2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben şehir hastanesine gidiyorum doğumu orda yaparım bir aksilik olmazsa, evime en yakın hastane orası uzağa gitmeye cesaret edemiyorum açıkçası. Hastaneden de herkes memnun tek sorun doktorum doğumuma giremeyebilir hiç tanımadığım bir doktor gelebilir
canım bende hastanemden çok memnunum zaten yapılan güzel yorumlardan dolayı şehir hastanesini tercih ettim. bakalım nasipte ne var bende doktorum giremeyeceği için son dk hastaneye giderim diye düşünüyorum. tabi ne olur ne yaşarız planlar belkide bozulur ama şuan için böyle en azından.

10 km mesafe hemen dönebilirim bir şey olursa ama strese girmeme gerek var mı yani milletin gönlünü eğlicem diye bilmiyorum. Annem gidebilirsin çok nazlanıyorsun diyor bana 🙄
Benimde gorumcem evlendi dogumdan 2 hafta sonra mecbur gittim 🤷🏻‍♀️ Sutumu stoklamistim ve arada sagdim oyle idare ettim zor ama oldu

benim eşim de çok sever karışmayı bu işlerime bir şey diyemedim o yüzden 🙄
Doktorunuz kim? Benim de aklımda bulunsun madem.
Özlem dülger canim malesef birde dogumda eside aliyordu o yuzden her animda yanimda olmak rahatlatiyor sanirim karismasa iyi ama onun dediginden cikmakda istemiyorum Allah korusun birsey olursa pismanlik fayda etmez

Ben şehir hastanesine gidiyorum doğumu orda yaparım bir aksilik olmazsa, evime en yakın hastane orası uzağa gitmeye cesaret edemiyorum açıkçası. Hastaneden de herkes memnun tek sorun doktorum doğumuma giremeyebilir hiç tanımadığım bir doktor gelebilir
Hayirlisi olsun canim sehir hastanesinde yakinimin dogumuna dr girmemis yeni stajerler girmis kiz cok korkmus hic tavsiye etmeyince korktum bende acikcasi ins simdi dr giriyordur nasip bilemiyoruz benimde evime cok yakin belki yetisemem oraya giderim bilemiyorum

Geçmiş olsun canım az lekelenme gibi kanlı akıntı oldu normal dedi doktor..ben iyiydim gün içinde ama akşam karin ağrım oldu yine, wc cikamamistim az evvel çıktım rahatladim biraz..bana bir antibiyotik birde endol diye hap verdi toplam 8tane icicem onu.antibiyotik de 5 gunx2 olarak...progestan 10gün sabah aksam ağızdan,10gün sadece gece fitil olarak kullan dedi..haftaya perşembe kontrole gidicem
Benim kanda enfeksiyon cikinca 3 tane antibiyotik yazdi. Korka korka kullaniyorum. Progestan olarakta duphaston yazdi gunde 3 kere. Senin bu seferde mi rahim agzinda kisalma oldu yoksa ilk gebelikte oldugu icin mi serklaj yaptilar canim?

Ben başka şehirde doğum yapacağım kızlar 😔 Dönüşü çok zor oluyor. Dün yorumları okuyayım dedim. Keşke okumasaydım. Virüs yüzünden hemşireler hep istifa etmiş. Zaten asgari ücretle çalışıyoruz, değmez demiş çoğu. Koca bir katta bir hemşire ancak varmış. Ve kalite çok kötü diyorlar. En pahalı hastanede bile böyleymiş. Virüs var diye fiyatlar da uçmuş

Cnm biberon ruhsal ve fiziksel iyi degil demissin ama ben inanmiyorum buna. Ben hem emzirdim hemde biberonla verdim hatta cogunlukla sagdim stokladim sutumu en guzeli buydu benim icin. Ona bakarsan sezeryanda bebek icin hic iyi degil bebek sok yasiyormus ama mecbur kalindimi yapiliyor.

herkesin farklı iyisi doğrusu. Benim annem de kardeşimi doğurduğunda memeyi almıyordu. Sağıp biberonla verdik. Süte alıştı sonradan memeyi cup cup emmeye başladı. Biberonla vermesek mecbur mamaya geçecektik.
Benimde gorumcem evlendi dogumdan 2 hafta sonra mecbur gittim 🤷🏻‍♀️ Sutumu stoklamistim ve arada sagdim oyle idare ettim zor ama oldu
Yaa gidilir yani. Tam gününde doğarsa 15 günlük olacak. Biraz erken gelirse 20 hün
Hayirlisi olsun canim sehir hastanesinde yakinimin dogumuna dr girmemis yeni stajerler girmis kiz cok korkmus hic tavsiye etmeyince korktum bende acikcasi ins simdi dr giriyordur nasip bilemiyoruz benimde evime cok yakin belki yetisemem oraya giderim bilemiyorum
Ben de aksine şehir hastanesinde doğum yapan kiminle konuştuysam çok memnun olduklarını duydum. Önemli olan ebe. Devlet hastanelerinde kötü ebe olduğunu düşünmüyorum ben. Bir sorun olursa stajyer doktor çağırdığında uzman da gelir yani risk almazlar. Her gün kaç çocuk doğurtuyorlar o hastanede.

