- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
Amin inşallah sağlıklı hayırlı evlat olurlarEvet oda oluyor Allah yardımcımız olsun doğduklarında kıymetini bilirler inşallah onları dünyaya getirmek için neler çekiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah sağlıklı hayırlı evlat olurlarEvet oda oluyor Allah yardımcımız olsun doğduklarında kıymetini bilirler inşallah onları dünyaya getirmek için neler çekiyoruz
Ben bugun hissettim bacaklarimi kendime doğru cekmis oturuyordum bir anda hissettim cok guzel birseyyy
Ben 15 haftamin icerisindeyim bende kafama takiyodm niye hissetmiyorm diye cook sukur ki mucizem dun gece ilk defa hissetirdi insallah sizde hissersiniz bir kac haftaya cook guzel bir duygu❤Ay ne mutlu sana kac haftalik canim benim 14+5 gunluk daha hissetmeme cok var sanirim
Bende hissediyorum özellikle akşam yemediginden sonra kıpırdıyorEvettt coook guzel zamanla insallah daha da cook hissederiz dun aksam yattgimda 1 kere bugunde 2 defa cook guzeldi
Bende hissediyorum özellikle akşam yemediginden sonra kıpırdıyor
IOS’a uygulama indirilmiyor Kızlar. iPhoneda yok yaniUygulama kaldırılmış olabilir mi acaba bulamadım dekolte diye bir uygulama çıkıyor
iPhone’a indirilmiyor canım. Sadece androide iniyor. Ben de safariden giriyorumKızlar kadınlar kulübünün uygulaması var mı ? Ben safariden giriyorum Ama belkidr
Vardır bilen bana uygulamanın ismini atabilir mi
AynenEvet hatta az once nerdeyse 1 dk yakin hissettim dunyanin en guzel duygularindn bir tanesi bence❤
Eba cok zor 6 ders birde odev sabah 9 baslayi 1 de bitiyor odevde gece 12 ye kadar maf ediyor bizi ilk okul birinci sinif cok zormus sen sanslisin seneye okul acilir ins salgin giderde rahat ederizAynen hiç arkası kesilmiyor bırakayım desen için rahat etmiyor eba yok bizim daha en azından mecburen onada vakit ayırıyorsunuz. Tetikliyordur ya fitik benim de var bi şeyler ama doğumdan sonra gidicem artık.
Yaaaaaa demek ki o yüzden bulamadım teşekkür ederimiPhone’a indirilmiyor canım. Sadece androide iniyor. Ben de safariden giriyorum
Hic sorma minnaklar ya gram gram.buyuyorlar bende subatda gidecegim.ayrintiliyaMinicikler benimkide 300 gr olmuştur sanırım 22. Haftada gidicem ayrıntılı ultrason için
Sukur xanim benim saglikla devam etsin ins bende bekliyorum 16/17 haftalar arasi hayirlisi ile insBen 15 haftamin icerisindeyim bende kafama takiyodm niye hissetmiyorm diye cook sukur ki mucizem dun gece ilk defa hissetirdi insallah sizde hissersiniz bir kac haftaya cook guzel bir duygu❤
Insallah canimm cumlemiz icinSukur xanim benim saglikla devam etsin ins bende bekliyorum 16/17 haftalar arasi hayirlisi ile ins
İnşallah canım benim gönlündeki gibi olsun seni en iyi ben anlarım bende kız çok istiyordumBenimkide kızda doktor yanlış mi gördü acaba uykusuzum hep 15. Haftada baktı ayrıntılı ultrason da kız çıkar inşallah
Öyle bir topuklamışım kiGeçmiş olsun canım insan korkmaz mi ya bende çok korkarım. Uzanıp dinlenmek lazım sanrim nasil gecer hiç bilmiyorum
Kayinvalidem de hep öyle der ben çok önem veriyorum böyle şeylere başkalarının evlilik yıldönümünü bile unutmam öyle bir psikopatım herkesin hediyesini alırım yılbaşında veya doğum gününden bir gün önce bütün tanıdıklarına mesaj atarım yarın sabah erkenden herkes o kişiye doğum günü mesajı atsın diye,giderim ben pasta alırım, bütün bu organizasyonlar benden çıkar herkesi ben toplarım sağol canım benim daha süsleyemedim ama olsunAman dur onu başkası bulsun Aynen ya seviyorlar eşim aldırmıyor hristiyan adeti diye
Sen de sağol canım benim iyi süslemeler
Burcun neydi:)Kayinvalidem de hep öyle der ben çok önem veriyorum böyle şeylere başkalarının evlilik yıldönümünü bile unutmam öyle bir psikopatım herkesin hediyesini alırım yılbaşında veya doğum gününden bir gün önce bütün tanıdıklarına mesaj atarım yarın sabah erkenden herkes o kişiye doğum günü mesajı atsın diye,giderim ben pasta alırım, bütün bu organizasyonlar benden çıkar herkesi ben toplarım sağol canım benim daha süsleyemedim ama olsun
Boğa:)) bu tür şeylerle hiç alakası yok boğa burcunun biliyorum ben değişik bir boğa kadınıyım çünkü ama yükselenim aslan belki onunla bir alakası vardırBurcun neydi:)
Maşallah canım benim hayırlı olsunKizlar bebegimin artikk hareketlerini hissediyorum cook sukur sizde durumlar neler❤