2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Teşekkür ederim bende aksine tulumu seviyorum beli açılmıyor diğerleri kayıyor alt pijamalar bezini bile kaydırıyor enn rahati tulum 😊
ay bende tulumu seviyorum ama çok çabuk içini dolduruyor ya. belki 3 yada 4 kez giyebiliyor. Kesinlikle daha iyi derli toplu oluyor.

Merhaba güzel anneler. Bir sorum var ikili test sonucum güzel olmasına rağmen doktorum 4lü istedi. Neden olabilir içime kurt düştü.. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🙂

Merhaba güzel anneler. Bir sorum var ikili test sonucum güzel olmasına rağmen doktorum 4lü istedi. Neden olabilir içime kurt düştü.. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🙂
Benim de 2’li testim de sorun çıkmamasına rağmen doktorum 3’lü testi de istedi. Ama ikisini yaparsak 4’e gerek yok dedi. Aklına kötü bişey getirme cnm, risk olsaydı 2’li de de söylerdi zaten. Saklamazdı. Belki birbirinden farklı şeyleri değerlendiriyorlardır. Ya da 2’linin sonucu garanti olsun die istiolardır. Tutarlı mı tutarsız mı die

Evet kaldı canım ama ciğer gelişimi olduğu için değil 10 gün suyum geldi hastanede yattım enfeksiyon riskine karşı kuvezde ilaç verildi serumla
Suyun geldi doğuma mı gittin ? Konuşmanın başını kaçırdım ama, normal doğummu sezaryen doğummu oldu?

Benim doktorum da istedi, yaptırdım bir sorun çıkmadı çok şükür. Bende isteyince sormadım sonra çok kafama takıldı bir şey mi gördü de istedi diye. Ben hep böyle yapıyorum deyince uymuştum kararına.Bazı doktorlar ikisini birlikte değerlendiriyormuş. Bir de dörtlü testte nöral tüp defektine de bakılıyor farklı olarak.

Tabii ihtimal testleri sadece, ne çok güvenmek ne çok üzülmek gerekiyor.

Merhaba 16+1 de doktorum bebeğimin boyuna 14 cm dedi.günü ile de uyumlu çıktı ama banu çiftçinin dediği boya bakınca çok baya geride oluyor. Bu durumda tedirgin etti beni. Sizlerin 16. Hafta da boyu kaçtı acaba
Merhaba canim banu ciftcide tüm boy veriyor. Doktorda baştan kuyruk sokumuna yani femur boyuna göre değil . Ondan fark var merak etme içini ferah tut

Kızlar selam yarın detaylı randevum var çoook tedirginim ... inşallah biyümüştür bişey çıkmaz diğe diye kendimi mahfettim. 20+2 olacam olması gereken kg ve boy nedir ? Sormam gereken birşey var mı doktora ? Aklınıza gelen sorular

Arkadaşlar sonuçlarımdan lökosit değerim 107 yüksek çıktı kötü birşey mi bu :KK43: aile hekimi idrarda yanma falan yoksa sorun değil dedi ,ama içime sinmedi benim ,panik atağım biraz ,değeri böyle yüksek çıkan var mı :KK43:
Lökosit enfeksiyon olunca yükseliyor,dr öyle dedi ise demekki ciddi ölçüde değil.biraz daha fazla su içerek üşütmemeye dikkat ederek atlatırsınız inşallah

Kızlar selam yarın detaylı randevum var çoook tedirginim ... inşallah biyümüştür bişey çıkmaz diğe diye kendimi mahfettim. 20+2 olacam olması gereken kg ve boy nedir ? Sormam gereken birşey var mı doktora ? Aklınıza gelen sorular
İki gün var aramızda ama ben Şubat onbeşte gideceğim dr öyle verdi.hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gel😊boy kilo söyler biz yakın olanlarda seninkine göre hayal ederiz💕

Kızlar boş vakit buldukça trendyolun dolap uygulamasına bakıyorum bebek arabası vs için ama satıcı ile mesajlaşılmıyo nereden olduğu bile yazmıyo ya da ben anlamadım. Hiç dolaptan alışveriş yapan oldu mu nasıl bilgi alabiliyoruz?

Benim de 2’li testim de sorun çıkmamasına rağmen doktorum 3’lü testi de istedi. Ama ikisini yaparsak 4’e gerek yok dedi. Aklına kötü bişey getirme cnm, risk olsaydı 2’li de de söylerdi zaten. Saklamazdı. Belki birbirinden farklı şeyleri değerlendiriyorlardır. Ya da 2’linin sonucu garanti olsun die istiolardır. Tutarlı mı tutarsız mı die
Allah razı olsun canım çok sağol tamam o zaman benimki de tedbir amaçlı yaptırıyor Rabbim kimseyi evladiyla sınamasin hepsi sağlıkla dogsunlar inşallah🤲🌸
Benim doktorum da istedi, yaptırdım bir sorun çıkmadı çok şükür. Bende isteyince sormadım sonra çok kafama takıldı bir şey mi gördü de istedi diye. Ben hep böyle yapıyorum deyince uymuştum kararına.Bazı doktorlar ikisini birlikte değerlendiriyormuş. Bir de dörtlü testte nöral tüp defektine de bakılıyor farklı olarak.

Tabii ihtimal testleri sadece, ne çok güvenmek ne çok üzülmek gerekiyor.
Sağolasın canım Allah razı olsun 🙏 olabilir afp testi varmış ektradan bunun içinde galiba. Rabbim herkese iyi haberler aldırsın inşallah 🤲

Canım gönlünü ferah tut inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar boş vakit buldukça trendyolun dolap uygulamasına bakıyorum bebek arabası vs için ama satıcı ile mesajlaşılmıyo nereden olduğu bile yazmıyo ya da ben anlamadım. Hiç dolaptan alışveriş yapan oldu mu nasıl bilgi alabiliyoruz?
Ürünün altına yaziyosun ne soracaksan. Özel mesajlaşma yoktu en son.

Uygulama yüklü değilse belki ondan yazamazsin.
Trendyolun uygulamadan giriyorum canım oradan yönlendiriyor dolap sayfasına ama şimdi baktım dolabın kendi uygulamasında yorum bilgi vs görülüyor. Trendyoldan girince yok galiba

X