2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar selam yarın detaylı randevum var çoook tedirginim ... inşallah biyümüştür bişey çıkmaz diğe diye kendimi mahfettim. 20+2 olacam olması gereken kg ve boy nedir ? Sormam gereken birşey var mı doktora ? Aklınıza gelen sorular
Doktoruna güven aklına takma git gel canım şüphe edersen sıkıntıya girersin daha cok ben de bugün ertledk yarın gidicem tekrar inşallah.

Doktoruna güven aklına takma git gel canım şüphe edersen sıkıntıya girersin daha cok ben de bugün ertledk yarın gidicem tekrar inşallah.
Güveniyorum ama kendime güvenmiyorum sanki bir saat geçecekmiş gibi ve mutsuz çıkacakmışım gibi hissediyorum negatifliğimi atmam lazım .. haberleşiriz yarın gruptan ♥️

Detayli ultrason için Erbil çakara giden var mı? Zeynep kamil doktorlarındanmış umraniyede de kliniği varmış. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Magnezyum faydalari

Eklentiler

• 20210127_222010.jpg
    20210127_222010.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 34
Suyun geldi doğuma mı gittin ? Konuşmanın başını kaçırdım ama, normal doğummu sezaryen doğummu oldu?
Yok benim kabızlık problemim vardı wc de siliyorum siliyorum su bitmiyor meğersem başka yerdenmiş gittigim hastanede bebek yoğun bakım ünitesi yoktu beni almadı hastaneye kaç hastaneye gittim konyada kuvez yok dediler sonra ambulansla beni ankara'ya hacettepe hastanesine götürdüler 10 gün boyunca dogumhanede kaldım devamlı nst bağlı bebek hareketlerini kontrol ettiler nekadar geç doğarsa kâr dır diye 10.gün sabah sanci başladı gece 1 de oğlum doğdu normal ama kuveze aldılar serum tedavisi yaptılar bebisime allahtan kilosu önde gidiyordu cigerleri gelişmişti iğne vurdular birde kulakları gözleri hep test yapıldı allaha şükür sağlıklı oldu şimdi 12 yaşında 🤲🤲herkese tavsiyem gittiğiniz hastanede bebek yoğun bakım ünitesi olsun araştırın benim gibi eziyet çekmeyin 😔

Yok benim kabızlık problemim vardı wc de siliyorum siliyorum su bitmiyor meğersem başka yerdenmiş gittigim hastanede bebek yoğun bakım ünitesi yoktu beni almadı hastaneye kaç hastaneye gittim konyada kuvez yok dediler sonra ambulansla beni ankara'ya hacettepe hastanesine götürdüler 10 gün boyunca dogumhanede kaldım devamlı nst bağlı bebek hareketlerini kontrol ettiler nekadar geç doğarsa kâr dır diye 10.gün sabah sanci başladı gece 1 de oğlum doğdu normal ama kuveze aldılar serum tedavisi yaptılar bebisime allahtan kilosu önde gidiyordu cigerleri gelişmişti iğne vurdular birde kulakları gözleri hep test yapıldı allaha şükür sağlıklı oldu şimdi 12 yaşında 🤲🤲herkese tavsiyem gittiğiniz hastanede bebek yoğun bakım ünitesi olsun araştırın benim gibi eziyet çekmeyin 😔
canım çok zor olmuş cidden. Rabbim bir daha yaşatmasın. inşallah hepimiz bebeğimizi sağ salim zamanında kucağımıza alırız.🤲

Suyun boşalıyormuş yani sen farkında olmadan, ona rağmen normal dogurdun. Ben de Şundan sordum, benimde kızım da suyum geldi, doğum başladı diye hastaneye gittim. ama benim birden boşaldı tabi. Az az değil. sancı yok açılma yok, böyle olunca sancıyı açılmayı bekleyemeyiz hemen sezeryana almalıyız dediler. Bebek Enfeksiyon kapar diye. sezeryanla doğum yaptım da, acaba suyum geldiği halde bekletebilirler miydi beni de diye düşündüm ben de

