2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben dun civilden birkaç parça kiyafet aldım oğluma kizlar. Bilmiyorum erken mi davrandım ama. Daha alınacak bir suru şey var ancak hallederiz diye düşündüm.
Bir de bizim bebeler mayıs haziran gibi doğacağını için ne alacağımı da bilemedim ince kalın olarak ama aldım artık 5li takımdan 2tane aldım, bir de ust alt takim aldım, ağız bezi aldim şimdilik bu kadar.

Ben dun civilden birkaç parça kiyafet aldım oğluma kizlar. Bilmiyorum erken mi davrandım ama. Daha alınacak bir suru şey var ancak hallederiz diye düşündüm.
Bir de bizim bebeler mayıs haziran gibi doğacağını için ne alacağımı da bilemedim ince kalın olarak ama aldım artık 5li takımdan 2tane aldım, bir de ust alt takim aldım, ağız bezi aldim şimdilik bu kadar.
Vallah canim ben yurtdisindayim. Subatin sonuna kadar magazalar kapandi virüsten dolayi. Ben 1 ay onceden almaya baslamistim zaten. Kapandigi icin devam edemiyorum 😂😂😂 dedigin gibi alinacak o kadar sey varki, ne kadar erken o kadar iyi olur dedim. Simdi herseyi son dakikaya birakirsam elim ayagima dolasir. Hem boylelikle indirimleri takip edebiliyorum.

Günaydın kızlar 😍

Size danışmak istediğim bir konu var, ben adlında alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum ama park yatak beğenmiştim bir tane. İndirime girmiş acaba alsam mı ? Çok mu erken? Fiyatlar da malum uçuyor her şey, bulmuşken alsam mı?

Bir de park yatak konusunda fikri olan var mı kullanışlı olur mu?

Merhaba 16+1 de doktorum bebeğimin boyuna 14 cm dedi.günü ile de uyumlu çıktı ama banu çiftçinin dediği boya bakınca çok baya geride oluyor. Bu durumda tedirgin etti beni. Sizlerin 16. Hafta da boyu kaçtı acaba

Sağlıkla güle güle giysin Mert bebek:)
Günaydın kızlar 😍

Size danışmak istediğim bir konu var, ben adlında alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum ama park yatak beğenmiştim bir tane. İndirime girmiş acaba alsam mı ? Çok mu erken? Fiyatlar da malum uçuyor her şey, bulmuşken alsam mı?

Park yatak çok pratik diyorlar çok kişi var cevremde

Yok iyi yapmısın cok kalin giymezler illaki lazim olur gülegüle giysin bende şubatta başlıcam inşallah

Günaydın kızlar 😍

Günaydın. Nacizane tavsiyemi yazmak istedim. Kızımda park yatağı 4 yaşına kadar kullandık istediğimiz yere götürüyorduk ilk yıllar bizim yanımızda yatak odasında durdu sonra ayrı bir odaya koyduk orada uyudu. Ne zaman ki ayakları park yataktan çıkmaya başladı o zaman kaldırdım. Bilginiz olsun

Merhabalaar ben yine ayrıntılı ultrasonla ilgili sorucam kizlar bugün mhrsden Zeynep Kamil hastanesinden perinatolojiye randevu aldım 10 şubata ama şimdi direk gidince o bölüm ayrıntılı ultrasonla bakacak mi bana zaten doktor kayıt artırmıştı riskli gebelik diye bana ama başka bir yerden bisi yaptırmak gerekir mi acaba ???

Merhaba dün başıma geldi bugünde msjinizi görünce yazmak istedim ayrıntılı ultrason için Zeynep Kamil perinatoloji bölümünden randevu aldım Ümraniye'den o şekilde yonlendirmislerdi. Ama aldığım randevu riskli gebeliklerin bakıldığı normal poliklinik randevusuymus detaylı bakacagimiz cihazımız ve vaktimiz yok burası normal poliklinik muayene süresi 10-15 dk dediler detaylı için 182 yi arayıp doppler olarak randevu alınması gerekiyormuş perinatoloji olarak değil. O tarihe kadar bekleyip boşa gitmiş olmayın 182 yi arayıp deneyin isterseniz randevu almayı

Vallah canim ben yurtdisindayim. Subatin sonuna kadar magazalar kapandi virüsten dolayi. Ben 1 ay onceden almaya baslamistim zaten. Kapandigi icin devam edemiyorum 😂😂😂 dedigin gibi alinacak o kadar sey varki, ne kadar erken o kadar iyi olur dedim. Simdi herseyi son dakikaya birakirsam elim ayagima dolasir. Hem boylelikle indirimleri takip edebiliyorum.
Evet ya bir de benim kizim erken doğmuştu. Kontrole gittiğimde dr beni doguma aldı. Onceden almıştım onda da Allahtan. Ne olur ne olmaz hazır dursun ama tabi insallah sağlıkla doğurup giydirmek nasip eder Rabbim
Günaydın kızlar 😍

