Boğaz acısı geçti mi? Nexium benim yasamımın parcası oldu maalesef her sabah ac karnına. Bogaz acısı yüzünden cok cektim 2 kbb doktoruna gittim feci faranjitsin ilac da veremeyiz hamilesin, mideden asit diyip yolladılar . Cok kötü bir 3 ay gecirdim bogazım hala tam gecmis degilEvet gerçekten insan yiyecek bir şey bulamıyor. Eşime de sürekli faranjit teşhisi koyup antibiyotik kullandırdılar peş peşe. Sonra ben bu sitede okuyarak buldum rahatsızlığını. Adam gece üç kez üst değiştiriyordu. Hep boğazlar kötü. Oruç tutarken boğaz ağrısından mahvoldu. Aynı sayfada yarıştığımız bir arkadaşta bu belirtilerle reflü çıkmıştı. Sonunda ben de eşimde reflü olduğunu fark ettim.
Diyete başlayınca düzeldi ama salça bile yasak. Sebze yemekleri, meyve hoşafları yiyebiliyordu.
Antibiyotik kullandığı zaman boğaz ağrısı geçti. O sırada ben reflü olduğunu fark ettim. Doktor endoskopi yapmadan beslenmeni düzenleyip reflü mü diye bakalım dedi. Beslenmeyi düzenleyince kurtuldu çok şükür. Bazen dayanamayıp gece meyve yiyor. Sabaha kadar iki üç kez üst değiştirmesi gerekiyor.Boğaz acısı geçti mi? Nexium benim yasamımın parcası oldu maalesef her sabah ac karnına. Bogaz acısı yüzünden cok cektim 2 kbb doktoruna gittim feci faranjitsin ilac da veremeyiz hamilesin, mideden asit diyip yolladılar . Cok kötü bir 3 ay gecirdim bogazım hala tam gecmis degil
Biz ogrenmek istemedik canim.. Esim Demir diyor aslinda beğeniyorum ama çevremizde çok var.. ben yurtdışındada olan bir isim istiyorum ama erkeklerde ortak tek Atlas var oda pek içimize sinmiyorBu vakite kadar niye belli olmadı canım,göstermedi mi kuzucuk :) eşinin önerisi nedir?sen nasıl bir isim istiyorsun ,tek isim mi ,modern mi ,manası güzel bir isim mi ?
güzel haberlerle gel inşallah canımKızlar günaydın ben randevumu saatimi bekliyorum 9.00 da gireceğim dualarınızda unutmayın beni
Kitikate %100 organik üretim yapan bebek mağazası. İstanbul da mağazaları var avm lerde falan. Normalden de pahalidir biraz ama kalite ve güzeldir.. Uyku tulumu falan almiştim ilk kızımda.Kullananlar var yani ben nereden bileyim sizin öyle olduğunuzu. Ucuz diye ya da beğendim diye alıp içeriğine hiç bakmayan bir sürü insan var
Kızlar girip çıktım herşeyi normal çok şükür ama kalbinde küçük bir delik var , kromozom taraması yapıldığı için endişelenmedi doktor . Doğuma kadar kapanır oluyor bazen dedi en kötü kapanmasa bile kapatıyoruz dedi sıkıntı yok gelişimi normal : 360gr 22 cm boyu var haftasıyla uyumlu .güzel haberlerle gel inşallah canım
Maşallah cnmKızlar girip çıktım herşeyi normal çok şükür ama kalbinde küçük bir delik var , kromozom taraması yapıldığı için endişelenmedi doktor . Doğuma kadar kapanır oluyor bazen dedi en kötü kapanmasa bile kapatıyoruz dedi sıkıntı yok gelişimi normal : 360gr 22 cm boyu var haftasıyla uyumlu .
Kalp ile ilgili böyle bişey dıyan oldumu ?