Ben başka şehirde doğum yapacağım kızlar 😔 Dönüşü çok zor oluyor. Dün yorumları okuyayım dedim. Keşke okumasaydım. Virüs yüzünden hemşireler hep istifa etmiş. Zaten asgari ücretle çalışıyoruz, değmez demiş çoğu. Koca bir katta bir hemşire ancak varmış. Ve kalite çok kötü diyorlar. En pahalı hastanede bile böyleymiş. Virüs var diye fiyatlar da uçmuş

hangi şehirdesin özel değilse. Ay inanılmaz ya. Çok üzücü olmuş. Özellerde neden istifa etmişler ki.

canım bende hastanemden çok memnunum zaten yapılan güzel yorumlardan dolayı şehir hastanesini tercih ettim. bakalım nasipte ne var bende doktorum giremeyeceği için son dk hastaneye giderim diye düşünüyorum. tabi ne olur ne yaşarız planlar belkide bozulur ama şuan için böyle en azından.
Aynen bende hep son dk giderim diye düşünüyorum ama belki doktor normal doğum yapamazsın sezaryen der diye de hep içimde bir kuruntu var
Amin hepimiz için inşaAllah 🤲🏻 Zaten bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde ebe doğurtuyor doktor en son plasenta ve dikiş için falan geliyor ama stajyer doktoru mecbur kalmasalar tek göndermezdiler diye düşünüyorum öyle bir şey benide korkutur 🤔

Elektrikli pompa almak zorundayım işe başlayacağım için. İş yerinde mecburen pratik bir şeyle çabuk çabuk yapmam lazım. Manuelle olmaz mochi ile hiç olmaz.
esas sorunum bebek doğduktan 15 gün sonra kaynanama bırakıp düğüne gideceğim. Kuzenim evleniyor. 🤷🏻‍♀️ Annem bırakırsın yea nolucak diyor ama o konu bende gerginlik.
En önemlisi o güne süt biriktirmem lazım aslında ben ona panik oldum. 🤣🤣
mochi anladığım kadarıyla sadece gelen sütü alıyor mesela sağma işlemi yapıp bebeğin bir sonraki öğünününden almıyor. O an gelen akan emmediğisütü toplamak için mantıklı olur gibi geldi süt biriktirebilmek açısından.

Yoksa işe başlayana kadar elektrikli pompa kullanmak istemiyorum senin anlattığın sebepten dolayı.
Ben kızım 20günlükken anneme bırakıp dügüne gitmistim bi problem olmamıştı. Tamamen senin kararın giyinip süslenip cıkmak iyi gelebilir

Ben kızım 20günlükken anneme bırakıp dügüne gitmistim bi problem olmamıştı. Tamamen senin kararın giyinip süslenip cıkmak iyi gelebilir

iyi gelir mi gerçekten. Benim bebek haberi gelmeden belliydi düğün tarihleri herkes çok üzüldü. Düğünden sonra da direk yurt dışına gidedek kuzenim eşiyle. Değişmesi mümkün değildi yani. Ve gidemezsem de üzülürüm. :KK43:

Kizlar dogum yapacaginiz hastanede karar kildinizmi birde mesafe uzakmi yakinmi ben kararsizim esim kararli ben avrupa yakasinda oturuyorum hastane anadolu yakasinda 1 bucuk saat bazen iki saat suruyor yol yani on bucukda cikarsam 12. 20 de orada oluyorum yetisebilirmiyim bunlar icin erken ama kafama takiliyor zamanda hizla akiyor malum
Ben hem kontrole gittiğim özel hastaneye hem de devlet hastanesine yürüme mesafesindeyim. Hatta tam ortalarındayız:) Hangisinde doğum olacak karar vermedik ama 10 dk yürüme mesafesi var

hangi şehirdesin özel değilse. Ay inanılmaz ya. Çok üzücü olmuş. Özellerde neden istifa etmişler ki.
Yaşadığım şehirde bir devlet Hastanesi var. Samsun’da doğum yapmıştım ilkinde de. Virüs yüzünden istifa etmişler. Her gün sağlıkçılar ölüyor. Ben de asgari ücret için katlanmazdım açıkçası

iyi gelir mi gerçekten. Benim bebek haberi gelmeden belliydi düğün tarihleri herkes çok üzüldü. Düğünden sonra da direk yurt dışına gidedek kuzenim eşiyle. Değişmesi mümkün değildi yani. Ve gidemezsem de üzülürüm. :KK43:
Bana gelmisti açıkcası kuaföre yakin yere gittim gelince emzirdim, dügünde de cok kalmadım gelince tekrar emzirdim. Arada annem sagdıgım sütten vermis. Pandemiden dolayı dügünler uzun sürmüyor zaten, annen de bakarim diyormus.

Bana gelmisti açıkcası kuaföre yakin yere gittim gelince emzirdim, dügünde de cok kalmadım gelince tekrar emzirdim. Arada annem sagdıgım sütten vermis. Pandemiden dolayı dügünler uzun sürmüyor zaten, annen de bakarim diyormus.

annem değil kayınvalidem bakacak. Annem de düğünde olacak 🤷‍♀ Kendi bakmayacak ya zorluyor 🤣

X