Ahaha dur bir saniye gülmemi durdurabilirsem yazıcam
Ay hayırdır Ebrucum ya sen bir atarlanmışsın aniden seni o kadar mı rahatsız ediyorum o kadar mı çekemiyorsun? Ama keşke kendini bu kadar önemsemeseydin be kuzum.. ve o bilmem kaç zamandır içinde biriktirdiğin nefretini üstüme kusmadan önce bir sorsaydın acaba ben kimim diye
Ve hani samimeyetsiz falan demişsin ya açıkçası senin ne düşünüp düşünmediğin gram umurumda değil
Ama belliki sen ve senin arkamdan dedikodumu yaptığınız o muhteşem grubun biraz fazla umursamışsınız neyse Allah yardımcınız olsun ne diyeyim zira ben hiçbir vasfı olmayan insanların arkamdan birbirlerini gazlayıp beni çekiştirmelerine alıştım size kolay gelsin bir daha görüşmemek dileğiyle
(ama lütfen yanlış anlaşılmasın bir yere gittiğim yok banlanırım banlanmam orası ayrı mesele gerçi siz çok sevinirsiniz o zaman ama dur bir düşüneyim aaa tesadüfe bak buda umurumda değilmiş
) normalde böyle konular parmaklarımı yormaya bile değmez ama aralarda görmezden gelmek ne demek bilmeyen ve korkak etiketi yapıştırarak şahıslar olduğu için açıklama yapmak istedim,bundan sonra vereceğiniz hiçbir yanıta cevap bile vermeyeceğim istediğiniz kadar tepinip durabilirsiniz