- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 41
Tüm umutlarimi tezleri curuttun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm umutlarimi tezleri curuttun
Günaydın kızlar babaannem babama hamileyken yaşlı bir kadın bir narı ayıkla hepsini tek başına ye sonra kırmızı yerini yanağına sür bebeğin allı nur yüzlü olur demiş babaannemde yapmış babam gerçekten beyaz tenli Nur yüzlü ama amcamda yapmamış çok esmer bana sen de yap diye anlattı böyle şeylere inanan varsa söyleyeyim dedim
GünaydınGünaydın kızlar babaannem babama hamileyken yaşlı bir kadın bir narı ayıkla hepsini tek başına ye sonra kırmızı yerini yanağına sür bebeğin allı nur yüzlü olur demiş babaannemde yapmış babam gerçekten beyaz tenli Nur yüzlü ama amcamda yapmamış çok esmer bana sen de yap diye anlattı böyle şeylere inanan varsa söyleyeyim dedim
Denemekten ne çıkar ki hem eskiler dediyse vardır bir bildikleri derler hepAyvayı biliyodum yengem 3 yeğenimde de yanağına sürdü yedi de, 3ü de gamzeli oldu
Ama narı duymamıştım, dur onu da deneyeyim
Dün annemde kırdı inşallah sağlık mutluluk bolluk bereket getirirGünaydın
Öyle yapmadım ama dün akşamın hatrına nar kırdım yedim çok ta ekşiydi
Sen kayınpederine bak bence canım en garanti çözüm oBen en çok cennet hurması yiyorum onda bebeği güzelleştirse olmuyor mu
Ben hala hissetmiyorum.siz şu ablalar diyen kişi misiniz bi ara öyle biri vardi kaybolduKizlar siz bebek hareketlerini hissediyomusunz ben hissedip hissetmedgimden emin deglm
Evet benim bende hissetmiyorumBen hala hissetmiyorum.siz şu ablalar diyen kişi misiniz bi ara öyle biri vardi kayboldu
Günaydın kızlar. Yeni uyandım. Uykudan gözümü açamıyorum. Öğleden sonra da uyuyorum. Üç ay bitince azalması gerekmez mi? Üç ay da bitiyor
Denemekten ne çıkar ki hem eskiler dediyse vardır bir bildikleri derler hep
Bende emin değilim ama sanki hissediyorum oturup dinlerken kipirtilar oluyor oradaKizlar siz bebek hareketlerini hissediyomusunz ben hissedip hissetmedgimden emin deglm
Bende devlete gidicem saat 16:00 randevusu aynen bende ümitli değilim soylemesinden..senin kaçta randevun?Günaydın ben bugun hastaneye gidicem devlet cinsiyet söylemez o yüzden heyecanlanmiyorum hiç ama bebeğim iyi mi değil mi onu görmek istedim . Allahım korusun onları niyese korkuyorum ,ya bişey olduysa diye. ilk kizimda hiç böyle düşünmemiştim 23 yaşındaydım herhalde acemilikten mi ne şimdi daha bi düşünüyorum. Allaha emanetler kıpır kıpır hallerini gorup kalp atışını duyarım inşAllah yine
13.40 da benim de . Ben de hiç ümitli değilim cinsiyet konusunda.Bende emin değilim ama sanki hissediyorum oturup dinlerken kipirtilar oluyor orada
Bende devlete gidicem saat 16:00 randevusu aynen bende ümitli değilim soylemesinden..senin kaçta randevun?
Aynen dün benimde aklima geldi. Bebeği görünmüştü iyiydi herşey sonra kayboldu .Bir büşra daha vardı tahmini dogum tarihî ağustos basiydi o nerelerde acep kullanıcı adını da tam hatırlamıyorum üşenmesem geriye dönük bakacağım