2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bence kısa kolda al benim 2 numara 25 temmuz doğumlu kısa kol çıt çıt badi ile durdu hep ince penye türü almak lazım ama kendini koru sıcak diye ben kısa şortlar askılı şeyler giydim evde kasiklarimda bi ağrı başladı anlatamam annem kızdı üstüme uzun pijama hırka verdi üstüme yorgan örttü ayaklarima sıcak su torbası koydum anca ağrı öyle geçti
Aynen ben de doğumda yaptım o hatayı gaz sancısı çektim sonra

Sağlıkcı hamileler ölüyor yine sesleri cikmiyor pandemi serviste bile calisiyor herşey beklenir. İnsallah öyle bir şey olur iptal olmaz. Seninde tam denk geliyor olması iyi olmuş bi iki ay ayrılırsın olmadı. İnsallah gerek kalmaz tabi.
Okulların açılmasını 15 marta ertelemişler. 19 Martta içimin başlıyor çok şükür 😊

Günaydın kizlar yarin tetanoz olacagm ağır oluyor mu igne sali gunude ayrintiliya giriyorum insallah 1 ay sonra seker yuklemesi aç mi gidiyoruz onu sormayi unuttum
İğneyi vururken hiç hissetmedim bile ama iki gündür kolum ağrıyor zaten hemşire demişti iki üç gün ağrıyabilir diye birde sağ elini kullanıyorsan sol koluna yaptır ki sağ elini rahatça kullanabilesin :) şeker yüklemesine de aç gidiliyor.

Kızlar e Bebek daha uygun ama yazıktır zara indirim hali bile dünya para yazık bir kaç ay bile gitmeyeceği kıyafetleri vermeyin bir ton para tabiki benim fikrim ama çalışan anneler var burda para kolay kazanılmıyor onlar daha iyi biliyor ben ev hanımı yim ama evde 3 çocuk var gelenle 4 olacak şükür allahima ama kıyafet küçükken verilen paraya açıyorum yazık etmeyin yıllar sonra o parayı eğitimine harcayın her şey pahalaniyor ben şuan evdeki üçüne indirimli mont hırka bakıyorum zamanla hiç bir sryi zamanında alınmıyor büyük oğlum dershane gidiyor adım atıyorsun para o yüzden paranızı ziyan etmeyin
Herkes bütçesine göre bakar. Ben Zara’dan çok memnunum. Küçülünce de maddi durumu kötü olan velilerime veriyorum. Boşa gitmiyor. Tabii ki benim verdiğimi bilmiyorlar.

Öğretmensiniz sanırım. 24 haftanız dolunca idare izine ayrılacak mısınz. Ama canlı ders olursa evde ders vermeye devam edeceğiz.
Evet 19 Martta ayrılacağım inşallah. Evde ders verildiğini bilmiyorum. Evde ders beni aşırı yoruyor. 7 saat durmadan anlatmaktan mahvoluyorum. Hamilelik yüzünden nefes alamıyorum zaten, üçüncü saatte falan başım dönmeye başlıyor 😔

Arkadaşlar bu tetanoz aşısının beni böyle etkileyeceğini hiç tahmin etmezdim bütün eklemlerim kaslarım ağrıyor, kolum ağrıyor iki gündür,soluma dönüp yatamıyorum, yerimden kalkasım yok ,herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama bende bütün yan etkilerini gösterdi ,ikinci dozu olmak zorunda mıyız ya ben ikinci dozu olmak istemiyoruuum😪

Arkadaşlar bu tetanoz aşısının beni böyle etkileyeceğini hiç tahmin etmezdim bütün eklemlerim kaslarım ağrıyor, kolum ağrıyor iki gündür,soluma dönüp yatamıyorum, yerimden kalkasım yok ,herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama bende bütün yan etkilerini gösterdi ,ikinci dozu olmak zorunda mıyız ya ben ikinci dozu olmak istemiyoruuum😪
Tek doz tetanozun koruyuculuğu olmadiği için 2.doz yapiyorlar. Öyle denildi. Yani ilkini olduysan ikincisini de olmalısın. Boşa gitmesin bari.

Güzel geçti detaylı devletteki gittiğimde iyi bakmış çıkınca anladım ama içim rahatladı. Gelirken ebebeke gittik alışveriş yaptık battaniyede kampanya vardı.580 gr 32 cm olmuş maşallah çok şükür 🥰
Maşallah cnm gözün aydın çok şükür herşey yolunda bi an önce vakit geçsin ♥️

Ben dört doz oldum canım. Bebek doğduktan sonra da iki doz olmuştum. O şekilde bebeği taşımak da zor oldu. Ama o sayede bir daha olmama gerek kalmadı çok şükür. İleride faydasını göreceğini düşün

X