2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Öğretmensiniz sanırım. 24 haftanız dolunca idare izine ayrılacak mısınz. Ama canlı ders olursa evde ders vermeye devam edeceğiz.
Canım ben de öğretmenim.Okulumuzda arkadaş idari izinli idi vermedi uzaktan ders.eşim idareci o da idari izinde verilmiyor diyor,ama kronik rahatsızlık sebebiyle veren var onların okulda yalnızzorunluluktan değil kendi isteğiyle.bende ayrılacağım 4 martta 17 saatim var yine de yoruluyorum ev işi dersler çocukların dersleri

Bizim okulda idari izne ayrılanlara uzaktan eğitim yapmanız gerekiyor denildi ama

hiçbir yerde bununla ilgili resmi bi yazı görmedim ben. Kesin bilgi mi ?
Önümüz hafta bakanlar kurulunda karara bağlanır bakalım,ama bilim kurulu öyle önerdi ise değiştirmezler bu kararı şahsi fikrim.belirli kademelere açılır diye düşünüyorduk ama bu mutasyon hiç iyi ilerlemiyor

Evet, mutasyona uğradığından beri yineler vakalar artmış

Bizim okulda idari izne ayrılanlara uzaktan eğitim yapmanız gerekiyor denildi ama
Aa her yer Farklı uygulama yapıyor sanırım ama çok saçma değil mi haftada birde olsa gidiyoruz biz okula,mecbur o öğretmen de sınıf defterini doldurmaya gidecek risk değil midir amaç korumaksa

Aa her yer Farklı uygulama yapıyor sanırım ama çok saçma değil mi haftada birde olsa gidiyoruz biz okula,mecbur o öğretmen de sınıf defterini doldurmaya gidecek risk değil midir amaç korumaksa
Yani idari iznin amacı ne o zaman değil mi? Ben zaten rehber öğretmeniyim derse girmiorm ama idari izne ayrılırsam idare ekdersi ödermi ondan emin olamıorm

Yani idari iznin amacı ne o zaman değil mi? Ben zaten rehber öğretmeniyim derse girmiorm ama idari izne ayrılırsam idare ekdersi ödermi ondan emin olamıorm
Yok ek dersini alamazsın idari izne ayrılırsan,sana ayrılmamak daha mantıklı eğer istek dahilinde ise

Aynı etkileri bendede yaptı 2 gece sol kolumun üzerine yatamadım.Ben ilk hamileliğimde tek doz olmuştum doktorum öyle istemişti şimdide tek doz önerdi başka olmayacağım ben.Doktoruna danış ona göre yaptır her doktor farklı

Benim dr um yaptırmamı önermedi, bende yaptırmıcaktım zaten. Ama geçen sağlık ocağındaki hemşire “tek doz bari yapalım” dedi. Ben yok dedim. Demekki yeterli ki onu bile yapmak istedi.

Kızlar zaradan bunları aldım , çok şeker bodyler var renkli renkli, indirim var mağazalarında haberiniz olsun

Eklentiler

• 68DB7E21-680D-4E66-BC6A-D83778BC6316.png
    222 KB · Görüntüleme: 72
  • B02B240B-0178-4708-BD3D-CBF2E3608625.png
    184,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 439715B1-A2B7-4857-A886-4E269C6F2F9B.png
    265,6 KB · Görüntüleme: 81
  • 0D407846-7A6B-49CF-9CAC-0144E7DA2C44.png
    156,2 KB · Görüntüleme: 72
Yasaya uygun olduğunu düşünmüyorum ödenmesinin öyle ise tüm branşlara ödenmesi gerekir,ama bu da mümkün değil.her yer farklı uyguluyor çok tuhaf bizim burda ödemezler
İşte bizim idareninde ödeyeceğini zannetmiorm. Ama face te bazı gruplarda rehberlik öğrt ödediklerini gördüm.

Maşallah fıstığa..
Bende haftaya çarşamba kısmetse e bebek mağazasına gideceğim şubat ayı girmiş oluyor malum:)

çok güzel canım nerden ne kadara kaç aylık aldın acaba. buna çok benzer bir model carters de görüp beğendim ama 0 3 aylık vardı oda çok küçük hevesimi bile alamam hemen büyür.
0 3 aylık aldım canım doğru tahmin etmişsin Cartersdan.. Haklısın çok küçük ama bu birazcık kalın zaten çok giyilmez havalar ısınır 40 cıkana kadar üç beş ne giyerse işte

Tesekkur ederim

0 3 aylık aldım canım doğru tahmin etmişsin Cartersdan.. Haklısın çok küçük ama bu birazcık kalın zaten çok giyilmez havalar ısınır 40 cıkana kadar üç beş ne giyerse işte
anladım canım güle güle giysin inşallah. çok yakışacaktır eminim.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…