Sevgili anneler bebek ürünleri almaya başlayan var mı tecrübeli olanlar vardır aramızda marka tavsiyesi olanlar var mı acaba Bi çok yerde indirim var ama insan ne alacağını bilemiyor

Suyun boşalıyormuş yani sen farkında olmadan, ona rağmen normal dogurdun. Ben de Şundan sordum, benimde kızım da suyum geldi, doğum başladı diye hastaneye gittim. ama benim birden boşaldı tabi. Az az değil. sancı yok açılma yok, böyle olunca sancıyı açılmayı bekleyemeyiz hemen sezeryana almalıyız dediler. Bebek Enfeksiyon kapar diye. sezeryanla doğum yaptım da, acaba suyum geldiği halde bekletebilirler miydi beni de diye düşündüm ben de
Benim boşalma olmadı damla damla geliyordu hacettepe de profesör doktor dedimki benim suyum geliyor dedim benimle dalga geçti suyu bitmiş su verin diye dediki su kendini yeniler sancim gelene kadar 31. Haftaydı 32.nin sonuna doğru sanci başladı bebek her saniye takip ettiler nst ile hatta bi sefer nst kemerini cikarip wc ye gittim kalp atimi hızlanmış kemer boşta kalınca başıma bi sürü asistan doktor toplandı senin belki hepsi boşalmıştır benimki heralde zorlama ile yırtık oldu ordan sizmaya başladı

canım çok zor olmuş cidden. Rabbim bir daha yaşatmasın. inşallah hepimiz bebeğimizi sağ salim zamanında kucağımıza alırız.🤲
Inşallah canım şimdi çok korkuyorum her wc ye girince ihtiyaçlarını erkenden alicam ozaman kıyafetleri yoktu benim pijamam yoktu hediyelik almamıştık erken alıp kenara koymakta fayda var

Canım selam, ileri düzey reflü sorunum var boğaz reflüsüne dönmüş düşün... boğaz acısı ve faranjitten duramıyordum gaviscon fln bana etki dahi etmedi. Nexium hayatımın parcası resmen her gün ac karnına mecburum almaya ona ragmen aksamları bogazım acıyor yine asitten... cok ileri şikayet noktasına gelirsen doktorundan mide koruyucuyu danış bence . Bir de maalesef diyetsiz olmuyor reflüde dokunan şeyleri yememek, yüksek yastık, gece yatmadan 2-3 saat önce mideyi serbest bırakmak yememek bir nebze kontrol altına alıyor
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah zamanla geçer. Geçmişte doktor elime reflü için bir liste vermişti. Süt ürünleri, meyveler, sebzeler her şey yasaktı. Adam yiyecek bir şey bulamıyordu. Sen neler yiyebiliyorsun ?

Inşallah canım şimdi çok korkuyorum her wc ye girince ihtiyaçlarını erkenden alicam ozaman kıyafetleri yoktu benim pijamam yoktu hediyelik almamıştık erken alıp kenara koymakta fayda var
haklısın canım. tedbirli olmakda fayda var. senin 3. cüydü demi. en azından hazırlıklısın olabilecek şeylere.

Benim boşalma olmadı damla damla geliyordu hacettepe de profesör doktor dedimki benim suyum geliyor dedim benimle dalga geçti suyu bitmiş su verin diye dediki su kendini yeniler sancim gelene kadar 31. Haftaydı 32.nin sonuna doğru sanci başladı bebek her saniye takip ettiler nst ile hatta bi sefer nst kemerini cikarip wc ye gittim kalp atimi hızlanmış kemer boşta kalınca başıma bi sürü asistan doktor toplandı senin belki hepsi boşalmıştır benimki heralde zorlama ile yırtık oldu ordan sizmaya başladı
Anladım cnm. Çok zor bi süreç olmuş seninki. Allahtan sende de bebekte de bi sorun olmadan atlatmışsın. Benim bekleyecek suyum kalmamıştı muhtemelen. İnş bunlarda da sorunsuz atlatırız.

