Evet bende öyle zannediyordum ama haber vermem gerekiyormuş,önümüzdeki ay tekrar gel dediGidip kayıt olmaya gerek yok aslında hastanede gebelik tanısı konulunca onlar bizim bilgilerimizden görebiliyor ama ilgisizlerse bakmamışlardır tabi 5ay olana kadar :) her ay tahlil yaptırmaya da gerek yok o neymiş öyle belki bir kere orada da yaptırmış olman için isterlerde sonrasında gerek görülmez bence. Doktoruna danış yine sen tahlil konusunu cnm :) ben doktora gitmeden önden bi yapalım demişlerdi verdim kanı kaybolmuş benim kanlar labaratuvarda bide bi daha aramadılar
Park yatak 2 oğlumda kullandı benim daha sonradan kaldırıp dolaba koyabiliyorsun iyi oluyor ben şimdiki için son numara olduğu için büyüyen beşik alicam daha sonra bi kaç senede yatak olarak kullanır diye düşünüyorum tekrar çocuk odası almamak içinGünaydın kızlar
Size danışmak istediğim bir konu var, ben adlında alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum ama park yatak beğenmiştim bir tane. İndirime girmiş acaba alsam mı ? Çok mu erken? Fiyatlar da malum uçuyor her şey, bulmuşken alsam mı?
Bir de park yatak konusunda fikri olan var mı kullanışlı olur mu?
Benim oğlum 32. Haftada doğmuştu daha kendime pijama dahi almamıştım o yüzden şimdiden bakıyorum indirimli yakalayınca alıyorum ben daha çok internetten alıyorumEvet ya bir de benim kizim erken doğmuştu. Kontrole gittiğimde dr beni doguma aldı. Onceden almıştım onda da Allahtan. Ne olur ne olmaz hazır dursun ama tabi insallah sağlıkla doğurup giydirmek nasip eder Rabbim
Park yatak cok kullanışlı bende tavsiye ederim. E bebek şubat indirimlerinde bende oğluma alicam insallah. Bizde ahşap beşik var ama o yerinden kimildamadigi için yatağimizin yanina lazim oraya alicam
O haftalarda burda herkesin 15 20cm civariydi diye hatırlıyorum bende
Cok sagol canim
Sagol canim insallah
Bende alıyorum trendyoldan aldım bugünde bime bi tulumlar gelmiş onu aldım çizgili pijama gibi çok güzel kumaşı da yumuşacıkBen dun civilden birkaç parça kiyafet aldım oğluma kizlar. Bilmiyorum erken mi davrandım ama. Daha alınacak bir suru şey var ancak hallederiz diye düşündüm.
Bir de bizim bebeler mayıs haziran gibi doğacağını için ne alacağımı da bilemedim ince kalın olarak ama aldım artık 5li takımdan 2tane aldım, bir de ust alt takim aldım, ağız bezi aldim şimdilik bu kadar.
Benim oğlus 5 yaşına kadar yattıKizlar park yatak kullanan varmi aranizda ve kac yasina kadar kullaniliyo
Aa ne guzelmis kurulumu kolaymi pekiBenim oğlus 5 yaşına kadar yattı
Merhaba,benimde çevremde çoğu kişi park yatak kullanıyor ve tavsiye ediyorlar bir kişi de demişti ki çocuğu büyüyünce yatağı en alt kademeye indirmişler ,çünkü yukardayken düşmüş ,eğilip almaktan belim fıtık oldu ağrıyor dedi ,bana da asansörlü anne yanı çok mantıklı geliyor beşiğin bir tarafını indirip kendi yatağına dayıyorsun ,gece sürekli yerinden kalkmana gerek yok velev ki bebek durmaz vs. O zaman ayağa kalkarsın diye düşünüyorum,bilmiyorum benim naçizane fikrim:)Günaydın kızlar
Size danışmak istediğim bir konu var, ben adlında alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum ama park yatak beğenmiştim bir tane. İndirime girmiş acaba alsam mı ? Çok mu erken? Fiyatlar da malum uçuyor her şey, bulmuşken alsam mı?
canım ben kızımda kullandım çok da memnundum. benim kızım bizle yattı bir müddet ondan sonra park yatağı kaldırmak zorunda kaldım. oda yaptık falan ama kesinlikle park yatak her anlamda daha kullanışlı.Kizlar park yatak kullanan varmi aranizda ve kac yasina kadar kullaniliyo
Kız evlat başka yaHaber veririm canım anacım bile kız olsun diye dua edip duruyo sürekli :)
Biz baya kullandık şu an diğer beşiğinde yatıyor şimdilik her yere götürüyorsun ne karar verirsen beşiğe illaki bi park yatak lazım bence tatillere memlekete her yere götürdük erken de sayılmaz.Günaydın kızlar
Tamm canimm cook sagol bende mobilya besik baktm ama pek hosuma gitmedi arti oda yapmicam bebegime onun icin kullanisli birseye baktim peki ilerki yasta asagi iniyo dimicanım ben kızımda kullandım çok da memnundum. benim kızım bizle yattı bir müddet ondan sonra park yatağı kaldırmak zorunda kaldım. oda yaptık falan ama kesinlikle park yatak her anlamda daha kullanışlı.
Bende bugün hallettim o işleri. 2 gün öncede tetanoz oldum kolum hala uyuşuk aynen çarpmışsında acıyormuş gibi. Bana her ay demediler kan ve idrar işinS.a kızlar bende bugün sağlık ocağına gidip gebelik kaydımı yaptırdım ,biraz geç kalmışım galiba 5 aylık olmak üzere deyince nee dedi hemşireama bende bilmiyordum burada takip edileceğimi ,hastaneden bekliyorum öyle bir tahlil yapsalarda baksalar diye ,neyse ki bütün herşeyime bakmak için kan ,idrar tesi istedi ,üstüne de gelmişken tetanoz aşısı yapalım dedi,kolum ağrıyor şuanda iki üç gün bir yere çarpmış gibi ağrıyabilir dedi ,bu arada kan sulandırıcı kullanıyorum dedim,aile hekimi de ,hemşire de ,hastane de ki doç. Doktorum da bir sorun olmaz dedi bende vurundum geldim tetanoz aşısını,Allah'a emanetiz inş ,her ay gidip kan ,idrar testi verecekmişim galiba..
evet canım iki katlı alt kata indiğinde girmesi için önünde bir yerde vardı benimkinde. yani büyüdüğünde kendi girip çıkabilsin diye alanı olması da çok iyi.Tamm canimm cook sagol bende mobilya besik baktm ama pek hosuma gitmedi arti oda yapmicam bebegime onun icin kullanisli birseye baktim peki ilerki yasta asagi iniyo dimi
Tamm canim cook sagolevet canım iki katlı alt kata indiğinde girmesi için önünde bir yerde vardı benimkinde. yani büyüdüğünde kendi girip çıkabilsin diye alanı olması da çok iyi.
Ben pek tulum giydirmeyi sevmiyorum ama giyenleri severimBende alıyorum trendyoldan aldım bugünde bime bi tulumlar gelmiş onu aldım çizgili pijama gibi çok güzel kumaşı da yumuşacık
Bende şimdi geldim ,diğer ay tekrar gel dedi hem aşı için hemde tahlil için sonraki aylarda da tekrar çağırır mı bilmiyorumBende bugün hallettim o işleri. 2 gün öncede tetanoz oldum kolum hala uyuşuk aynen çarpmışsında acıyormuş gibi. Bana her ay demediler kan ve idrar işin
Önünüzdeki ay 2. Dozunu olacağım