Sağlıklı olsun yeter ki canımEvet kız hissediyordum iki gün önce özeldeki dr yüzde 90 kız demişti ama bugün devlette perinatoloji erkek dedi kesin dedi birde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı olsun yeter ki canımEvet kız hissediyordum iki gün önce özeldeki dr yüzde 90 kız demişti ama bugün devlette perinatoloji erkek dedi kesin dedi birde
Cok normal hangimizin kafasi normalki su durumda bende yeni nickine zor alistim etiketlerken zorlanıyorum hala
Ahahha aslinda bunada alıştım simdi en sevdiğim cizgifilmin adina benziyorBaşka bi şey bulamadım keşke birlikte bulaydik bana da kolaylik olurdu
Benim annemde 1.55 ama kardeşim 190 vardır ben de 175 Babamda kısa 178 Ailede çok uzunda yok amca dayı teyze hep kısa olunca oluyor demek ki Anneannem hep söylenir bize çok uzadınız diyeÇok şükür her şey yolunda kızlar Bu minnoş da uzun boylu olacak dedi. Bizim boylar 1.63 ve 1.70. Bizden nasıl bu kadar uzun boylu bebeler çıkıyor bilmiyorum
Bu arada tüm yasaklar kalktı
Wins kızlar mı ne öyle bir şey mi powergirls miydi yoksaAhahha aslinda bunada alıştım simdi en sevdiğim cizgifilmin adina benziyor
Seninki de manken olacakBnm de 16 cm idi sanki o haftada canim
Canım bende bunu kullanıyorum yutmaya zorlanıyor um... Ama iyi bir ilaçtır arkadaşlarım da kullandı doktorum da bunu verdi dpguma kadar kullanacam bence devam et çok zorlanmıypr san canımBende byndan kullanıyorum çok bulantı yapıyor. Doktora değiştirsek diyorum ama hiç oralı değil.
Aslında tam emin değilim usgde tek bildiğim Fl crl kisimlari siz deyince merak ettim indirip bakıcam bi.Seninki de manken olacak
Sevindim bak simdi Guzel bilgiler bunlar herkes bilmiyor ve bazen sormaya utaniyoruzBilmiyordum iyi oldu bu bilgi. Doktor da söylememişti şimdi hesapladım
Bende oturup bakiyorum hep hosuma gidiyorAslında tam emin değilim usgde tek bildiğim Fl crl kisimlari siz deyince merak ettim indirip bakıcam bi.
Bende oturup bakiyorum hep hosuma gidiyorAslında tam emin değilim usgde tek bildiğim Fl crl kisimlari siz deyince merak ettim indirip bakıcam bi.
Ben tok karnına kahvaltı dan sonra alıyorumBana da bunu verdi doktor. Gece yatarken içiyorum, bulantı yapmıyor. Ne zaman içeceğinizi söyledi mi size ?
Yok canım ben İstanbul ama devlet hastanesi doktorumdan memnunum bende daha özele gitmeyi düşünmüyorum çünkü özel doktorum tahlilleri devlet yaptordigim için çok aceleci muayane edip kaldırıyor benianladım canım. bana sanırm sen tavsiye etmiştin devlette halime kılıça gittim memnun kaldım özelde devam etmiycem gibi şimdilik. sorarım konturolde inşallah söyler.
Winx club di galiba adı cok severdim hele sterellaya bayilirdimWins kızlar mı ne öyle bir şey mi powergirls miydi yoksa
Sonucta bebislerimiz Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinBende oturup bakiyorum hep hosuma gidiyor
Bende regenesis kullanıyorum her gece yatmadan önce içiyorum ama yutmak o kadar zor ki çoğu zaman boğazıma takılıyorCanım bende bunu kullanıyorum yutmaya zorlanıyor um... Ama iyi bir ilaçtır arkadaşlarım da kullandı doktorum da bunu verdi dpguma kadar kullanacam bence devam et çok zorlanmıypr san canım