- 28 Ağustos 2007
- 861
- 435
Aaa neden tavsiye etmiyorsunuz?Ben z.kamildeyken gittim ona asla tavsiye etmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa neden tavsiye etmiyorsunuz?Ben z.kamildeyken gittim ona asla tavsiye etmiyorum
Bence bu konuda herkes durumuna göre hareket eder zaten. Bakabileceği standartlara göre çocuk yaparlar diye düşünüyorum.Kızlar e Bebek daha uygun ama yazıktır zara indirim hali bile dünya para yazık bir kaç ay bile gitmeyeceği kıyafetleri vermeyin bir ton para tabiki benim fikrim ama çalışan anneler var burda para kolay kazanılmıyor onlar daha iyi biliyor ben ev hanımı yim ama evde 3 çocuk var gelenle 4 olacak şükür allahima ama kıyafet küçükken verilen paraya açıyorum yazık etmeyin yıllar sonra o parayı eğitimine harcayın her şey pahalaniyor ben şuan evdeki üçüne indirimli mont hırka bakıyorum zamanla hiç bir sryi zamanında alınmıyor büyük oğlum dershane gidiyor adım atıyorsun para o yüzden paranızı ziyan etmeyin
Sen ben o bu şu çocuk yapmıyor Allah nasip ederse seni beni o bunu vekil ediyorBence bu konuda herkes durumuna göre hareket eder zaten. Bakabileceği standartlara göre çocuk yaparlar diye düşünüyorum.
Allah nasip ederse tabiki onu herkes biliyor. Belirtmeme gerek var miydi ki? Ayrıca bende olmayanlardan biriydim. Alakasiz yorum yapmişsiniz..Sen ben o bu şu çocuk yapmıyor Allah nasip ederse seni beni o bunu vekil ediyor
Bak burda ne kadar çok var çocuk diye yalvarayip ama olmamış onun durumu olmadığı için mi olmadı sanıyorsun yada bakamayacagi standart olmadığı için mi olmadı herşey nasip mevlam neyleyse güzel eder
Ayrıca güzeli güvenme bir sivilce yeter malına güvenme bir kıvılcım yeter demişler
Ben hep demişim derim de en büyük servetim sağlığımız yerimizde
Ayrıca evlat gelmeden rızkı gelir onun rızkı nerde odur fazlası olmaz
Bence kısa kolda al benim 2 numara 25 temmuz doğumlu kısa kol çıt çıt badi ile durdu hep ince penye türü almak lazım ama kendini koru sıcak diye ben kısa şortlar askılı şeyler giydim evde kasiklarimda bi ağrı başladı anlatamam annem kızdı üstüme uzun pijama hırka verdi üstüme yorgan örttü ayaklarima sıcak su torbası koydum anca ağrı öyle geçtiBunlar da çok güzelmiş ama polar gibi görünüyor. Yazım doğacaklar ya benim kafam çok karışık. Yeni doğmuş bebeğe kısa kollu giydirilmez heralde. Pamuklu uzun kollular hep var ama kısa kollu alsam mı
Kızlar e Bebek daha uygun ama yazıktır zara indirim hali bile dünya para yazık bir kaç ay bile gitmeyeceği kıyafetleri vermeyin bir ton para tabiki benim fikrim ama çalışan anneler var burda para kolay kazanılmıyor onlar daha iyi biliyor ben ev hanımı yim ama evde 3 çocuk var gelenle 4 olacak şükür allahima ama kıyafet küçükken verilen paraya açıyorum yazık etmeyin yıllar sonra o parayı eğitimine harcayın her şey pahalaniyor ben şuan evdeki üçüne indirimli mont hırka bakıyorum zamanla hiç bir sryi zamanında alınmıyor büyük oğlum dershane gidiyor adım atıyorsun para o yüzden paranızı ziyan etmeyin
