Anladim duzenli takip etmeye 28.haftadan sonra baslaniyormus sanirimEvet canım bende öyle hissediyorum bebek büyüyene kadar normalmiş sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim duzenli takip etmeye 28.haftadan sonra baslaniyormus sanirimEvet canım bende öyle hissediyorum bebek büyüyene kadar normalmiş sanırım
Ay insallah tripli erkekde zor gelinde sana kizar ilerdeAhahah aynen insallah babasina çekmemiştir trip konusunda bana cektiyse hemen barisir babasina cektiyse dogana kadar barismaz tekme atmaz
Anladim canim kalsiyum icin dogru el yapimi yogurt tuketiyorum zaten salcam yari bakliyattimi bile koyden getirtiyorum organik hepsi cok sukur dikat ediyorum benim esimde yillardir cekiyor malesef oda hicbirsey yemiyor gece bende birtek hamilelikte cekip anliyorum onu zormus gercekten ama dedigine uyacagim canim sagol dikkat edecegim yoksa cekilir gibi birseg degilmisonu aslında daha çok kalsiyum ihtiyacı için dedim. Mide ağrısından süt içemiyorsun ya yoğurtla telafi et bari demek istedim. Anlatamamışım tam
elma ayva iyi geliyor aslında. Bir de en son ağzına aldığın her neyse yemek tatlı atıştırmalık kuruyemiş farketmez 3 saat tutman lazım öyle yatabilirsin. Eşimde reflü var. O da gece yanmadan uyuyamaz böyle çözdü. Akşam çayın yanında falan hiçbir şey yemez bu yüzden, bir çekirdek bile yese uyuyamıyor.
Ever yüksek progesteron mide kapakçığını gevşetiyormuşBalim dun gece sadece yayla corbasi ictim inan hadi oncesi yedimde oldu ama ben zaten sagliksiz hicbirsey yemiyorum ama vardir tabi cok etkisi gidalarin hamur isini gun ici cok nadir tukettim ilk aylar bir aydir onuda yemedim sanirim beli bir aydan sonra hormanel olarak mide kapakcigi acik oluyor sanirim
Maalesef detaylı ultrason için kadın doğum sekmesi altinda belirtiyorlar oradan randevu alınıyor sen boşuna randevu almışsınMerhabalaar ben yine ayrıntılı ultrasonla ilgili sorucam kizlar bugün mhrsden Zeynep Kamil hastanesinden perinatolojiye randevu aldım 10 şubata ama şimdi direk gidince o bölüm ayrıntılı ultrasonla bakacak mi bana zaten doktor kayıt artırmıştı riskli gebelik diye bana ama başka bir yerden bisi yaptırmak gerekir mi acaba ???
Ay pardon riskli gebelik diye.neden kayıt açıldı sorun nedir gidince daha içeri girmeden soruyor asistanlarMerhabalaar ben yine ayrıntılı ultrasonla ilgili sorucam kizlar bugün mhrsden Zeynep Kamil hastanesinden perinatolojiye randevu aldım 10 şubata ama şimdi direk gidince o bölüm ayrıntılı ultrasonla bakacak mi bana zaten doktor kayıt artırmıştı riskli gebelik diye bana ama başka bir yerden bisi yaptırmak gerekir mi acaba ???
Ay evet ilk zamanlar ben kayananama çok kizardim ama şükür duzeldi esimAy insallah tripli erkekde zor gelinde sana kizar ilerde
5subata verdi canim 22arti3 oluyorum o zamana dogru hesapladiysam gec değildir inşallah.sen almış miydin randevuyu?Masallah kocaman olmus minnos ayrıntılı ne zaman senin canim Benim oglan daha net net tekme atmıyor arada cok nadir bişey hissediyorum ama bi kaç günde bir anca çocuk bana küsmüş barismiyo resmen
Esas son aylarda aliyorlar zaten canimbayağı kocaman olmuş benim ki 340 gram dedi
Kadin dogum randevu veriyor diye biliyorum yani ben öyle aldım. Bi form verdi bunlara bakılacak diye onunla girecekmişim ama senin aldığında da olur mu bilmiyorum sormanda fayda varMerhabalaar ben yine ayrıntılı ultrasonla ilgili sorucam kizlar bugün mhrsden Zeynep Kamil hastanesinden perinatolojiye randevu aldım 10 şubata ama şimdi direk gidince o bölüm ayrıntılı ultrasonla bakacak mi bana zaten doktor kayıt artırmıştı riskli gebelik diye bana ama başka bir yerden bisi yaptırmak gerekir mi acaba ???
