2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Boğaz acısı geçti mi? Nexium benim yasamımın parcası oldu maalesef her sabah ac karnına. Bogaz acısı yüzünden cok cektim 2 kbb doktoruna gittim feci faranjitsin ilac da veremeyiz hamilesin, mideden asit diyip yolladılar . Cok kötü bir 3 ay gecirdim bogazım hala tam gecmis degil

Antibiyotik kullandığı zaman boğaz ağrısı geçti. O sırada ben reflü olduğunu fark ettim. Doktor endoskopi yapmadan beslenmeni düzenleyip reflü mü diye bakalım dedi. Beslenmeyi düzenleyince kurtuldu çok şükür. Bazen dayanamayıp gece meyve yiyor. Sabaha kadar iki üç kez üst değiştirmesi gerekiyor.

Hamileliğin bu döneminde B grubu antibiyotikler kullanılıyor diye biliyorum. Tabi ilaca yönlendirmek istemem ama öğretmen olduğum için bilmiyorum. Arkadaşım faranjit yüzünden üç kez antibiyotik kullandı hamileyken. Kızının dişlerinde izler var. Antibiyotik kullanınca çocuğun dişlerine erki eder demiş doktor.

Doğadaki en iyi antiseptiklerden biri adaçayı demişti bir doktor. Ada çayını demleyip soğutup gargara yapmak iyi geliyormuş boğazdaki bakterilere

Bu vakite kadar niye belli olmadı canım,göstermedi mi kuzucuk :) eşinin önerisi nedir?sen nasıl bir isim istiyorsun ,tek isim mi ,modern mi ,manası güzel bir isim mi ?
Biz ogrenmek istemedik canim.. Esim Demir diyor aslinda beğeniyorum ama çevremizde çok var.. ben yurtdışındada olan bir isim istiyorum ama erkeklerde ortak tek Atlas var oda pek içimize sinmiyor

Kullananlar var yani ben nereden bileyim sizin öyle olduğunuzu. Ucuz diye ya da beğendim diye alıp içeriğine hiç bakmayan bir sürü insan var
Kitikate %100 organik üretim yapan bebek mağazası. İstanbul da mağazaları var avm lerde falan. Normalden de pahalidir biraz ama kalite ve güzeldir.. Uyku tulumu falan almiştim ilk kızımda.

güzel haberlerle gel inşallah canım
Kızlar girip çıktım herşeyi normal çok şükür ama kalbinde küçük bir delik var , kromozom taraması yapıldığı için endişelenmedi doktor . Doğuma kadar kapanır oluyor bazen dedi en kötü kapanmasa bile kapatıyoruz dedi sıkıntı yok gelişimi normal : 360gr 22 cm boyu var haftasıyla uyumlu .
Kalp ile ilgili böyle bişey dıyan oldumu ?

Maşallah cnm
Emin değilim ama evet sanki duymuştum böyle birşey doğuma kadar kapanır Allahın izniyle

Kullananlar var yani ben nereden bileyim sizin öyle olduğunuzu. Ucuz diye ya da beğendim diye alıp içeriğine hiç bakmayan bir sürü insan var
Canim kitikate ebebekte satılıyor. Organik guzel ürünleri var.
Canim sevindim iyi geçmesine. Kalpte delik ben cok duydum arkadaşlarımdan da ama genelde kapanıyor zaten sıkıntı olmuyor Allahin izniyle. Maasalah minnosa

Bizde ufaktan başladık bugün bu takımı aldım aşk yaşıyorumAllah üstlerinde görmeyide nasip etsin
çok güzel canım nerden ne kadara kaç aylık aldın acaba. buna çok benzer bir model carters de görüp beğendim ama 0 3 aylık vardı oda çok küçük hevesimi bile alamam hemen büyür.

Eklentiler

• Screenshot_20210128-094852_Instagram.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20210128-095003_Instagram.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 48
Canım bilmiyorum ama önemli olsa doktorun sıkıntı yok demezdi bence. İçini ferah tut. ❤

K Kayra2021 canım buldum tamam oda carters de var mış. aynı fiyat ama bedenleri çok. teşekkür ederim şimdiden.

Cnm korkma .. bence bi kac hafta sonra tekrar git icin rahat etmezse cunku benim ilk kizimdada kalbinde ufak bi delik var demislerdi ve 2 hafta sonra gittigimde tamamen yok olmustu sukurler olsun :)

Cnm korkma .. bence bi kac hafta sonra tekrar git icin rahat etmezse cunku benim ilk kizimdada kalbinde ufak bi delik var demislerdi ve 2 hafta sonra gittigimde tamamen yok olmustu sukurler olsun :)
Ay inşallah içime su Serptin gerçekten bir dahaki kontrole mi umarım kapanır ama dinle tuluk çok tedirgin olmadığı için de biraz içim rahat sonuçta ciddi bir sorun olsaydı bana söylerdi diye düşünüyorum kontrol edeceğiz dedi çok ciddi bir büyüklükte değil dedi ameliyat gerektirecek bir şey yok şu an dedi zamanda büyük ihtimal kapanır dedi Umarım senin prenses teki gibi kapanır

Gözün Aydın canım üfürümler genelde kapanıyor ileride.

E bebek deki indirim kataloğu oluyor mu hangi gün hangi ürünler indirime giriyor önceden öğrenebiliyor muyuz

Günaydın kizlar yarin tetanoz olacagm ağır oluyor mu igne sali gunude ayrintiliya giriyorum insallah 1 ay sonra seker yuklemesi aç mi gidiyoruz onu sormayi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…