Evet 3. Daha tecrübe edindim ama bebek bakmayı unutmuş olabilirim 2numara 9 yaşında 🤣🤣🤣
oo maşallah senin küçük bile büyük aslında 😂 benimki martın 2 sinde 4 olacak nasipse. Ablalığı nasıl karşılıycak çok merak ediyorum.🤣

Sevgili anneler bebek ürünleri almaya başlayan var mı tecrübeli olanlar vardır aramızda marka tavsiyesi olanlar var mı acaba Bi çok yerde indirim var ama insan ne alacağını bilemiyor
Doğum zamanı için paket takımlar oluyor. Onlardan almanı tavsiye ederim. Aynı desenli kıyafet, battaniye, eldiven, bere. İlk günler hastanede bolca fotoğraf çekildiği için güzel çıkıyor. Ondan sonra açıkçası eve gelince alt pijamasıyla battaniyesi aynı renk olsun diye bir uğraşa girmiyor insan 😄 “10’lu hastane çıkışı” diye geçer ismi. Bebeklere her zaman beyaz giydirmek iyidir çünkü diğer renkler boya ile elde edilir. Yeni doğan bebeğin cildine değmesin diye.

Canım LC waikikinin bebek ürünleri çok kaliteli ve tekstil mühendisi tanıdığımız söyledi en zararsız boyaları kullanıyorlarmış. Ben de yıllardır kullanıyorum çok memnunum.

30’lu haftalarda Ebebek’e giderseniz bütün ihtiyaçlarını tek seferde almış olursunuz. Küvet, bez, ıslak mendil, şampuan, battaniye, kıyafet. Her şey bir arada çıkar. Zaten doğum yaklaştıkça burada listelerimizi paylaşırız 😊 Kendin için de alman gerekenler var tabii

oo maşallah senin küçük bile büyük aslında 😂 benimki martın 2 sinde 4 olacak nasipse. Ablalığı nasıl karşılıycak çok merak ediyorum.🤣
Benimki de dört yaşında olacak. Hadi karnından çıksın deyip duruyor. Şimdiden anlatıyorum. Bebek doğunca seninle oynamayacak, hep uyuyacak diye 😄😄

Evet 3. Daha tecrübe edindim ama bebek bakmayı unutmuş olabilirim 2numara 9 yaşında 🤣🤣🤣
Oo sende benim gibi arayı açmışsın baya. Gerçi benim 6 yıl. Seninki kadar deil. Kaç yaşındasın sen şimdi o zaman

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah zamanla geçer. Geçmişte doktor elime reflü için bir liste vermişti. Süt ürünleri, meyveler, sebzeler her şey yasaktı. Adam yiyecek bir şey bulamıyordu. Sen neler yiyebiliyorsun ?
Cok sagol canım. Evet yiyecek şeyleri bulmak cidden zor mesela canım portakal istedi yedim 2 saattir yanıyorum bogazım acıyor yutkunurken, bu yeme dikkatsizliğini devam ettirirsem de tahriş cok cogalıyor.

ben sabahları yumurta yiyorum, peynir cay kahve feci dokunuyor . Süt içiyorum ama dokunuyor arada bir içiyorum mecbur. Sebze yemekleri yiyorum, az salcalı soganı iyi kavrulmuş olmalı. Makarna pilav bana iyi gelmiyor. Meyveler işkence:). Mandalina portakal cız. Elma işe yarar dediler karnımda birisi ates yakıyor yedigimde. Cok bol su içiyorum ama sakın yemekleele bol su tüketme reflüyü tetikler öncesi veya sonrası. Bu dert icin dogumdan sonra endoskopiye gitcem.

X