Yok canım gec sayilmaz bence uc gunden bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama insallah öyledir ben de daha randevu almadim yarin kontrole gidicem ya dr o zaman muhtemelen soyler randevu al diye ona gore alırım zaten kendi hastanemde yaptirmayi düşünüyorum bakalim yarin ne dicek dr5subata verdi canim 22arti3 oluyorum o zamana dogru hesapladiysam gec değildir inşallah.sen almış miydin randevuyu?
Esas son aylarda aliyorlar zaten canim
Kadin dogum randevu veriyor diye biliyorum yani ben öyle aldım. Bi form verdi bunlara bakılacak diye onunla girecekmişim ama senin aldığında da olur mu bilmiyorum sormanda fayda var
Benim suyun azalmıştı haftasına göre sonra artma oldu ama yine de tam değilmiş onun için ordan randevu al dedi doktor zaten ayrıntılı ultrason isteyecektim aradan çıkmış olur dedi onun için bobreklerine bakılsın dedi . ama ayrıntılı bakılsın istiyorum ben onu kalmazlar mi orda yani . nerden almam gerekiyor peki normalleri n doğumdan mi almam lazım .Ay pardon riskli gebelik diye.neden kayıt açıldı sorun nedir gidince daha içeri girmeden soruyor asistanlar
Yok gerçekten işte bu diyebilecek miyiz acaba yoksa kotunun iyisi diye bişey bi koyacaz hiç bilmiyorumerkek ismi yok çünkü hepsi itici geliyor bana da
Anladım canım..Detaylı ultrasonu gittiğin gibi yapttıramazsın da orada herşeyine bakıyorlar yinede ben 12.haftadan beri gidiyorum orayaBenim suyun azalmıştı haftasına göre sonra artma oldu ama yine de tam değilmiş onun için ordan randevu al dedi doktor zaten ayrıntılı ultrason isteyecektim aradan çıkmış olur dedi onun için bobreklerine bakılsın dedi . ama ayrıntılı bakılsın istiyorum ben onu kalmazlar mi orda yani . nerden almam gerekiyor peki normalleri n doğumdan mi almam lazım .
Tamam canım anladım neyse olsun o soruna bakılsın da o da yeter yine de .Anladım canım..Detaylı ultrasonu gittiğin gibi yapttıramazsın da orada herşeyine bakıyorlar yinede ben 12.haftadan beri gidiyorum oraya
İnşallah güzel haberlerle git gel canım bende yarın detaylı için başka bi Dr daha gidebilirim belki.Yok canım gec sayilmaz bence uc gunden bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama insallah öyledir ben de daha randevu almadim yarin kontrole gidicem ya dr o zaman muhtemelen soyler randevu al diye ona gore alırım zaten kendi hastanemde yaptirmayi düşünüyorum bakalim yarin ne dicek dr
canım özel değilse neden ikinci kez gidiyorsun acaba. doktordan mı memnun kalmamıştın.İnşallah güzel haberlerle git gel canım bende yarın detaylı için başka bi Dr daha gidebilirim belki.
Amin canim Rabbım korusun onları inşallahCarsamba tam 20 olcam insallah. Cok zor ben kan nakli gerekebilir diye buldugum ilceden baska bi hastaneye sevk edildim o gece. O derece kan akti gitti. Allah kimselere yasatmasin. Sanki ruhum cekildi gittiydi
Al benden de o kadar ,isim bulamıyorum ,buluyorum eşim birşey demedikçe karar da veremiyorum ,acelemiz mi var diyor ,yoksa liste oluşturdum kendime göre ,bulduğum isim üzerinde düşündükçe vazgeçiyorum bu sefer ,ama ben az çok belli olsun istiyorum ya .. cinsiyetimiz erkek bu arada ..Yok gerçekten işte bu diyebilecek miyiz acaba yoksa kotunun iyisi diye bişey bi koyacaz hiç bilmiyorum
Gittiğim perinatolog değil tüp bebek doktoruydu devlette inceledi de ama sürekli cihazım kötü deyip durduğu için emin olamadım bi.canım özel değilse neden ikinci kez gidiyorsun acaba. doktordan mı memnun kalmamıştın.
Icin rahat etcekse git cnm detayli onemli sonuctaGittiğim perinatolog değil tüp bebek doktoruydu devlette inceledi de ama sürekli cihazım kötü deyip durduğu için emin olamadım bi.
anladım canım. inşallah hiç bir sorun yoktur için rahat eder en azından. güzel haberler getir.❤Gittiğim perinatolog değil tüp bebek doktoruydu devlette inceledi de ama sürekli cihazım kötü deyip durduğu için emin olamadım bi.