Canim kitikate ebebekte satılıyor. Organik guzel ürünleri var.Kullananlar var yani ben nereden bileyim sizin öyle olduğunuzu. Ucuz diye ya da beğendim diye alıp içeriğine hiç bakmayan bir sürü insan var
Canim sevindim iyi geçmesine. Kalpte delik ben cok duydum arkadaşlarımdan da ama genelde kapanıyor zaten sıkıntı olmuyor Allahin izniyle. Maasalah minnosaKızlar girip çıktım herşeyi normal çok şükür ama kalbinde küçük bir delik var , kromozom taraması yapıldığı için endişelenmedi doktor . Doğuma kadar kapanır oluyor bazen dedi en kötü kapanmasa bile kapatıyoruz dedi sıkıntı yok gelişimi normal : 360gr 22 cm boyu var haftasıyla uyumlu .
çok güzel canım nerden ne kadara kaç aylık aldın acaba. buna çok benzer bir model carters de görüp beğendim ama 0 3 aylık vardı oda çok küçük hevesimi bile alamam hemen büyür.Bizde ufaktan başladık bugün bu takımı aldım aşk yaşıyorumAllah üstlerinde görmeyide nasip etsin
Canım bilmiyorum ama önemli olsa doktorun sıkıntı yok demezdi bence. İçini ferah tut. ❤Kızlar girip çıktım herşeyi normal çok şükür ama kalbinde küçük bir delik var , kromozom taraması yapıldığı için endişelenmedi doktor . Doğuma kadar kapanır oluyor bazen dedi en kötü kapanmasa bile kapatıyoruz dedi sıkıntı yok gelişimi normal : 360gr 22 cm boyu var haftasıyla uyumlu .
Cnm korkma .. bence bi kac hafta sonra tekrar git icin rahat etmezse cunku benim ilk kizimdada kalbinde ufak bi delik var demislerdi ve 2 hafta sonra gittigimde tamamen yok olmustu sukurler olsun :)Kızlar girip çıktım herşeyi normal çok şükür ama kalbinde küçük bir delik var , kromozom taraması yapıldığı için endişelenmedi doktor . Doğuma kadar kapanır oluyor bazen dedi en kötü kapanmasa bile kapatıyoruz dedi sıkıntı yok gelişimi normal : 360gr 22 cm boyu var haftasıyla uyumlu .
Aynen canım bitiricem dilekçe verdim başlayış yapıp aynı gün idari izine ayrılıcam 24.haftada. Sonrada doğum öncesi izni.Canım senin çok az kalmış iznine. Ücretsiz izni bitirip doğum öncesi izne mi başlayacaksın ?
Ay inşallah içime su Serptin gerçekten bir dahaki kontrole mi umarım kapanır ama dinle tuluk çok tedirgin olmadığı için de biraz içim rahat sonuçta ciddi bir sorun olsaydı bana söylerdi diye düşünüyorum kontrol edeceğiz dedi çok ciddi bir büyüklükte değil dedi ameliyat gerektirecek bir şey yok şu an dedi zamanda büyük ihtimal kapanır dedi Umarım senin prenses teki gibi kapanırCnm korkma .. bence bi kac hafta sonra tekrar git icin rahat etmezse cunku benim ilk kizimdada kalbinde ufak bi delik var demislerdi ve 2 hafta sonra gittigimde tamamen yok olmustu sukurler olsun :)
Gözün Aydın canım üfürümler genelde kapanıyor ileride.Kızlar girip çıktım herşeyi normal çok şükür ama kalbinde küçük bir delik var , kromozom taraması yapıldığı için endişelenmedi doktor . Doğuma kadar kapanır oluyor bazen dedi en kötü kapanmasa bile kapatıyoruz dedi sıkıntı yok gelişimi normal : 360gr 22 cm boyu var haftasıyla uyumlu .
Evet şeker yüklemesi aç ken oluyorGünaydın kizlar yarin tetanoz olacagm ağır oluyor mu igne sali gunude ayrintiliya giriyorum insallah 1 ay sonra seker yuklemesi aç mi gidiyoruz onu sormayi unuttum