2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Arkadaslar mrb suan 18×0 haftalik hamileyim bugun dr kontrolum vardi dr um bna 1 ay sonra ayrintili ultrason icin gel dedi ama sekreter bna martin 5 ine gun verdi 23 haftalik hamile olmus oluyoruz sz ne zmn ayrintili ultrason icin gittiniz bide nasil oluyo ayrintili ultrason ilk bebegim bilgi verirmisin yardimci olurmusunuz

Merhabalaar ben yine ayrıntılı ultrasonla ilgili sorucam kizlar bugün mhrsden Zeynep Kamil hastanesinden perinatolojiye randevu aldım 10 şubata ama şimdi direk gidince o bölüm ayrıntılı ultrasonla bakacak mi bana zaten doktor kayıt artırmıştı riskli gebelik diye bana ama başka bir yerden bisi yaptırmak gerekir mi acaba ???
İyi almışsın ben hep arıyorum doktor muayenesi gözükmüyor diyor 182 den mi yoksa MHRS mi aldınız saat kaç gibi aldiniz

Günaydın kızlar 😍

Size danışmak istediğim bir konu var, ben adlında alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum ama park yatak beğenmiştim bir tane. İndirime girmiş acaba alsam mı ? Çok mu erken? Fiyatlar da malum uçuyor her şey, bulmuşken alsam mı?

Bir de park yatak konusunda fikri olan var mı kullanışlı olur mu?
merhaba yoyko mu düşünüyorsunuz siz de ben de almayı düşünüyorum ama erken mi acaba diye kararsızım

Merhaba dün başıma geldi bugünde msjinizi görünce yazmak istedim ayrıntılı ultrason için Zeynep Kamil perinatoloji bölümünden randevu aldım Ümraniye'den o şekilde yonlendirmislerdi. Ama aldığım randevu riskli gebeliklerin bakıldığı normal poliklinik randevusuymus detaylı bakacagimiz cihazımız ve vaktimiz yok burası normal poliklinik muayene süresi 10-15 dk dediler detaylı için 182 yi arayıp doppler olarak randevu alınması gerekiyormuş perinatoloji olarak değil. O tarihe kadar bekleyip boşa gitmiş olmayın 182 yi arayıp deneyin isterseniz randevu almayı
182 arayıp direk doppler diye mi alcaz

Gidip kayıt olmaya gerek yok aslında hastanede gebelik tanısı konulunca onlar bizim bilgilerimizden görebiliyor ama ilgisizlerse bakmamışlardır tabi 5ay olana kadar :) her ay tahlil yaptırmaya da gerek yok o neymiş öyle belki bir kere orada da yaptırmış olman için isterlerde sonrasında gerek görülmez bence. Doktoruna danış yine sen tahlil konusunu cnm :) ben doktora gitmeden önden bi yapalım demişlerdi verdim kanı kaybolmuş benim kanlar labaratuvarda bide bi daha aramadılar 😋
Aynen bende sağlık ocağına kendim kayıt açmamıştım. Hastaneye gittiğimin Ertesi günü daha sağlık ocağı hemşiremiz kendi aradı beni.

Merhaba,benimde çevremde çoğu kişi park yatak kullanıyor ve tavsiye ediyorlar bir kişi de demişti ki çocuğu büyüyünce yatağı en alt kademeye indirmişler ,çünkü yukardayken düşmüş ,eğilip almaktan belim fıtık oldu ağrıyor dedi ,bana da asansörlü anne yanı çok mantıklı geliyor beşiğin bir tarafını indirip kendi yatağına dayıyorsun ,gece sürekli yerinden kalkmana gerek yok velev ki bebek durmaz vs. O zaman ayağa kalkarsın diye düşünüyorum,bilmiyorum benim naçizane fikrim:)

Bu park yatak da anne yanı olabiliyor. Kademeleri varmış o yüzden düşünmüştüm bende.
merhaba yoyko mu düşünüyorsunuz siz de ben de almayı düşünüyorum ama erken mi acaba diye kararsızım
Evet ya aynen taa kendisi. İlk haftalarda tesadüfen görmüştüm çok hoşuma gitmişti o zaman 1200 küsürdü şimdi 900.Ara ara daha da artmış. İşte erken mi diye tereddüt ediyorum ama alacam sanırım ya

Bu arada bana doktor tetanozla ilgili bir şey demedi ya şimdi hatırladım. Yaptırmasam mı acaba. Bi ara başlamıştım 5 doz yaptırmaya 2 dozdan sonra devamını unuttum salak gibi. Keşke halletseymişim.

Bu arada bana doktor tetanozla ilgili bir şey demedi ya şimdi hatırladım. Yaptırmasam mı acaba. Bi ara başlamıştım 5 doz yaptırmaya 2 dozdan sonra devamını unuttum salak gibi. Keşke halletseymişim.
Şuanda yaptırmanızda bir sakınca yok ,aksine doğumda bizi korumak için vuruyorlar

Şuanda yaptırmanızda bir sakınca yok ,aksine doğumda bizi korumak için vuruyorlar

Doktora danışmadan yaptırmayım ben yine de , yoksa aşı karşıtı vs değilim tabi ki :) Ben heralde daha zamanı var diye düşünmüştüm, şimdi yazılınca aklıma geldi.

Ben de beş yıl önce felan iki doz yaptırmıştım Şimdi tek doz yaptirdim yeter ama çok ağrim oldu inanılmaz mahvoldum bi gün boyunca buz sıcak havlu ne varsa koydum

Kizlar tetonoz asimi oldum bugun sat gore 18+4 gunlugum dr gore ise 19+1 gunluk, birde kanal tedavili kirilan disim malesef az once komple dusdu ustu yanlari komle acikda ve sizliyor bakalim disciye gitmeye cesaret edipde gidebilirsem nasil tedavim olacak merak ediyorum korkuyorumda

Ben pek tulum giydirmeyi sevmiyorum ama giyenleri severim😅 guzelmis canim güle güle kullansın minik
Teşekkür ederim bende aksine tulumu seviyorum beli açılmıyor diğerleri kayıyor alt pijamalar bezini bile kaydırıyor enn rahati tulum 😊

Kizlar tetonoz asimi oldum bugun sat gore 18+4 gunlugum dr gore ise 19+1 gunluk, birde kanal tedavili kirilan disim malesef az once komple dusdu ustu yanlari komle acikda ve sizliyor bakalim disciye gitmeye cesaret edipde gidebilirsem nasil tedavim olacak merak ediyorum korkuyorumda

Kanal tedaviliyse dişin sızlamaması lazım. Belki diş etinin altından kırıldıysa o hassasiyet yapabilir. Ya da başka bir durum var :) Şu aşamada riskli bir durum yoksa tedavide de bir sıkıntı yok, en güvenli zamanlardasın.

Kanal tedaviliyse dişin sızlamaması lazım. Belki diş etinin altından kırıldıysa o hassasiyet yapabilir. Ya da başka bir durum var :) Şu aşamada riskli bir durum yoksa tedavide de bir sıkıntı yok, en güvenli zamanlardasın.
Evet balim riskli donemde degilim ama covid donemi maglum o yuzde cok korkuyorum dis etimde sizi var canim sanirim etkilendi agrim yok ama ilerleyen haftalarda sorun yaratmasin diye gidecegim sanirim disciye yemek yememi etkilyor cunku bir tarafimda dis yok diyer tarafda kirilinca mecburum sanirim

X