2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet gerçekten insan yiyecek bir şey bulamıyor. Eşime de sürekli faranjit teşhisi koyup antibiyotik kullandırdılar peş peşe. Sonra ben bu sitede okuyarak buldum rahatsızlığını. Adam gece üç kez üst değiştiriyordu. Hep boğazlar kötü. Oruç tutarken boğaz ağrısından mahvoldu. Aynı sayfada yarıştığımız bir arkadaşta bu belirtilerle reflü çıkmıştı. Sonunda ben de eşimde reflü olduğunu fark ettim.

Diyete başlayınca düzeldi ama salça bile yasak. Sebze yemekleri, meyve hoşafları yiyebiliyordu.

Sevgili anneler bebek ürünleri almaya başlayan var mı tecrübeli olanlar vardır aramızda marka tavsiyesi olanlar var mı acaba Bi çok yerde indirim var ama insan ne alacağını bilemiyor
Yavastan basladim canim ama kiyafette marka takintim yoktur o yuzden kizimida oyle buyuttum pazardan bile alirim bez sleepy aldim islak mendil baby turco aldim sanpuan ve pisik kremi olarak mustela besikde portatif sallanirdan aldik

Sevgili anneler bebek ürünleri almaya başlayan var mı tecrübeli olanlar vardır aramızda marka tavsiyesi olanlar var mı acaba Bi çok yerde indirim var ama insan ne alacağını bilemiyor
Ben ufak ufak almaya basladim. Bugun e bebekten body corap falan aldim. Hastane cikislarini kitikate alacagim. Lcw urunleri bebek icin cok ideal. E bebekte indirimdeydi . Kendime cok guzel bir liste yaptim bebek ici alisveris kendim icin alisveris diye bir de aldiklarimi yaziyorum cok fazla urun almamak icin. Yeni dogan fazla almayacagim cok kullanilmiyor bebek hemen buyuyor diye. Liste yapmani tavsiye ederim cok faydali oluyor.

Hastane çıkışı markasını ilk kez duyuyorum. Temiz ürünler mi kullanıyor ? Benim ilki de kız olduğu için hiç kıyafet almayacağım. Sadece hastane çıkışı yeni alacağım da

Benimki de dört yaşında olacak. Hadi karnından çıksın deyip duruyor. Şimdiden anlatıyorum. Bebek doğunca seninle oynamayacak, hep uyuyacak diye
bende aynen anlatıyorum onu ben uyuturum ninni söylerim diyor. ilk zamanlar illa doğsunda oynayalım diyordu. şimdi babaannesinde sürekli arayıp hala doğmadımı diyor. çok sabırsız yaa. beklemek ona göre çok zor. arada karnımı sevip canım kardeşim hemen doğ beraber oynayalım diyor.

Benimki 4.5 yasinda şimdiden koruyup kolluyor seviyor kardesim diyor dra beraber gittimistik bana et yumurta yiyeceksin sen diyor akilli çok tatlilar masallah

Benimki 4.5 yasinda şimdiden koruyup kolluyor seviyor kardesim diyor dra beraber gittimistik bana et yumurta yiyeceksin sen diyor akilli çok tatlilar masallah
Maşallah inşallah can ciğer olur her anlamda bağlanırlar.❤
İnşallah canım ondanda değil de arasıra oluyor böyle hamilelikte kötü hissediyorum kendimi bazen hepimizde var sanırım.
Ah sabah bende öyleydim hareket etmedi baya gece sancım olmuştu onun için acaba bir şey mi oldu diye kendimi yedim bitirdim. İkindi de hareket edince rahatladım ama hep korku oluyor vesvese oluyor bende de. Kızımda böyle sıkıntılarım olmamıştı ama şimdi sık sık ağrım sancım oluyor onlarda hep korkutuyor. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Doğana kadar bunları yaşıycaz gibi hissediyorum.

Bu yaşlarda zaman kavramı oturmadığı için söylememek gerekiyor aslında bebeği. Biz de söylememiştik ama annem söylemiş.
“ Ağlayınca emzik vereceğim” diyor bizimki de

182 arayıp direk doppler diye mi alcaz
182 den doppler diyerek randevu al dedi daha öncesinde başka bı hastanede yeşil listeye almışlardı beni onun etkisi var mı daha önceden kadın doğuma gidip açtırmak gerekiyor mu bilmiyorum ben uğraşmak istemeyip özele gideceğim cuma günü

Bu yaşlarda zaman kavramı oturmadığı için söylememek gerekiyor aslında bebeği. Biz de söylememiştik ama annem söylemiş.
“ Ağlayınca emzik vereceğim” diyor bizimki de
Benim daha ortada bebek bile yokken annem kardeşin olsun mu dan başlayarak annelerden kardeş isteye kadar anlattı. Ben hamile bile değilken komşulara benim kardeşim olacak deyip durdu dillerine düşürdü beni. Anneme çok kızdım ama işte çocuk bir kere öğrendimi bitti.

Amin inşallah canım onlar illaki oluyor acaba bir şey mi oldu diye insan kafasına takıyor bazen onlarda tetikliyor ama bazende kötü hissediyorum kendimi normalde yani durduk yere bugün bi kaç kişiye hamile oldugumu söyledim soruyorlar niye calismiyosun diye nedense hep böyle mutluluğumu paylaşınca ardından içime kötü bi his geliyor bol bol okumak lazım. Allah korusun sağ salim gelsinler sağlıkla inşallah.

Canım senin çok az kalmış iznine. Ücretsiz izni bitirip doğum öncesi izne mi başlayacaksın ?

cidden bol bol okumak lazım. iç daralmasını her an yaşayabiliriz bide duygularımız çok değişken hamilelikde.

Hastane çıkışı markasını ilk kez duyuyorum. Temiz ürünler mi kullanıyor ? Benim ilki de kız olduğu için hiç kıyafet almayacağım. Sadece hastane çıkışı yeni alacağım da
Tabi ki temiz urunler kullaniyor. Temiz urun kullanmasa bebegime kullanir miyim? Aldigim deterjanin icerigini arastiran. Kendim giyindindigim kiyafetlere bile dikkat eden biriyim. Internetten arastirabilirsiniz.

Tabi ki temiz urunler kullaniyor. Temiz urun kullanmasa bebegime kullanir miyim? Aldigim deterjanin icerigini arastiran. Kendim giyindindigim kiyafetlere bile dikkat eden biriyim. Internetten arastirabilirsiniz.
Kullananlar var yani ben nereden bileyim sizin öyle olduğunuzu. Ucuz diye ya da beğendim diye alıp içeriğine hiç bakmayan bir sürü insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…