- 31 Ekim 2020
- 686
- 502
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benım cinsiyet daha bellı değil gittiğimde erken dedı 2kız 1 oğlan şuan bakalım HayrlısıSizin 2 kız 2 erkek oldu heralde. Geçen görmüştüm yazışmalarınızı Hayırlısı olsun hakkınızda
Ben bulantılı zamanımda çok yiyemedim kilo da almamıştım o kadar annemin yanında aldım maalesefBen de kilo aldım ya o kadar ama ilk zaman aldığım kilolar az mı yiyorum diye bi iki yüklendim hemen kilo almışım. Ama normalde hemen kilo alan bi yapım var. Bulantılı zamanlardan kaldı kilolar bana. Belki seninki öyle bir şeydir.
Canım benimde rahim dışında miyomum var 3 tane bende ameliyat olcam açık ameliyat önerdiKendi doktoruna ne zaman gideceksin? Miyomun yeri önemli canım. Bebeği etkileyecek yerde değildir inşallah. İyi düşünelim iyi olsun
Benden açık ameliyatla 5 miyom alındı. O zaman araştırmıştım. Miyom östrojenle büyüyormuş. Normalde 3 yılda salgılanan östrojen hamileyken bir günde salgılanıyormuş. Benim bebeği etkileyecek yerdeydi hepsi. Mecburen ameliyat oldum
Pap a olan 1.81Kızlar ikili test yaptıranlar pappa ile beta bin kaç çıkmıştı ben bugün çıktı sonuç Perşembe günü doktara göstercem ondan merak ettim
Ceyda neden banlandiMahidevranSultan nerdesin kiz
Banlanmışmı ki ?Ceyda neden banlandi
Senin erkekti demi benim kız beta 22.5 idi :)Pap a olan 1.81
Beta 18.5 benim
Bende ilaclar bulanti yapmadi canim bu ilaclari kullaniyorum coraspirini aksam yemekden sonra gece yatmadan 1 veya 2 saat oncede decavit iciyorum diyerlerini sabah ac efa omega yi kahvalti sonrasiTeşekkürler canım peki sabah mide bulantısı yapmıyor mu bende bugün çok yaptı ogurdum resmen
Amin inşallah cnm bnmMasaallah kuzucuga çok sevindim amin inşaallah canım hepimiz sağlıcakla kavusalim yavrularımıza
Geçmiş olsun şimdidenCanım benimde rahim dışında miyomum var 3 tane bende ameliyat olcam açık ameliyat önerdi
Sağolasın canımGeçmiş olsun şimdiden
Sanada hayırlı olsun cnm erkek geliyormuş :))Hayırlı olsun çok sevindim senin adına cnm
16. Haftada erkek dedi doktor hala bi kız umudum var ayrıntılı ultrasona kadarSenin erkekti demi benim kız beta 22.5 idi :)
Anladım canım coraspin harici diğerleri benzer ben de öyle yapayım çok sağolBende ilaclar bulanti yapmadi canim bu ilaclari kullaniyorum coraspirini aksam yemekden sonra gece yatmadan 1 veya 2 saat oncede decavit iciyorum diyerlerini sabah ac efa omega yi kahvalti sonrasi
Bunları doktor mu tavsiye etti canımBende ilaclar bulanti yapmadi canim bu ilaclari kullaniyorum coraspirini aksam yemekden sonra gece yatmadan 1 veya 2 saat oncede decavit iciyorum diyerlerini sabah ac efa omega yi kahvalti sonrasi
Benim pappa 3.69Senin erkekti demi benim kız beta 22.5 idi :)