2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ıyi akşamlar hanımlar Bebek ihtiyacı dışında kendinize hastanede giymeye pijama gelan bakiyormusunuz kısa kol mu uzun kolmu alsam karar veremedim haziranda hava ısınmış olurmu sabahlikli alayım diyorum gecelik alicakmisiniz ben pek giyemiyorum gecelik pijama daha rahat başka ne almak gerekir paylaşırmısınız fikir olsun
Ben de gecelik hiç kullanmadım. Sonuçta altımızda bez olacak, pijama daha rahat geldi. Bir de gecelikle WC’ye girmek zor bence toparlamak falan. Kısa kollu emzirme özellikli lohusa takımım var iki tane. İki tane de sabahlık var.
İlk doğumumda inanılmaz şekilde ter attım. Herkes şaşırdı. Kafamdan Aşağı terliyordum. Sırtıma havlu yetişmedi. O yüzden bu sefer bol bol tişört götürmeyi düşünüyorum. Ama çok şükür o terleme sayesinde doğumda 17 kilo gitti.

Alışverişten çok bahsettik, dayanamadım kızımın bebeklik kıyafetlerini çıkardım ve hepsi süt lekesi 🤦‍♀️ Bebek deterjanları güzel temizlemediği için sanırım. Yıkayıp kaldırmıştım ama tüm kıyafetlerde sarı sarı lekeler var kocaman. Kosla alıp çıkarmaya çalışacağım.
Bir de minnoş patik buldum, içim kıpır kıpır oldu 🥰 İnternette görüp araştırıp H&M’de bulmuştum vaktinde. Tabi hurçlarda beklemekten yamulmuş 😊
F5F7F62A-ADA8-4E62-BA92-245EDED4C9F3.jpeg

Son ara öğünü saat 9’da yapabilirmişiz. Doktor ve diyetisyen öyle dediler.
ohooo ben sizin gibi yapamam imkansız dün birazcık acıktım diye istifra edip durdum. keyfi beslene biliyorsunuz siz ben mecburiyetten yiyorum.

ohooo ben sizin gibi yapamam imkansız dün birazcık acıktım diye istifra edip durdum. keyfi beslene biliyorsunuz siz ben mecburiyetten yiyorum.
Keyfi beslenmiyorum. Tamamen bebeğin ihtiyacına göre besleniyorum. Kendi istediklerimi yesem 😄😄 Listeyi burada paylaşayım. Hiç acıkma olmuyor

Keyfi beslenmiyorum. Tamamen bebeğin ihtiyacına göre besleniyorum. Kendi istediklerimi yesem 😄😄 Listeyi burada paylaşayım. Hiç acıkma olmuyor
iyi de onu demiyorum ki ben yemesen durabiliyorsun yani onu diyorum. 🤣🤣🤣 ben çoğunlukla midem bulana bulana yiyorum eğer yemezsem öğürmekten mahfoluyorum.

Diyetisyenin verdiği liste
Ben kahvaltıyı geç yapiyorum araöğün sonra yemek ve meyve şeklinde ayarliyorum işte yoğurt süt ceviz muz yumurta her gün tükettiklerim baklagil sebze et balık yiyorum haftada ama liste bana az gibi geldi ya çünkü arada yemek yiyorum doymuyorum bazen ikindi gibi

Anladım canım senin isteğinlemi sezeryan oldu yoksa bir sorun mu vardı.
Benim drum sezeryancıydı il dışına gittim uğraştim kimi bahane etti erken almak istedi bekledim en son dr suni sancı vermek istemedi risklerden bahsetti göze almayınca 40. Haftada yaptim artik normal isterdim hayirlisi buymuş hala ssvd araştiriyorum ama destekleyen doktor bile yok.

Benim drum sezeryancıydı il dışına gittim uğraştim kimi bahane etti erken almak istedi bekledim en son dr suni sancı vermek istemedi risklerden bahsetti göze almayınca 40. Haftada yaptim artik normal isterdim hayirlisi buymuş hala ssvd araştiriyorum ama destekleyen doktor bile yok.
haftanda ilerideymiş. her şey nasip canım ya benim ilk normal ama sonuç olarak garantimiz yok bunda doğum nasıl olacak merak ediyorum. sağlıkla gelsinler inşallah. geri kalan hiç bir şey o kadarda önemli değil.

Ben kahvaltıyı geç yapiyorum araöğün sonra yemek ve meyve şeklinde ayarliyorum işte yoğurt süt ceviz muz yumurta her gün tükettiklerim baklagil sebze et balık yiyorum haftada ama liste bana az gibi geldi ya çünkü arada yemek yiyorum doymuyorum bazen ikindi gibi
Ben hiç acıkmıyorum bu listeye göre yiyince. Benim gebelik öncesi insülin direncim vardı. O yüzden bana az yazmış olabilir diyetisyen

Ben hiç acıkmıyorum bu listeye göre yiyince. Benim gebelik öncesi insülin direncim vardı. O yüzden bana az yazmış olabilir diyetisyen
Aynen ya benimde bi ara vardı kilo verince geçmişti şeker yüklemesinden korkuyorum o yüzden bi şey çikmaz inşallah bizdede

Aynen ya benimde bi ara vardı kilo verince geçmişti şeker yüklemesinden korkuyorum o yüzden bi şey çikmaz inşallah bizdede
İnşallah hiçbir şey çıkmaz canım. Benim çıkacağı kesin olduğu için yaptırmayacağım. Bir haftadır diyetle şeker ölçüyorum. Normal sınırlarda çok şükür. O zaman gelince de bir hafta boyunca ölçeceğim

İnşallah hiçbir şey çıkmaz canım. Benim çıkacağı kesin olduğu için yaptırmayacağım. Bir haftadır diyetle şeker ölçüyorum. Normal sınırlarda çok şükür. O zaman gelince de bir hafta boyunca ölçeceğim
İnşallah Ölçümlerde çok işe yarıyormuş için ferah olsun bi çoğu böyle yapiyor direk şeker almak yerine bi şey olmaz umarim düzelmiş bile şükür

İnşallah Ölçümlerde çok işe yarıyormuş için ferah olsun bi çoğu böyle yapiyor direk şeker almak yerine bi şey olmaz umarim düzelmiş bile şükür
İlkinde de genelde normal çıktı ama fark edemedi doktorlar bence. Kızım 4,5 kilo doğdu. İnşallah geleceğini etkileyecek bir rahatsızlığa sebep olmamışımdır 🤲
O yüzden şimdi şekeri ani yükselten her şeyden uzak duruyorum

İlkinde de genelde normal çıktı ama fark edemedi doktorlar bence. Kızım 4,5 kilo doğdu. İnşallah geleceğini etkileyecek bir rahatsızlığa sebep olmamışımdır 🤲
O yüzden şimdi şekeri ani yükselten her şeyden uzak duruyorum
Yok eğer olsaydı gebelikte çikardi zaten doğduktan sonra anne ve bebek içinde sıkıntı olmuyormuş hiç öyle düşünme herkeste çikabilir üzülüyoruzda önlemini alalim bisey olmaz insallah

X