2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Biz ismi bulduk hatta ben isimli tulum yaptırıyorum ama gel gör ki bir yanımda acaba cinsiyeti değişir mi diyor.

A Alliswell1677 canım nerdesin kontrol nasıl geçti
Güzel geçti sükür yüzünü göstersin diye çok uğraştık ama gizlemiş sıpam
Ayrıntılı icin illa uzmanlara mi gideyim dedim istediğin yerde yaptır dedi. Sen randevu aldın mı

Eklentiler

• BD373235-ADEF-43AD-BCC6-DEBB4AE8B6F9.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 55
İnşallah canım sağolasin doktora gidecekler hepimiz güzel haberler getirelim hep
amin canım aminn.❤
Değişmez daha bence erkek miydi senin Bu haftadan sonra çok az değişiyor nadir genelde ismiyle gelsin minik
İlk kıza benziyor dendi sonra erkek dediler biri özel biri devletti. Aklıma takılıyor ister istemez. Sağlıkla hayırla gelsin inşallah.

Belirsizlik kötü oluyor hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah ama Devlette cinsiyet görmeden demiyorlar hiç bence değişmez
hepimizin hakkında hayırlısı olsun. o tekmelerini hissettikçe cinsiyet hiç aklıma bile gelmiyor. ne olursa olsun mücizem gelecek. ben bide hep hangi aya girersek o ayın topiğine gidip doğumları takip ediyorum. doğsada sevsek.

Güzel geçti sükür yüzünü göstersin diye çok uğraştık ama gizlemiş sıpam
Ayrıntılı icin illa uzmanlara mi gideyim dedim istediğin yerde yaptır dedi. Sen randevu aldın mı
Maşallah canım benimkide göstermedi yüzünü çok uğraştı 11 şubata aldım canım dün arayıp görüşmüştüm ultrosana göre alma 2 hafta sonraya al demişlerdi banada İzmit Bursa nerde istersen yaptır dedi

Aynen kendini hatırlatıp ben burdayım demeleri çok güzel Ben de bakıyorum bazen daha çokmuş gibi geliyor zaman bi an önce geçse gelseler

Anladım canım benmde 12 Şubat Bursa da :) bir sonraki doktor randevusunu Aybala hanıma aynı güne mi alsak ne

Canım selam, ileri düzey reflü sorunum var boğaz reflüsüne dönmüş düşün... boğaz acısı ve faranjitten duramıyordum gaviscon fln bana etki dahi etmedi. Nexium hayatımın parcası resmen her gün ac karnına mecburum almaya ona ragmen aksamları bogazım acıyor yine asitten... cok ileri şikayet noktasına gelirsen doktorundan mide koruyucuyu danış bence . Bir de maalesef diyetsiz olmuyor reflüde dokunan şeyleri yememek, yüksek yastık, gece yatmadan 2-3 saat önce mideyi serbest bırakmak yememek bir nebze kontrol altına alıyor

Biz ismi bulduk hatta ben isimli tulum yaptırıyorum ama gel gör ki bir yanımda acaba cinsiyeti değişir mi diyor.
Değişmez inş canım ya ,artık bu haftalarda iyiden belli oluyor ,gerçi bazı yorumları okuyunca bende tedirgin oluyorum ama ,nadir oluyor galiba o tarz olaylar ,inş bizimkisi değişmez ,isme ne karar verdiniz :)

Kızlar koşuyolu görüntüleme merkezinde 450 diye fiyat aldım detaylıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…