2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynen canım bitiricem dilekçe verdim başlayış yapıp aynı gün idari izine ayrılıcam 24.haftada. Sonrada doğum öncesi izni.
Hadi hayırlı olsun. Benim de 19 Martta başlıyor ama 1 Martta izinler iptal olacak diye bir söylenti var. Ben de ücretsiz izne ayrılırım öyle olursa

Hadi hayırlı olsun. Benim de 19 Martta başlıyor ama 1 Martta izinler iptal olacak diye bir söylenti var. Ben de ücretsiz izne ayrılırım öyle olursa
Ben iptal olacağını düşünmüyorum ya vakalar geri artıyor baksana bir işi doğru yapıp bu riski almazlar umarim ben dönmüş olucam tekrar alamam ama izin rapor bi şekilde idare ederim inşallah olmaz ama.

Günaydın kizlar yarin tetanoz olacagm ağır oluyor mu igne sali gunude ayrintiliya giriyorum insallah 1 ay sonra seker yuklemesi aç mi gidiyoruz onu sormayi unuttum
Dun oldum asi canim hissetmedim bile aksam hafif bir his oldu ama gecti bugun seker yuklemeside ac yapiliyormus ilk hamileligimde ben tok yaptirmisdim dr hamileyi ac birakacak halim yok dedi bende anlamadim

Ben iptal olacağını düşünmüyorum ya vakalar geri artıyor baksana bir işi doğru yapıp bu riski almazlar umarim ben dönmüş olucam tekrar alamam ama izin rapor bi şekilde idare ederim inşallah olmaz ama.
Senin hakkın başladığı için iptal olmaz bence. Kazanılan hak geri alınamıyor ya. Dersaneler açıldı. Biz 8 Şubat’ta 8.sınıflara kurs vermeye başlıyoruz. 15 Şubatta da okul açılır bu durumda. Okulu da açmazlar diyorduk ama açıyorlar. Burada bir sınıf öğretmeni öğrencisinden virüs kapıp öldü. Bunun vebalini nasıl alıyorlar bilmiyorum

Dun oldum asi canim hissetmedim bile aksam hafif bir his oldu ama gecti bugun seker yuklemeside ac yapiliyormus ilk hamileligimde ben tok yaptirmisdim dr hamileyi ac birakacak halim yok dedi bende anlamadim
[/QUO
Öncesinde açlık kan şekeri bakilacaksa aç gitmeniz gerekir. Ancak bazı doktorlar sadece şeker yükleme bakmak ıstiyor şeker yükleme de açlık tokluk farketmiyor. Ben kahvaltı yapıp gideceğim. Doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse öyle yapmakta fayda var.

çok güzel canım nerden ne kadara kaç aylık aldın acaba. buna çok benzer bir model carters de görüp beğendim ama 0 3 aylık vardı oda çok küçük hevesimi bile alamam hemen büyür.
Bunlar da çok güzelmiş ama polar gibi görünüyor. Yazım doğacaklar ya benim kafam çok karışık. Yeni doğmuş bebeğe kısa kollu giydirilmez heralde. Pamuklu uzun kollular hep var ama kısa kollu alsam mı

Günaydın kizlar yarin tetanoz olacagm ağır oluyor mu igne sali gunude ayrintiliya giriyorum insallah 1 ay sonra seker yuklemesi aç mi gidiyoruz onu sormayi unuttum
Herkeste farklı oluyor canım. Benim omzum hareket ettikçe üç gün ağrıyor tetanoz vurulunca. Ayrıntılı da güzel geçer inşallah 🤲

Senin hakkın başladığı için iptal olmaz bence. Kazanılan hak geri alınamıyor ya. Dersaneler açıldı. Biz 8 Şubat’ta 8.sınıflara kurs vermeye başlıyoruz. 15 Şubatta da okul açılır bu durumda. Okulu da açmazlar diyorduk ama açıyorlar. Burada bir sınıf öğretmeni öğrencisinden virüs kapıp öldü. Bunun vebalini nasıl alıyorlar bilmiyorum
Sağlıkcı hamileler ölüyor yine sesleri cikmiyor pandemi serviste bile calisiyor herşey beklenir. İnsallah öyle bir şey olur iptal olmaz. Seninde tam denk geliyor olması iyi olmuş bi iki ay ayrılırsın olmadı. İnsallah gerek kalmaz tabi.

Kızlar e Bebek daha uygun ama yazıktır zara indirim hali bile dünya para yazık bir kaç ay bile gitmeyeceği kıyafetleri vermeyin bir ton para tabiki benim fikrim ama çalışan anneler var burda para kolay kazanılmıyor onlar daha iyi biliyor ben ev hanımı yim ama evde 3 çocuk var gelenle 4 olacak şükür allahima ama kıyafet küçükken verilen paraya açıyorum yazık etmeyin yıllar sonra o parayı eğitimine harcayın her şey pahalaniyor ben şuan evdeki üçüne indirimli mont hırka bakıyorum zamanla hiç bir sryi zamanında alınmıyor büyük oğlum dershane gidiyor adım atıyorsun para o yüzden paranızı ziyan etmeyin

Bunlar da çok güzelmiş ama polar gibi görünüyor. Yazım doğacaklar ya benim kafam çok karışık. Yeni doğmuş bebeğe kısa kollu giydirilmez heralde. Pamuklu uzun kollular hep var ama kısa kollu alsam mı
ben de o yüzden daha büyük beden bakıyorum. kızımda da çok benzer bir takım vardı yeni doğduğunda da yazın bir çok yerde de giydirdim. büyük alıp çok kullanmak istiyorum. kızım zaten kış bebeğiydi ama biz biraz dağlarda takılan tiplerdeniz piknikçilerden olduğumuz için yazında kızım için kalın şeyler kullandım. Bunda da o sebeple bakıyorum. Bide çok tatlı oluyorlar bunlarla bebekler ya.😁

Antibiyotik kullandığı zaman boğaz ağrısı geçti. O sırada ben reflü olduğunu fark ettim. Doktor endoskopi yapmadan beslenmeni düzenleyip reflü mü diye bakalım dedi. Beslenmeyi düzenleyince kurtuldu çok şükür. Bazen dayanamayıp gece meyve yiyor. Sabaha kadar iki üç kez üst değiştirmesi gerekiyor.

Hamileliğin bu döneminde B grubu antibiyotikler kullanılıyor diye biliyorum. Tabi ilaca yönlendirmek istemem ama öğretmen olduğum için bilmiyorum. Arkadaşım faranjit yüzünden üç kez antibiyotik kullandı hamileyken. Kızının dişlerinde izler var. Antibiyotik kullanınca çocuğun dişlerine erki eder demiş doktor.

Doğadaki en iyi antiseptiklerden biri adaçayı demişti bir doktor. Ada çayını demleyip soğutup gargara yapmak iyi geliyormuş boğazdaki bakterilere
Öğretmensiniz sanırım. 24 haftanız dolunca idare izine ayrılacak mısınz. Ama canlı ders olursa evde ders vermeye devam edeceğiz.

X