- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
Bende onlara güveniyorum cok ama şu rahîm ağzı ölçümünü hep karından yapıyorlar alttan ölçüm halbuki en doğrusu deniyor...doğumu da kısmetse süleymaniye kadın doğum da yapacağımataşehirdeyim. En iyisi orası zaten riskli konularda bence. Benim bir arkadaşımı da özelden göndermişlerdi riskli doğum için. Ben devlet hastanelerine daha çok güveniyorum. Özellikle doğum için temizlik konusunda falan şehir hastanesi çok övülüyor da. Eşim annesi benim annem olay çıkardılar
Bende onlara güveniyorum cok ama şu rahîm ağzı ölçümünü hep karından yapıyorlar alttan ölçüm halbuki en doğrusu deniyor...doğumu da kısmetse süleymaniye kadın doğum da yapacağım
Benim kvalidede eltime demiş onu zamanında, 3 oğlu var eltimin benim de kısmetse 2 olacak
hahhah valla yap.Bende bi dahakine duali yapcam baska turlu tutmayacak anladim
Amin canim hepimize insallahhahhah valla yap.Rabbim gönlüne göre versin inşallah.❤
Ev yogurdu yapiyorum evde zaten ama denedim bal gecmedisüt iyi gelmiyor mideye ya. Yoğurt daha kolay yeniyor. Ev yoğurdu olursa mis.
mide yanmasına elma rahatlatıyor beni.
Kizimda sut icebiliyordum ama bu bebekde malesef agzima suramiyorum direk kusturuyor dr soracagim cekilmez bu boyle gece yatamiyorumRennie gaviscon bunları veriyorlar genelde,bana soğuk sütü yudumlamak iyi geldi
Aynen ya gece maf ediyor beni gun ici hicbirseyim yok gece yastiga basimi koymaya gelmiyor hersey agzima geliyor ne denediysem fayda etmiyor bir haftadir var ama iki gundur daha yogun oluyor gaviscon demis bir kac arkadas dr sorup ondan alayim bari yoksa boyle cok zor uyumakBenimde öyle gece oluyor resmen midemde yangın var gaviscon şurup içiyorum bir kaşık rahatlatıyor
Balim dun gece sadece yayla corbasi ictim inan hadi oncesi yedimde oldu ama ben zaten sagliksiz hicbirsey yemiyorum ama vardir tabi cok etkisi gidalarin hamur isini gun ici cok nadir tukettim ilk aylar bir aydir onuda yemedim sanirim beli bir aydan sonra hormanel olarak mide kapakcigi acik oluyor sanirimCanım ilaçtan önce beslenmeyle çözmeye çalış. İnşallah ilaca gerek kalmaz. Ekmek, hamur işi, şekerli gıda, asitli şeyleri birkaç gün yemeden dene. İnşallah geçer
Kusturdun kiz diye diye cocuga tabi atmaz annesi haksizda sayilmazMasallah kocaman olmus minnosayrıntılı ne zaman senin canim Benim oglan daha net net tekme atmıyor arada cok nadir bişey hissediyorum ama bi kaç günde bir anca çocuk bana küsmüş barismiyo resmen
Ahahah aynenKusturdun kiz diye diye cocuga tabi atmaz annesi haksizda sayilmaz
Bebegin hareketlerini bir gün çok belirgin ve sık hissederken başka bi gün neredeyse çok az hisseden/hissedenler var mı? İlk gebeligim o sebeple endişelenmeli miyim hiç bilmiyorum.
Evet canım bende öyle hissediyorum bebek büyüyene kadar normalmiş sanırımBebegin hareketlerini bir gün çok belirgin ve sık hissederken başka bi gün neredeyse çok az hisseden/hissedenler var mı? İlk gebeligim o sebeple endişelenmeli miyim hiç bilmiyorum.
Ev yogurdu yapiyorum evde zaten ama denedim bal gecmedi
Evet gaviscon içebilirsin zararı yok bebeğe tüm hamileler içiyorAynen ya gece maf ediyor beni gun ici hicbirseyim yok gece yastiga basimi koymaya gelmiyor hersey agzima geliyor ne denediysem fayda etmiyor bir haftadir var ama iki gundur daha yogun oluyor gaviscon demis bir kac arkadas dr sorup ondan alayim bari yoksa boyle cok zor uyumak
Canım nasıl geçti doktor iyi haberler bekleniyor :)Benm var 3 hafta oldu. Özleştik bebişimle :) kızımda çok meraklı anne kardeşime gidelim diyor.
20 oldu yenice. Demek ki tek degilmisimkaç hafta şu an :) 1-2 hafta önce ben de ilk duyduğumda böyle endişeyle buraya yazdım ama şimdi alıştım böyle olmasına.