O topik nerde acabaAynen kendini hatırlatıp ben burdayım demeleri çok güzelBen de bakıyorum bazen daha çokmuş gibi geliyor zaman bi an önce geçse gelseler
Merhaba canım seni gördüğüme sevindimGittiğim perinatolog değil tüp bebek doktoruydu devlette inceledi de ama sürekli cihazım kötü deyip durduğu için emin olamadım bi.
En son Ocak anneleri mesela öyle belli bi topik değilO topik nerde acaba
Ama Ocak anneleri son ayı olanlar değil mi yani o ay doğum yapacak olanlarEn son Ocak anneleri mesela öyle belli bi topik değil
Ben de seni gördüğüme sevindim canım ❤Merhaba canım seni gördüğüme sevindim
İşte arkadaş doğum yapanları okuyorum demiş ya ondanAma Ocak anneleri son ayı olanlar değil mi yani o ay doğum yapacak olanlar
İşte arkadaş doğum yapanları okuyorum demiş ya ondan
Yok böyle ay olarak var ayrı başlık açanlar pek yokanladım tamam ozaman ben şey zannettim mesela 16.haftalık olanlar 20 haftalık olanlar diye bölüm var sandm
40 haftayı da doldurabilir. Oğlum 40+2 de doğmuştuBen şeyi merak ediyorum şimdi benim son doğum tarihi olarak 29 u gösteriyo ama genelde 38 de falan geliyo dimi bebekler yani ozaman haziran başı olabilme ihtimali yüksek mi
aynen ya. inşallah o günleride hevesle burada konuşuruz.Aynen kendini hatırlatıp ben burdayım demeleri çok güzelBen de bakıyorum bazen daha çokmuş gibi geliyor zaman bi an önce geçse gelseler
Benim ki tam olarak mide yanması gibi değil canım. Ağzıma acı su geliyor ama mesela kızımda boğazım alev alırdı sütsüz bir gece yatmışlığım yokdu ki sütü de hiç içmem sevmem. Onda mecbur kalıp onu içmeye başlamıştım. Şuan ki arada olan ve aşırı rahatsız eden bir şey değil. ama mesela çiğ köfte yedim mi işte o gün midem çok yanıyor. Her anlamda dikkat etmek gerekli sanırım ama işte ben biraz dikkatsizim keyfi besleniyorum.Canım selam, ileri düzey reflü sorunum var boğaz reflüsüne dönmüş düşün... boğaz acısı ve faranjitten duramıyordum gaviscon fln bana etki dahi etmedi. Nexium hayatımın parcası resmen her gün ac karnına mecburum almaya ona ragmen aksamları bogazım acıyor yine asitten... cok ileri şikayet noktasına gelirsen doktorundan mide koruyucuyu danış bence . Bir de maalesef diyetsiz olmuyor reflüde dokunan şeyleri yememek, yüksek yastık, gece yatmadan 2-3 saat önce mideyi serbest bırakmak yememek bir nebze kontrol altına alıyor
İnşallah değişmez canım. Nasip olursa Ahmet asaf olacak.Değişmez inş canım ya ,artık bu haftalarda iyiden belli oluyor ,gerçi bazı yorumları okuyunca bende tedirgin oluyorum ama ,nadir oluyor galiba o tarz olaylar ,inş bizimkisi değişmez ,isme ne karar verdiniz :)
Aslına bakarsan bunu bilmek pek mümkün değil benim kızım 37 de doğdu ama doktor mudahalesiyle. Kimi insan ilkini 39 da ikinsini 37 de alıyor kucağına kimiside tam tersi. Bebek belirliyor zamanı canım. Tabi bide her şeyin istediğimiz gibi gitmeme ihtimaline karşı doktorların müdahalesiyle olabilecek erken doğumlar var. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Kızım öndeydi erkenden açılmam falan olmuştu ama şimdi tam günü gününe gidiyor belki bu tam zamanında gelir.Ben şeyi merak ediyorum şimdi benim son doğum tarihi olarak 29 u gösteriyo ama genelde 38 de falan geliyo dimi bebekler yani ozaman haziran başı olabilme ihtimali yüksek mi
Bizim cinsiyet belli değil ama kız olursa isim belli erkek olursa eşimin bi önerisi var o çok beğeniyor ben kararsızım bide kendim koymak istiyorum ne yalan söyleyim ama bulamıyorum..Al benden de o kadar ,isim bulamıyorum ,buluyorum eşim birşey demedikçe karar da veremiyorum ,acelemiz mi var diyor ,yoksa liste oluşturdum kendime göre ,bulduğum isim üzerinde düşündükçe vazgeçiyorum bu sefer ,ama ben az çok belli olsun istiyorum ya .. cinsiyetimiz erkek bu arada ..
günaydın canım.Günaydın canlar
Aa baya ileri hafta aslında göstermedi mi.Bizim cinsiyet belli değil ama kız olursa isim belli erkek olursa eşimin bi önerisi var o çok beğeniyor ben kararsızım bide kendim koymak istiyorum ne yalan söyleyim ama bulamıyorum..
Yok canım ben öğrenmek istemedimAa baya ileri hafta aslında göstermedi mi.
ay maşallah sana ben çatlardım yaaa.Yok canım ben öğrenmek istemedim
Bende çok merak ediyorum aslındaay maşallah sana ben çatlardım yaaa.
Kızlar koşuyolu görüntüleme merkezinde 450 diye fiyat aldım detaylıya