmet işte. Bu doğum telaşları geçsin yaptıracağım ama arayı çok bırakmam istemiyorum 2.yle.
Sonunda Samsun’da perinatolog buldum kızlar. 21 hafta dolduktan sonra gel dedi. 26 şubatta gideceğim. 500 liraymış.
Şimdi virüs var diye 20 hafta kontrolüne gitmeyeyim diyorum. Nasılsa 20.haftada test falan yok. 21. Hafta perinatoloğa giderim. Sizce?
Allahtan ümit kesilmez . Insallah sağlığına kavuşur babanız.Merhaba,babam için güzel Dilek bu duada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.eve döndüm çünki orda yapabileceğim hiçbişey yok şu an yoğun bakımda ümitli olmayın dedi doktor.çocukları babaanneye bırakmıştım döndüm mecbur.
İlk cocukla arasi 2 3 yas ideal bence. Ikinci doğmadan ilk çocuğun wcyi ogrense bile sana faydası olur. Kendini de az çok ifade edebiliyorsa 2.ye hazirlanama arasi 1 1.5yas olanlar bence zorlaniyor cunku ikisi de ilgiye cok muhtaç oluyor. Benim kiz hamile kalmadan wcyi öğrendi kendi başına da iyi kotu yemeğini yiyebiliyor konuşabiliyor derdini anlatabildiği icin rahat edeceğimi düşünüyorum ama kismet.
Merhaba,babam için güzel Dilek bu duada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.eve döndüm çünki orda yapabileceğim hiçbişey yok şu an yoğun bakımda ümitli olmayın dedi doktor.çocukları babaanneye bırakmıştım döndüm mecbur.
Yok canım 15:20 de randevum bekliyorumÇıktın mı canım detaylıdannasıl geçti?
Canim cok şükür bebiş iyiymis.Kızlar günaydın, sabah perinatolojide detaylı ultrasona girdim.
daha önce bahsetmiştim acıbademe gidiyorum 1200 dediler başka yere bakıcam diye.
Eşim huysuzluk yaptı yok dedi o doktor iyimiş araştırmış patronu tanıyormuş vs. Ona git bilmem ne gittik bu sabah beraber. İlk kez eşimi götürdüm zaten detaylı ultrasona rica ederiz alırlar beni de dedi.
Almadılar :)
Sabah ilk randevuyu almışız eşim işe gidecek oradan. Doktor yarım saat geç geldi. Ben o randevuyu 10 gün önceden aldım. Biliyor sabah randevusu var bu adam. Geç gelmesi ilk gol oldu zaten. Hiç de umrunda değil tın tın odaya girdi. Zaten o saatte gelmesi gerekiyormuş gibi.
Muayene 15 dk sürdü sürmedi. Muayenede benimle hiçbir şey paylaşmadı. Suratsız suratsız. Ultrason cihazı desen kendi doktorumun cihazında bebişin yüzü daha güzel gözüküyordu. 2 hafta önceki resim daha net yani.
çok şükür hiçbir sorun yok bu sebeple de söyleyecek bir şey yoktu belki ama insan detay duymak istiyor 1200 tl yi neye aldığını duymak istiyor
Devlet hastanesine giden arkadaşlar burada şikayet ediyordu ya bi güzel fotoğrafını çeker diye umdum falan. Yok yani bende öyle bir şey en azından. Bi kalbini gördüm. Aaa o kalp mi diye ben sordum ne kadar net dedim evet kalbi normal diye cevap verdi.sıfır diyalog.
Bu arada bu işlemin indirmsiz fiyatı 3300. Çıkınca dedim ki çalışanlara bu 1200 tl lik bir olay değil 3300lük hiç değil. Şaka gibi içeride 15 dk kaldım. Bu kadar kolay kazanmıyoruz yani bi de bir sürü mırın kırın yaptım. 900e düştüler. İğrenç bir hastane şu olaylarda. Kimden ne söğüşleyebilirlerse kafası.
Canim cok şükür bebiş iyiymis.
Tabi insan daha guzel seyler duymak istiyor, verdiğiparanin hakkini almak istiyor. Ama onemli olan senin ve bebegın sagligi. Lutfen canini sikma.
Hangi acibadem canim.
Bem tüp bebegi adana acibademde yaptirdim.
Cok cok memnun kaldım.
Ama kontrollere oraya gitmiyorum.
Allah şifa versin canım dua etmekten başka çare yokMerhaba,babam için güzel Dilek bu duada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.eve döndüm çünki orda yapabileceğim hiçbişey yok şu an yoğun bakımda ümitli olmayın dedi doktor.çocukları babaanneye bırakmıştım döndüm mecbur.