37 yaşındayım aslında 3. Düşünmüyordum ama benim ogluslar çok ısrar etti babaları çocuklar bi kız bebek hevesi ile istediler ama nasipte bi oğlus daha varmış büyük oğlum 12 yaşında diğeri 9 çok yükleri yok bana bebiş doğunca kolay bakarım 3 yardımcıOo sende benim gibi arayı açmışsın baya. Gerçi benim 6 yıl. Seninki kadar deil. Kaç yaşındasın sen şimdi o zaman
Bnde haftaya carsamda gunu olcam tetenozumu bugun 18×1 im carsamba 19×0 olcamKizlar tetonoz asimi oldum bugun sat gore 18+4 gunlugum dr gore ise 19+1 gunluk, birde kanal tedavili kirilan disim malesef az once komple dusdu ustu yanlari komle acikda ve sizliyor bakalim disciye gitmeye cesaret edipde gidebilirsem nasil tedavim olacak merak ediyorum korkuyorumda
37 yaşındayım aslında 3. Düşünmüyordum ama benim ogluslar çok ısrar etti babaları çocuklar bi kız bebek hevesi ile istediler ama nasipte bi oğlus daha varmış büyük oğlum 12 yaşında diğeri 9 çok yükleri yok bana bebiş doğunca kolay bakarım 3 yardımcı dBenime9 yaşında oğium var
Benim de 9 yaşında oğlum var aslında düşünmüyorduk ama kardeş önemli diye düşündüm Şimdi de bir kızım olacak ona çok sevindik sinek çocuklarda büyümüş 12 9 bir sürü yardımcım var Allah sağlıkla hepimizin bebeklerini kucağına almasını nasip etsin Ben de 9 yıl verdiğim için hiçbir şey kalmadı çocukta düşünmüyorduk çalıştığımız için çocuğa bakacak insan yoktu Şimdi tekrardan bütün eşyaları hevesli hevesli alıyorum37 yaşındayım aslında 3. Düşünmüyordum ama benim ogluslar çok ısrar etti babaları çocuklar bi kız bebek hevesi ile istediler ama nasipte bi oğlus daha varmış büyük oğlum 12 yaşında diğeri 9 çok yükleri yok bana bebiş doğunca kolay bakarım 3 yardımcı
Aynen bende şimdi daha bilinçli araştıra araştıra alıyorum kendi atölyem var kapı süsü hediyelik hastane çıkışları hepsini kendim hazırlicamBenim de 9 yaşında oğlum var aslında düşünmüyorduk ama kardeş önemli diye düşündüm Şimdi de bir kızım olacak ona çok sevindik sinek çocuklarda büyümüş 12 9 bir sürü yardımcım var Allah sağlıkla hepimizin bebeklerini kucağına almasını nasip etsin Ben de 9 yıl verdiğim için hiçbir şey kalmadı çocukta düşünmüyorduk çalıştığımız için çocuğa bakacak insan yoktu Şimdi tekrardan bütün eşyaları hevesli hevesli alıyorum
Ayni sayiliriz canim birkac gun var aramizda hemsire cagirinca gittim bendeBnde haftaya carsamda gunu olcam tetenozumu bugun 18×1 im carsamba 19×0 olcam
Bir saatlik beklemeyle nihayet öğrenebildik canım kızımız geliyomuş çok şükürCanm yazdın mı göremedim. Nasıl geçti
Sağlıcakla gelsin prensesBir saatlik beklemeyle nihayet öğrenebildik canım kızımız geliyomuş çok şükür
Maşallah gözün Aydın canım kaç haftalıksınGüzel geçti detaylı devletteki gittiğimde iyi bakmış çıkınca anladım ama içim rahatladı. Gelirken ebebeke gittik alışveriş yaptık battaniyede kampanya vardı.580 gr 32 cm olmuş maşallah çok şükür
Ama geçen atölyeden bi resim atmıştın, çok genç duruyodun cnm. Kısmet bu işler, herkes kendinde olmayanı istiyor ama herşey istediğimiz gibi olmuyor maalesef37 yaşındayım aslında 3. Düşünmüyordum ama benim ogluslar çok ısrar etti babaları çocuklar bi kız bebek hevesi ile istediler ama nasipte bi oğlus daha varmış büyük oğlum 12 yaşında diğeri 9 çok yükleri yok bana bebiş doğunca kolay bakarım 3 yardımcı
22+4 sağol canimMaşallah gözün Aydın canım kaç haftalıksın