- 29 Haziran 2016
- 4.200
- 4.776
Doğumun nasıldı normal mi sezeryan mıSadece ilk gün sancım oldu yoksa arada giriyordu evet kızım çok gazlıydı hatta daha kalın götürmediğime pişman olmuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğumun nasıldı normal mi sezeryan mıSadece ilk gün sancım oldu yoksa arada giriyordu evet kızım çok gazlıydı hatta daha kalın götürmediğime pişman olmuştum
Ben de gecelik hiç kullanmadım. Sonuçta altımızda bez olacak, pijama daha rahat geldi. Bir de gecelikle WC’ye girmek zor bence toparlamak falan. Kısa kollu emzirme özellikli lohusa takımım var iki tane. İki tane de sabahlık var.ıyi akşamlar hanımlar Bebek ihtiyacı dışında kendinize hastanede giymeye pijama gelan bakiyormusunuz kısa kol mu uzun kolmu alsam karar veremedim haziranda hava ısınmış olurmu sabahlikli alayım diyorum gecelik alicakmisiniz ben pek giyemiyorum gecelik pijama daha rahat başka ne almak gerekir paylaşırmısınız fikir olsun
Son ara öğünü saat 9’da yapabilirmişiz. Doktor ve diyetisyen öyle dediler.Bende bu saatlerde acıkıyorum ama normal sanırım akşam yemeğini 5 gibi yiyoruz 2 saat sonrada meyve yiyorum geceyi kapatıyorum
ohooo ben sizin gibi yapamam imkansız dün birazcık acıktım diye istifra edip durdum. keyfi beslene biliyorsunuz siz ben mecburiyetten yiyorum.Son ara öğünü saat 9’da yapabilirmişiz. Doktor ve diyetisyen öyle dediler.
Keyfi beslenmiyorum. Tamamen bebeğin ihtiyacına göre besleniyorum. Kendi istediklerimi yesem Listeyi burada paylaşayım. Hiç acıkma olmuyorohooo ben sizin gibi yapamam imkansız dün birazcık acıktım diye istifra edip durdum. keyfi beslene biliyorsunuz siz ben mecburiyetten yiyorum.
Sezaryendi doğumumDoğumun nasıldı normal mi sezeryan mı
iyi de onu demiyorum ki ben yemesen durabiliyorsun yani onu diyorum. ben çoğunlukla midem bulana bulana yiyorum eğer yemezsem öğürmekten mahfoluyorum.Keyfi beslenmiyorum. Tamamen bebeğin ihtiyacına göre besleniyorum. Kendi istediklerimi yesem Listeyi burada paylaşayım. Hiç acıkma olmuyor
Anladım canım senin isteğinlemi sezeryan oldu yoksa bir sorun mu vardı.Sezaryendi doğumum
Ben kahvaltıyı geç yapiyorum araöğün sonra yemek ve meyve şeklinde ayarliyorum işte yoğurt süt ceviz muz yumurta her gün tükettiklerim baklagil sebze et balık yiyorum haftada ama liste bana az gibi geldi ya çünkü arada yemek yiyorum doymuyorum bazen ikindi gibiDiyetisyenin verdiği liste
Benim drum sezeryancıydı il dışına gittim uğraştim kimi bahane etti erken almak istedi bekledim en son dr suni sancı vermek istemedi risklerden bahsetti göze almayınca 40. Haftada yaptim artik normal isterdim hayirlisi buymuş hala ssvd araştiriyorum ama destekleyen doktor bile yok.Anladım canım senin isteğinlemi sezeryan oldu yoksa bir sorun mu vardı.
haftanda ilerideymiş. her şey nasip canım ya benim ilk normal ama sonuç olarak garantimiz yok bunda doğum nasıl olacak merak ediyorum. sağlıkla gelsinler inşallah. geri kalan hiç bir şey o kadarda önemli değil.Benim drum sezeryancıydı il dışına gittim uğraştim kimi bahane etti erken almak istedi bekledim en son dr suni sancı vermek istemedi risklerden bahsetti göze almayınca 40. Haftada yaptim artik normal isterdim hayirlisi buymuş hala ssvd araştiriyorum ama destekleyen doktor bile yok.
Ben hiç acıkmıyorum bu listeye göre yiyince. Benim gebelik öncesi insülin direncim vardı. O yüzden bana az yazmış olabilir diyetisyenBen kahvaltıyı geç yapiyorum araöğün sonra yemek ve meyve şeklinde ayarliyorum işte yoğurt süt ceviz muz yumurta her gün tükettiklerim baklagil sebze et balık yiyorum haftada ama liste bana az gibi geldi ya çünkü arada yemek yiyorum doymuyorum bazen ikindi gibi
Aynen ya benimde bi ara vardı kilo verince geçmişti şeker yüklemesinden korkuyorum o yüzden bi şey çikmaz inşallah bizdedeBen hiç acıkmıyorum bu listeye göre yiyince. Benim gebelik öncesi insülin direncim vardı. O yüzden bana az yazmış olabilir diyetisyen
Amin canım sonuç önemli bazen illa istiyoruzda kolay olur inşallah doğumlarımızhaftanda ilerideymiş. her şey nasip canım ya benim ilk normal ama sonuç olarak garantimiz yok bunda doğum nasıl olacak merak ediyorum. sağlıkla gelsinler inşallah. geri kalan hiç bir şey o kadarda önemli değil.
İnşallah hiçbir şey çıkmaz canım. Benim çıkacağı kesin olduğu için yaptırmayacağım. Bir haftadır diyetle şeker ölçüyorum. Normal sınırlarda çok şükür. O zaman gelince de bir hafta boyunca ölçeceğimAynen ya benimde bi ara vardı kilo verince geçmişti şeker yüklemesinden korkuyorum o yüzden bi şey çikmaz inşallah bizdede
İnşallah Ölçümlerde çok işe yarıyormuş için ferah olsun bi çoğu böyle yapiyor direk şeker almak yerine bi şey olmaz umarim düzelmiş bile şükürİnşallah hiçbir şey çıkmaz canım. Benim çıkacağı kesin olduğu için yaptırmayacağım. Bir haftadır diyetle şeker ölçüyorum. Normal sınırlarda çok şükür. O zaman gelince de bir hafta boyunca ölçeceğim
İlkinde de genelde normal çıktı ama fark edemedi doktorlar bence. Kızım 4,5 kilo doğdu. İnşallah geleceğini etkileyecek bir rahatsızlığa sebep olmamışımdırİnşallah Ölçümlerde çok işe yarıyormuş için ferah olsun bi çoğu böyle yapiyor direk şeker almak yerine bi şey olmaz umarim düzelmiş bile şükür
Yok eğer olsaydı gebelikte çikardi zaten doğduktan sonra anne ve bebek içinde sıkıntı olmuyormuş hiç öyle düşünme herkeste çikabilir üzülüyoruzda önlemini alalim bisey olmaz insallahİlkinde de genelde normal çıktı ama fark edemedi doktorlar bence. Kızım 4,5 kilo doğdu. İnşallah geleceğini etkileyecek bir rahatsızlığa sebep olmamışımdır
O yüzden şimdi şekeri ani yükselten her şeyden uzak duruyorum