Erkek mi demiştin tuttu mu buBak ben demiştim hayırlı olsun kuzummm sağlıkla gelsin paşamız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek mi demiştin tuttu mu buBak ben demiştim hayırlı olsun kuzummm sağlıkla gelsin paşamız
Ben hep koltukta ayaklarımı uzatırken yazıyorum vallaYok kız oglumla uğraşıyorum temizlik buraya genelde temizlik yaparken girerim hatta bi yandan oda toplarim bi yandan yazarım sonra firsat bulunca ders çalışıyorum akşam yemeği vs derken aslında pek vaktim yok buraya genelde başka bişey yaparken giriyorum koltuğa oturup girdiğim çok nadir olur bide gece yatarken giriyorum
Ay hadi gözün aydın canım ☺Selam ballar ben geldim sifremi unuttum giremedim saatlerdir ugrasiyorum birde guzel haberle geldim bugun dayanamadim.dr gittim miyom.falan demisdi dr oyle birsey yokmus dr mu buldum karsida ona kavusdum coksukur uzak ama birakmam birdaha onu birde cinsiyet ogrendim esin olarak erkek dedi
Bu sefer tutturdumErkek mi demiştin tuttu mu bu
12 haftalıkken bu şekilde pipi görünüyomu yaAmin canim dr guveniyorum.kizimida 12 haftalikken kesin dedi bunada net erkek dedi bak bacaklarini acmis pipi duruyor atayim resim
Bende sasirdim gorunuyomus masallah12 haftalıkken bu şekilde pipi görünüyomu ya
Ben hep koltukta ayaklarımı uzatırken yazıyorum valla
Haftada bir temizlik yapıyorum zaten gayette yetiyor hergün yapanlara hayatım boyunca şaşırmışımdır yemek yapmayı beceremem çoğunlukla eşimle birlikte yapıyoruz o yüzden kısa sürüyor, sabahları giremiyorum hafta sonları uyuyorum hafta içleri online çalışıyorum çünkü
Bir tek oğlumla ilgilenirim ama çocuk da huysuz mızmız değil çok şükür,bir şekilde boş kalıyorum ama yinede yoruluyorum yatmaktan
Şükür bana umut oldu budaBu sefer tutturdum
Benim kızım mızmız ya bazen öylesine anlayışlı ama huysuz olunca çekilmiyor yemek yüzünden kavga ettik az önce yine babası geç geldi azcık işten yumuşattı sonra bizim aramızıBen hep koltukta ayaklarımı uzatırken yazıyorum valla
Haftada bir temizlik yapıyorum zaten gayette yetiyor hergün yapanlara hayatım boyunca şaşırmışımdır yemek yapmayı beceremem çoğunlukla eşimle birlikte yapıyoruz o yüzden kısa sürüyor, sabahları giremiyorum hafta sonları uyuyorum hafta içleri online çalışıyorum çünkü
Bir tek oğlumla ilgilenirim ama çocuk da huysuz mızmız değil çok şükür,bir şekilde boş kalıyorum ama yinede yoruluyorum yatmaktan
Organ 14. Haftada olusuyo diye biliyorumBende sasirdim gorunuyomus masallah
Ben de temizlik harici aynı seninle onu yapmıyorum pek eşim yapıyor Yemek konusunda bi kere bıraktım aç kaldım Güvenemiyorum ondan Akşam gelincede gerisi onda.Sadece bakıp çıkıyorum ya da koltukta elime alıp teli bırakıyorum Benim kız hemen anneee diye başlar beş dk sonraYok kız oglumla uğraşıyorum temizlik buraya genelde temizlik yaparken girerim hatta bi yandan oda toplarim bi yandan yazarım sonra firsat bulunca ders çalışıyorum akşam yemeği vs derken aslında pek vaktim yok buraya genelde başka bişey yaparken giriyorum koltuğa oturup girdiğim çok nadir olur bide gece yatarken giriyorum
Benim eşim temizlik hiç yapmaz ama sabah 8 akşam 9 çalışıyor diye zamanı olmuyor pek bu yüzden hersey ben deBen de temizlik harici aynı seninle onu yapmıyorum pek eşim yapıyor Yemek konusunda bi kere bıraktım aç kaldım Güvenemiyorum ondan Akşam gelincede gerisi onda.Sadece bakıp çıkıyorum ya da koltukta elime alıp teli bırakıyorum Benim kız hemen anneee diye başlar beş dk sonra
Herkesler oraya gitti sanmıstım Ben de vakit bulamıyorum diye çıktım konuşmuyorum artik kimseyle yoksa müsait olmasamda vakit bulup yazmaya calisiyorum olan bana oluyorEvet ya sadece işle alakalı bile üç grup var sadece virüsle alakalı grup var herşeye grup kurduk yani o kadar karışık ki hatta çoğu zaman yanlış gruba mesaj atıyorum bide bunu hayatta takip edemem bu grup kk da kalsın lütfen
Oy senin de Allah yardımcın olsun kuzumBenim eşim temizlik hiç yapmaz ama sabah 8 akşam 9 çalışıyor diye zamanı olmuyor pek bu yüzden hersey ben de
Sagol kuzumOy senin de Allah yardımcın olsun kuzum
10.haftadan sonra canım olusmaya baslıyorOrgan 14. Haftada olusuyo diye biliyorum
Ins bunda gerek kalmaz canim bende basaksehir deyimİlk.çocukta dikiş atılmıştı rahîm ağzına..Bu yüzden takipte olmam lazım..Evet istanbul gaziosmanpaşa
Canım ben at kestanesinin hamileyken kullanılmaması gerektiğini duymuştum ama tam eminde değilim.Kramp girmiş olabilir banada olmuştu farmasi at.kestanesi merhemi sürüyorum masaj yapıyor eşim iyi.geliyor
Hadi gözünaydın cnm kızın vardı dimi?
Karşıda derken kim dr benimde aklımda olsun nerede semt.hastane?
Sagol canim benim Evet sen erkek dedin meyra kiz dediBak ben demiştim hayırlı olsun kuzummm sağlıkla gelsin paşamız
Yok be sende aynısını yap diye söyledimCok Kıskandım yapma
Şükür bana umut oldu buda