Park yatak cok kullanışlı bende tavsiye ederim. E bebek şubat indirimlerinde bende oğluma alicam insallah. Bizde ahşap beşik var ama o yerinden kimildamadigi için yatağimizin yanina lazim oraya alicam
Merhaba 16+1 de doktorum bebeğimin boyuna 14 cm dedi.günü ile de uyumlu çıktı ama banu çiftçinin dediği boya bakınca çok baya geride oluyor. Bu durumda tedirgin etti beni. Sizlerin 16. Hafta da boyu kaçtı acaba
O haftalarda burda herkesin 15 20cm civariydi diye hatırlıyorum bende
Sağlıkla güle güle giysin Mert bebek:)

Park yatak çok pratik diyorlar çok kişi var cevremde
Cok sagol canim
Yok iyi yapmısın cok kalin giymezler illaki lazim olur gülegüle giysin bende şubatta başlıcam inşallah
Sagol canim insallah

Çok şükür güzel geçti canım. Nefes alamıyorum gece uyuyamamıstım gelince direk uyumuşum 😁 klasik 3 hafta sonra yine gel dedi . Sen ne zaman gideceksin ?
Sevindim cnm :) benim yarın kontrolüm var geçen hafta cinsiyeti görememişti haftaya gel demişti onun için giderim öğleden sonra 20 hafta olcak meraklardayım artık inş öğreniriz bu sefer 🥰 detaylıya randevu almadım daha ben yarın tekrar bi sorar öyle ararım uzmanları artık

Güzel geçti sükür yüzünü göstersin diye çok uğraştık ama gizlemiş sıpam
Ayrıntılı icin illa uzmanlara mi gideyim dedim istediğin yerde yaptır dedi. Sen randevu aldın mı
Benimkine baksana kadın o kadar uğraştı anca sırtından görebildik bizde :) uzatmış ayakları kolları kapatmış 😄

Eklentiler

• 20210123_005831.jpg
    20210123_005831.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 61
Bizim cinsiyet belli değil ama kız olursa isim belli erkek olursa eşimin bi önerisi var o çok beğeniyor ben kararsızım bide kendim koymak istiyorum ne yalan söyleyim ama bulamıyorum..
Bu vakite kadar niye belli olmadı canım,göstermedi mi kuzucuk :) eşinin önerisi nedir?sen nasıl bir isim istiyorsun ,tek isim mi ,modern mi ,manası güzel bir isim mi ?

S.a kızlar bende bugün sağlık ocağına gidip gebelik kaydımı yaptırdım ,biraz geç kalmışım galiba 5 aylık olmak üzere deyince nee dedi hemşire 😆 ama bende bilmiyordum burada takip edileceğimi ,hastaneden bekliyorum öyle bir tahlil yapsalarda baksalar diye ,neyse ki bütün herşeyime bakmak için kan ,idrar tesi istedi ,üstüne de gelmişken tetanoz aşısı yapalım dedi,kolum ağrıyor şuanda iki üç gün bir yere çarpmış gibi ağrıyabilir dedi ,bu arada kan sulandırıcı kullanıyorum dedim,aile hekimi de ,hemşire de ,hastane de ki doç. Doktorum da bir sorun olmaz dedi bende vurundum geldim tetanoz aşısını,Allah'a emanetiz inş ,her ay gidip kan ,idrar testi verecekmişim galiba..

S.a kızlar bende bugün sağlık ocağına gidip gebelik kaydımı yaptırdım ,biraz geç kalmışım galiba 5 aylık olmak üzere deyince nee dedi hemşire 😆 ama bende bilmiyordum burada takip edileceğimi ,hastaneden bekliyorum öyle bir tahlil yapsalarda baksalar diye ,neyse ki bütün herşeyime bakmak için kan ,idrar tesi istedi ,üstüne de gelmişken tetanoz aşısı yapalım dedi,kolum ağrıyor şuanda iki üç gün bir yere çarpmış gibi ağrıyabilir dedi ,bu arada kan sulandırıcı kullanıyorum dedim,aile hekimi de ,hemşire de ,hastane de ki doç. Doktorum da bir sorun olmaz dedi bende vurundum geldim tetanoz aşısını,Allah'a emanetiz inş ,her ay gidip kan ,idrar testi verecekmişim galiba..
Gidip kayıt olmaya gerek yok aslında hastanede gebelik tanısı konulunca onlar bizim bilgilerimizden görebiliyor ama ilgisizlerse bakmamışlardır tabi 5ay olana kadar :) her ay tahlil yaptırmaya da gerek yok o neymiş öyle belki bir kere orada da yaptırmış olman için isterlerde sonrasında gerek görülmez bence. Doktoruna danış yine sen tahlil konusunu cnm :) ben doktora gitmeden önden bi yapalım demişlerdi verdim kanı kaybolmuş benim kanlar labaratuvarda bide bi daha aramadılar 😋

Sevindim cnm :) benim yarın kontrolüm var geçen hafta cinsiyeti görememişti haftaya gel demişti onun için giderim öğleden sonra 20 hafta olcak meraklardayım artık inş öğreniriz bu sefer 🥰 detaylıya randevu almadım daha ben yarın tekrar bi sorar öyle ararım uzmanları artık
Hayırlısı ve gönlünden geçen olsun canım 🤗 haber et cinsiyetini sıpanın. :)

X