2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben şeyi merak ediyorum şimdi benim son doğum tarihi olarak 29 u gösteriyo ama genelde 38 de falan geliyo dimi bebekler yani ozaman haziran başı olabilme ihtimali yüksek mi

Ben şeyi merak ediyorum şimdi benim son doğum tarihi olarak 29 u gösteriyo ama genelde 38 de falan geliyo dimi bebekler yani ozaman haziran başı olabilme ihtimali yüksek mi
40 haftayı da doldurabilir. Oğlum 40+2 de doğmuştu Ocak annelerini takip ederken şubat annesi olacaktım neredeyse .

Aynen kendini hatırlatıp ben burdayım demeleri çok güzel Ben de bakıyorum bazen daha çokmuş gibi geliyor zaman bi an önce geçse gelseler
aynen ya. inşallah o günleride hevesle burada konuşuruz.
Benim ki tam olarak mide yanması gibi değil canım. Ağzıma acı su geliyor ama mesela kızımda boğazım alev alırdı sütsüz bir gece yatmışlığım yokdu ki sütü de hiç içmem sevmem. Onda mecbur kalıp onu içmeye başlamıştım. Şuan ki arada olan ve aşırı rahatsız eden bir şey değil. ama mesela çiğ köfte yedim mi işte o gün midem çok yanıyor. Her anlamda dikkat etmek gerekli sanırım ama işte ben biraz dikkatsizim keyfi besleniyorum.
Değişmez inş canım ya ,artık bu haftalarda iyiden belli oluyor ,gerçi bazı yorumları okuyunca bende tedirgin oluyorum ama ,nadir oluyor galiba o tarz olaylar ,inş bizimkisi değişmez ,isme ne karar verdiniz :)
İnşallah değişmez canım. Nasip olursa Ahmet asaf olacak.

Son düzenleme:
Aslına bakarsan bunu bilmek pek mümkün değil benim kızım 37 de doğdu ama doktor mudahalesiyle. Kimi insan ilkini 39 da ikinsini 37 de alıyor kucağına kimiside tam tersi. Bebek belirliyor zamanı canım. Tabi bide her şeyin istediğimiz gibi gitmeme ihtimaline karşı doktorların müdahalesiyle olabilecek erken doğumlar var. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Kızım öndeydi erkenden açılmam falan olmuştu ama şimdi tam günü gününe gidiyor belki bu tam zamanında gelir.

Bizim cinsiyet belli değil ama kız olursa isim belli erkek olursa eşimin bi önerisi var o çok beğeniyor ben kararsızım bide kendim koymak istiyorum ne yalan söyleyim ama bulamıyorum..

Bizim cinsiyet belli değil ama kız olursa isim belli erkek olursa eşimin bi önerisi var o çok beğeniyor ben kararsızım bide kendim koymak istiyorum ne yalan söyleyim ama bulamıyorum..
Aa baya ileri hafta aslında göstermedi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…