- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
Betaya göre cinsiyet yorumu yapılıyor öylesine.Farketiyir mu ki
Benim pappa 3.69
Beyan 17.3 çıkmış çok mu acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Betaya göre cinsiyet yorumu yapılıyor öylesine.Farketiyir mu ki
Benim pappa 3.69
Beyan 17.3 çıkmış çok mu acep
Allah gönlünce versin canım16. Haftada erkek dedi doktor hala bi kız umudum var ayrıntılı ultrasona kadar
Amin inşallahAllah gönlünce versin canım
Sende sagol canim benim dr sormusdum eczaciyada hepsi boyle kullanmami soylemislerdiAnladım canım coraspin harici diğerleri benzer ben de öyle yapayım çok sağol
Evet canim dr yazdi gecen hafta sali gunu hepsin ve kullanma seklinide o soylediBunları doktor mu tavsiye etti canım
Tamam canım Cook sağol Allah razı olsunSende sagol canim benim dr sormusdum eczaciyada hepsi boyle kullanmami soylemislerdi
Yok eskiye göre daha çok susuyorum daha çok su içiyorumBelki su az içiyorsunuzdur az su içmek baş ağrısı yapıyor
Muayene parasimi 400 tl canim neden hastane degilde muayenehanesine gidiyorsun, hastane daha uygundur sanirim ben ist ikamet ediyorum tabi hastane tercih ettim dogumuda orada dusunuyorumİstanbul fiyatları bence çok iyiymiş, Ankara'da inanılmaz pahalı oldu. Çok şükür bizde 400₺ olan özel bir doktorun muayenehanesini bulduk. Gülhiz hanım, epey araştırdık. Ankara'da düşünen varsa bakabilir
Ben de zamanım gelince ona gitmeyi düşünüyorum inşallah
Tüm annelerin bebeğine Allah sağlık afiyet versin hayırlı doğumlar olsun
Aleykum selam canim benim karnim 10 haftada basladi ama suan 15 haftalik bugun disarda arkadasim gordu sasirdi masallah 6 aylik gibi dokuz aylikken dusunemiyorum seni dedi ovdumu gomdumu bilemedim baya buyudu ya sasirdimKızlar slm benim kanrın hiç büyümedi kacıncı haftada kanrımın büyüdügünü hissederim
Detaylı ultrason hakkında konuşuluyor diye anladım aslında yoksa ben kendimce öyle düşünüp yorum yaptımMuayene parasimi 400 tl canim neden hastane degilde muayenehanesine gidiyorsun, hastane daha uygundur sanirim ben ist ikamet ediyorum tabi hastane tercih ettim dogumuda orada dusunuyorum
Hesabi pasif gözüküyorBanlanmışmı ki ?
Aleyküm selam. İlk hamilelikte gec büyür. Benim 5.ayda ancak yeni yeni belli olmuştu.Kızlar slm benim kanrın hiç büyümedi kacıncı haftada kanrımın büyüdügünü hissederim
Anladim balim bende normal kontroller icin sandim ama normal 415 muayene cokmus ya desene orasi baya pahali detayli 400 tl cok iyi bulmussun bende okadar verecegim sanirim devletten randevu dusuremiyorum medicalpar gidiyorum suan oraya basladim ama detayli oradada cok pahalidir subatti benim 22 haftalikken ozaman arastiririm artikDetaylı ultrason hakkında konuşuluyor diye anladım aslında yoksa ben kendimce öyle düşünüp yorum yaptım
Aslında ozelerin muayene ücretleri de yüksek. Koru'ya gidiyorum 415₺ muayenesi.
Detaylı ultrason özel hastanelerin kimisinde 720 kimisinde 500 o da referans ile gidince.
O yüzden ben de bu doktor hanımı buldum aradım uygun geldi ve yorumları çok olumlu. Olurda gitmek için doktor arayan var ise yazmak istedim
Evet free beta 50 nin üstünde ise kız diyorlar altında ise erkekKızlar bu beta ve papp-a ya göre de mi cinsiyet tahmini var ki
Üniversite hastanesinde yaptırabilirsiniz canım. Ben de oraya randevu aldım. Ücretsiz yapıyorlarAnladim balim bende normal kontroller icin sandim ama normal 415 muayene cokmus ya desene orasi baya pahali detayli 400 tl cok iyi bulmussun bende okadar verecegim sanirim devletten randevu dusuremiyorum medicalpar gidiyorum suan oraya basladim ama detayli oradada cok pahalidir subatti benim 22 haftalikken ozaman arastiririm artik