- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Bana da bunu verdi doktor. Gece yatarken içiyorum, bulantı yapmıyor. Ne zaman içeceğinizi söyledi mi size ?Bende byndan kullanıyorum çok bulantı yapıyor. Doktora değiştirsek diyorum ama hiç oralı değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bunu verdi doktor. Gece yatarken içiyorum, bulantı yapmıyor. Ne zaman içeceğinizi söyledi mi size ?Bende byndan kullanıyorum çok bulantı yapıyor. Doktora değiştirsek diyorum ama hiç oralı değil.
Aydınlatsin bizi kizlar tok iciyorum diyene katilcam hemen ac karnına mideme oturuyo sankiCanim kan ilacı hic kullanmadim daha ama sanirim ac kullanması lazım
Kullanan kizlar yazarsa öğreniriz bizde. Yeni başlıcam ben
Ben 3 haftadan beri bayag hissediyorim canim tekmesinidee bayag hissedersin zamamnla insallah1 veya 2 kere hissettim cok hareketli dedi ama daha hissetmedim sen
Amin canım çok sagolHayirli olsun dedimmi canim sana hatirlamiyorum ama kusurabakma unuttuysam rabbim saglikli saliha evlat eylesin hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin cumlesi ile beraber insAllah
Ac isiyorsun benim ki de pembe canim ici biraz bulanti yapiyor ama bir iki saat sonra geciyorKuzum o ilaçları benimde biri decavit digerinin adini unuttum ama pembe bi kan ilaci ac karnina mi iciyorsun tok mu bana eczaci ac karnina ic yazmis ama benim midem bulaniyor acken icince
Ya doktor 12 ocakla 18 ocak arasinda gel dedi sali gunu insallah ogrencemNiye gitmedin mi dr canim
Süt ürünleri ve çay Demir emilimini engelliyor canım. O yüzden vitaminin yemeklerle arasında en az iki saat olması lazım. Gece yatarken de içiliyor bildiğim kadarıylaAydınlatsin bizi kizlar tok iciyorum diyene katilcam hemen ac karnına mideme oturuyo sanki
Bu arada hayirli ugurlu olsun cumlemiz insallah salglikla aliriz kucaklarimiza bebislerimiziEvet canım yarım saat 45 dakikada ugrassak öğrendik kızım olcak sen öğrendin mi
Gecmis olsun canim saglikli olmasi cok guzel ben kizim da yasadim bobrek buyumesini tas vardi bende ama 29 haftalarda olmusdu buyumeSelam kızlar bugün kontrolüm vardı kızçem sağlıklı çok şükür ama benim iki haftadır aşırı böbrek ağrım vardı doktor baktı büyüme varmış böbreğimde yakın takip edeceğiz dedi azıcık keyfim kaçtı ama katlanacağız bebişlerimiz için
Bnm de 16 cm idi sanki o haftada canimKızlar ultrason görüntğsünde FL diye bir şey var o rakamı 7 ye çarpacaksınız öyle boyunu anlarsınız . :) misal bende 16. Haftada 20,9 >>> 21 diyelim
21 mm = 2 cm yani 2x7 14 cm miş 16. Haftada :))
Bende bunu kullanıorm. Ama bende hiç bulantı yapmadı. Aç mı içiosunuz sizBende byndan kullanıyorum çok bulantı yapıyor. Doktora değiştirsek diyorum ama hiç oralı değil.
Ay hadi guzel haberler le gel ins rabbim gonlundekinin en hayirlisini versin insAllahYa doktor 12 ocakla 18 ocak arasinda gel dedi sali gunu insallah ogrencem
Masallah minige ben soramiyorum ya utanıyorum dr dan resmen keske onlada mesajlassam herseyi sorarımBenim de vicium d3 diye bir ilaç 80kusur fiyati.
Benim bebe de 295gr cikti. Tabi bunlar yaklaşık değerler yanılma payları var. Bu arada devlete gittim bugün kendim sordum tek tek
Ama bak hemen sensizligi farketmis mesaji kacirsadaAhah LesaM ben senin gördüğünü sandım yazmıştım demek bilmiyodun
Deme kiz ay evet geciyor ama iki saat mahvediyor beniAc isiyorsun benim ki de pembe canim ici biraz bulanti yapiyor ama bir iki saat sonra geciyor
Hee gece yatarken içildiğini ilk defa duydum kuzumdoğrudur tabi ama ben yatmadan once progestan vs de içtiğim icin tok oluyorum bu yüzden sabah icmeye devam sanirimSüt ürünleri ve çay Demir emilimini engelliyor canım. O yüzden vitaminin yemeklerle arasında en az iki saat olması lazım. Gece yatarken de içiliyor bildiğim kadarıyla
Amin insallah canim saglikla olsunda cinsiyet onemli degilAy hadi guzel haberler le gel ins rabbim gonlundekinin en hayirlisini versin insAllah
Tahmin de mi bulunmadı doktorunBenim 14 haftalık canım. Bilmiyorum ki hangi haftada kaç olması lazım. Cinsiyet belli değil henüz
Çok geçmiş olsun. Allahım dediği olur inan, hiç sıkma canını. Hiçbirimizin garantisi yok. Sen gerekli tedavini aksatma, elinden geleni yap yeter. Allah yardımcın olur, merak etmeSelam kızlar bugün kontrolüm vardı kızçem sağlıklı çok şükür ama benim iki haftadır aşırı böbrek ağrım vardı doktor baktı büyüme varmış böbreğimde yakın takip edeceğiz dedi azıcık keyfim kaçtı ama katlanacağız bebişlerimiz için
Benim doktorum özel deki bu hafta söyledi 14 +1 Ken 70 gram dediKızlar kiloyu kaç haftalık olduktan sonra söylüyorlar doktorlar. 3 lü test iöin haftaya gidicem 16 haftalık oluyorum acaba kiloyu söylermi devlet. Bide 3 lü test nasıl oluyor bilen var mı