-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #1.461
Bende değeri sordum doktora 947 dedi AA düşük sanki dedim neresi düşük hamilesin işte dediBen sonuçlarımı sağlıkocağı doktoruna sorduğumda tamam hamilesin işte 8. Hafta git doktora başka bişeye gerek yok demişti değerim de 629du daha. Çevredeki insanların rahatlığı da çok etkiliyor. Olumsuz şeyler duyunca bizde de olacakmış gibi geliyor ama aslında çok düşük olasılıklar. İnşallah size de en yakın zamanda bi doktor tamam hamilesin işte der de rahatlarsınız
Valla iştahını kontrol altına al canımYaa ben çok iştahlıyım napıcamm kızlarr doymuyorum
Sizin de varmış daha kontrole gitmeye. Su gibi akıp gitsin zaman hayırlısıylahafi insallah cnm bnde 2 subatta gidecgim 8. haftam bitecek 9. haftama girerken gtmis olacagim cnm daha 20 gun varr yaa guer gecmiyo sanki
Insan bilmediğinden korkar derler ya hani... Içimizde neler oluyor bilmiyoruz, ne kadar okusak da konuşsak da tecrübe başka tabi. Inşallah "hamilesin, al bu kese, al bu da kalp atışı" der de rahatlarımBen sonuçlarımı sağlıkocağı doktoruna sorduğumda tamam hamilesin işte 8. Hafta git doktora başka bişeye gerek yok demişti değerim de 629du daha. Çevredeki insanların rahatlığı da çok etkiliyor. Olumsuz şeyler duyunca bizde de olacakmış gibi geliyor ama aslında çok düşük olasılıklar. İnşallah size de en yakın zamanda bi doktor tamam hamilesin işte der de rahatlarsınız
Aynıymışız canım benimde bugün kese göründü haftaya cuma kalp atışı için gideceğimKızlar ben de bugün gittim kontrole, keseyi gördük çok şükürHaftaya Cuma tekrar çağırdı kalp atışı için, inşAllah herhangi bir problem olmaz
Yemekten sonra başım dönüyor uykum geliyor ondan mı ki bendede mi şeker varValla iştahını kontrol altına al canım
Brnde eoymuyordum şüphelendim yemekten sonra ağırlık çöküyordu bi. Şekerime bakıyım dedim anaaammm 160 çıktı tokluğum anam ben şok. Hastaneee çalışıyorum zaten hemen doktorun yanına indim merhaba diyetiştahına sahip çık çıkmasan gebelik şekeri muhakkak çıkacak dedi 3 gün günde 7 kes parmaktan şeker ölçtüm kısınca şekerim normale dönuyor malewef hamur işi şekerli gıdalar yasak diyetteyim diyetle sabit tutmam lazım yoksa insülin başlarım dedi. Ben merakımdan erken öğrendim şekeri. Normalde şekerim iyi açlıpım falan da qmq hamilelikten olabilirmiş napalım aşermek falan talan oldu
Ailende varmı yada daha önce bi şeker şikayetin oldumu benim anne tarafımda hep var bende alt yapı oldugu için şüphelendim zaten gebelikte çıkacağını tahmin etmiştim korkudan iştahımda kapandı aman yaYemekten sonra başım dönüyor uykum geliyor ondan mı ki bendede mi şeker var
Bide kilon varmı benim boyum 167 kilo 66. 5 -67 ile başladım hamileliğe benim 4 kilo fazlam vardıYemekten sonra başım dönüyor uykum geliyor ondan mı ki bendede mi şeker var
Aynen kuzumm 7. Hafta en mantıklısıTamam cnm saol bende hemen hemen aynı günlerdeyim en mantıklısı heralde 7. Hafta
Oh çok şükür canım benim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahCanım merhaba gittim bugün keseyi gördük çok şükür 7 mm dedi haftaya cumaya tekrar çağırdı kalp atışını duyarız büyük ihtimalle dedi
doktoruna danis cnmArkadaşlar ilk aylarda uçakla Seyehat sıkıntı olur mu acaba?
160 boyum 60 kiloyum şekerde yok ailede amaBide kilon varmı benim boyum 167 kilo 66. 5 -67 ile başladım hamileliğe benim 4 kilo fazlam vardı
Yani canım onu kafana takma ams ilk 3 ay kilo almamak en iyisi herhalde160 boyum 60 kiloyum şekerde yok ailede ama
Bu kiloda kalırsam 5. Aya kadar süper olueYani canım onu kafana takma ams ilk 3 ay kilo almamak en iyisi herhalde
Amin canımMerhaba guzel anne adaylari.Ben de Eylul annesi olacagim. Bugun kalp atışlarini duyduk Allah herkese saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin.
İnşAllah hepimize canım benimOh çok şükür canım benim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Hayırlı olsunMerhaba kızlar sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. 3 yıldır istiyoruz ikinci çocuğu ,bu ay tam umudu kesmiştim ama test yaptım ve pozitif çıktı (silik çizgi). Sonra inanamadım başka markada da yaptım pozitif çıktı. Cuma doktora gidip kan vereceğim. Akşam üzeri adet sancılarım oluyor, oğlumda böyle miydi hatırlayamıyorum. Sizde de oluyor mu? Korkuyorum.