Biz ismi bulduk hatta ben isimli tulum yaptırıyorum ama gel gör ki bir yanımda acaba cinsiyeti değişir mi diyor.Al benden de o kadar ,isim bulamıyorum ,buluyorum eşim birşey demedikçe karar da veremiyorum ,acelemiz mi var diyor ,yoksa liste oluşturdum kendime göre ,bulduğum isim üzerinde düşündükçe vazgeçiyorum bu sefer ,ama ben az çok belli olsun istiyorum ya .. cinsiyetimiz erkek bu arada ..
Çok şükür güzel geçti canım. Nefes alamıyorum gece uyuyamamıstım gelince direk uyumuşumCanım nasıl geçti doktor iyi haberler bekleniyor :)
Güzel geçti sükür yüzünü göstersin diye çok uğraştık ama gizlemiş sıpamA Alliswell1677 canım nerdesin kontrol nasıl geçti
İnşallah canım sağolasin doktora gidecekler hepimiz güzel haberler getirelim hepanladım canım. inşallah hiç bir sorun yoktur için rahat eder en azından. güzel haberler getir.❤
Değişmez daha bence erkek miydi senin Bu haftadan sonra çok az değişiyor nadir genelde ismiyle gelsin minikBiz ismi bulduk hatta ben isimli tulum yaptırıyorum ama gel gör ki bir yanımda acaba cinsiyeti değişir mi diyor.
Aynen ya iyi incelemeye çalişti sıradan alalede bi cihazdı doktorunda kendinden emin olması önemli sağol canimIcin rahat etcekse git cnm detayli onemli sonucta
amin canım aminn.❤İnşallah canım sağolasin doktora gidecekler hepimiz güzel haberler getirelim hep
İlk kıza benziyor dendi sonra erkek dediler biri özel biri devletti. Aklıma takılıyor ister istemez. Sağlıkla hayırla gelsin inşallah.Değişmez daha bence erkek miydi senin Bu haftadan sonra çok az değişiyor nadir genelde ismiyle gelsin minik
Belirsizlik kötü oluyor hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah ama Devlette cinsiyet görmeden demiyorlar hiç bence değişmezamin canım aminn.❤
İlk kıza benziyor dendi sonra erkek dediler biri özel biri devletti. Aklıma takılıyor ister istemez. Sağlıkla hayırla gelsin inşallah.
Detaylı ultrasonda belli olur ona göre isim belirlersinizamin canım aminn.❤
İlk kıza benziyor dendi sonra erkek dediler biri özel biri devletti. Aklıma takılıyor ister istemez. Sağlıkla hayırla gelsin inşallah.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun. o tekmelerini hissettikçe cinsiyet hiç aklıma bile gelmiyor. ne olursa olsun mücizem gelecek. ben bide hep hangi aya girersek o ayın topiğine gidip doğumları takip ediyorum. doğsada sevsek.Belirsizlik kötü oluyor hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah ama Devlette cinsiyet görmeden demiyorlar hiç bence değişmez
İnşallah canım. Kız da olsa ismi belli erkek de olsa sadace hazırlık konusunda değişir.❤Detaylı ultrasonda belli olur ona göre isim belirlersiniz
Maşallah canım benimkide göstermedi yüzünü çok uğraştı 11 şubata aldım canım dün arayıp görüşmüştüm ultrosana göre alma 2 hafta sonraya al demişlerdi banada İzmit Bursa nerde istersen yaptır dediGüzel geçti sükür yüzünü göstersin diye çok uğraştık ama gizlemiş sıpam
Ayrıntılı icin illa uzmanlara mi gideyim dedim istediğin yerde yaptır dedi. Sen randevu aldın mı
Aynen kendini hatırlatıp ben burdayım demeleri çok güzelhepimizin hakkında hayırlısı olsun. o tekmelerini hissettikçe cinsiyet hiç aklıma bile gelmiyor. ne olursa olsun mücizem gelecek. ben bide hep hangi aya girersek o ayın topiğine gidip doğumları takip ediyorum. doğsada sevsek.
Anladım canım benmde 12 Şubat Bursa da :) bir sonraki doktor randevusunu Aybala hanıma aynı güne mi alsak neMaşallah canım benimkide göstermedi yüzünü çok uğraştı 11 şubata aldım canım dün arayıp görüşmüştüm ultrosana göre alma 2 hafta sonraya al demişlerdi banada İzmit Bursa nerde istersen yaptır dedi
1 gün arayla ayrıntılıdaAnladım canım benmde 12 Şubat Bursa da :) bir sonraki doktor randevusunu Aybala hanıma aynı güne mi alsak ne
Denk geliriz belki :) belki aynı gün yan yana odalarda doğururuz nasip. :)1 gün arayla ayrıntılıda25 de gideceğim Aybala hanıma
Canım selam, ileri düzey reflü sorunum var boğaz reflüsüne dönmüş düşün... boğaz acısı ve faranjitten duramıyordum gaviscon fln bana etki dahi etmedi. Nexium hayatımın parcası resmen her gün ac karnına mecburum almaya ona ragmen aksamları bogazım acıyor yine asitten... cok ileri şikayet noktasına gelirsen doktorundan mide koruyucuyu danış bence . Bir de maalesef diyetsiz olmuyor reflüde dokunan şeyleri yememek, yüksek yastık, gece yatmadan 2-3 saat önce mideyi serbest bırakmak yememek bir nebze kontrol altına alıyorBulantım geçtiği için ilaçlarımı içmeye başladım bugün. Gece içtim umarım yarın bulantı yapmaz. Magnezyum, ferrum, dekavit ve d3 içtim. Mide yanmam olursa diye de gaviskon vermişti ama şuan için gerek yok gibi.
Değişmez inş canım ya ,artık bu haftalarda iyiden belli oluyor ,gerçi bazı yorumları okuyunca bende tedirgin oluyorum ama ,nadir oluyor galiba o tarz olaylar ,inş bizimkisi değişmez ,isme ne karar verdiniz :)Biz ismi bulduk hatta ben isimli tulum yaptırıyorum ama gel gör ki bir yanımda acaba cinsiyeti değişir mi diyor.
Kızlar koşuyolu görüntüleme merkezinde 450 diye fiyat aldım detaylıyaevet uygunmuş o. Ben de medicana medipol medical park bir araştıracağım bakalım. Çıkar bir şeyler. Zaten doktor bir sorun çıkacak olsa ben normal ultrasonda da bir şey görürdüm, bir şey çıkacağını sanmıyorum detaylıda dedi.(inşallah yani)
O yüzden acıbademdeki o kapısında kuyruk olan meşhur perinatologa milyonlar bayılmama gerek yok diye düşünüyorum. Bir şüphe olsa giderdim de.