2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
gönlünüze göre versin rabbim.

Evet bende öyle zannediyordum ama haber vermem gerekiyormuş,önümüzdeki ay tekrar gel dedi seninki de desene boşuna gitti kanların

Park yatak 2 oğlumda kullandı benim daha sonradan kaldırıp dolaba koyabiliyorsun iyi oluyor ben şimdiki için son numara olduğu için büyüyen beşik alicam daha sonra bi kaç senede yatak olarak kullanır diye düşünüyorum tekrar çocuk odası almamak için

Benim oğlum 32. Haftada doğmuştu daha kendime pijama dahi almamıştım o yüzden şimdiden bakıyorum indirimli yakalayınca alıyorum ben daha çok internetten alıyorum

Kizlar park yatak kullanan varmi aranizda ve kac yasina kadar kullaniliyo

Bende alıyorum trendyoldan aldım bugünde bime bi tulumlar gelmiş onu aldım çizgili pijama gibi çok güzel kumaşı da yumuşacık

Eklentiler

• 20210127_142738.jpg
    260,9 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba,benimde çevremde çoğu kişi park yatak kullanıyor ve tavsiye ediyorlar bir kişi de demişti ki çocuğu büyüyünce yatağı en alt kademeye indirmişler ,çünkü yukardayken düşmüş ,eğilip almaktan belim fıtık oldu ağrıyor dedi ,bana da asansörlü anne yanı çok mantıklı geliyor beşiğin bir tarafını indirip kendi yatağına dayıyorsun ,gece sürekli yerinden kalkmana gerek yok velev ki bebek durmaz vs. O zaman ayağa kalkarsın diye düşünüyorum,bilmiyorum benim naçizane fikrim:)

Kizlar park yatak kullanan varmi aranizda ve kac yasina kadar kullaniliyo
canım ben kızımda kullandım çok da memnundum. benim kızım bizle yattı bir müddet ondan sonra park yatağı kaldırmak zorunda kaldım. oda yaptık falan ama kesinlikle park yatak her anlamda daha kullanışlı.

merhaba kızlar. 19 haftalık gebeyim. size bir şey sormak istiyorum aranızda tetanos aşısı olan var mı? aile hekimi 20.haftada tetanos aşısı için gel dedi ama bir arkadaşıma da kendi aile hekimi 27. haftada gel demiş siz kaçıncı haftada yaptırdınız yaptıran varsa? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Biz baya kullandık şu an diğer beşiğinde yatıyor şimdilik her yere götürüyorsun ne karar verirsen beşiğe illaki bi park yatak lazım bence tatillere memlekete her yere götürdük erken de sayılmaz.

Tamm canimm cook sagol bende mobilya besik baktm ama pek hosuma gitmedi arti oda yapmicam bebegime onun icin kullanisli birseye baktim peki ilerki yasta asagi iniyo dimi

Bende bugün hallettim o işleri. 2 gün öncede tetanoz oldum kolum hala uyuşuk aynen çarpmışsında acıyormuş gibi. Bana her ay demediler kan ve idrar işin
Önünüzdeki ay 2. Dozunu olacağım

Tamm canimm cook sagol bende mobilya besik baktm ama pek hosuma gitmedi arti oda yapmicam bebegime onun icin kullanisli birseye baktim peki ilerki yasta asagi iniyo dimi
evet canım iki katlı alt kata indiğinde girmesi için önünde bir yerde vardı benimkinde. yani büyüdüğünde kendi girip çıkabilsin diye alanı olması da çok iyi.

Bende alıyorum trendyoldan aldım bugünde bime bi tulumlar gelmiş onu aldım çizgili pijama gibi çok güzel kumaşı da yumuşacık
Ben pek tulum giydirmeyi sevmiyorum ama giyenleri severim guzelmis canim güle güle kullansın minik

Bende bugün hallettim o işleri. 2 gün öncede tetanoz oldum kolum hala uyuşuk aynen çarpmışsında acıyormuş gibi. Bana her ay demediler kan ve idrar işin
Önünüzdeki ay 2. Dozunu olacağım
Bende şimdi geldim ,diğer ay tekrar gel dedi hem aşı için hemde tahlil için sonraki aylarda da tekrar çağırır mı bilmiyorum

Arkadaşlar sonuçlarımdan lökosit değerim 107 yüksek çıktı kötü birşey mi bu aile hekimi idrarda yanma falan yoksa sorun değil dedi ,ama içime sinmedi benim ,panik atağım biraz ,değeri böyle yüksek çıkan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…