Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O kadar haklısınız ki, bir şeyi eksik yapicam diye korkum var. Ben tam 4 kez kan verdim, yükselişi düzenli mi diye görmek için Hamile olduğuma kendimi ikna etmeye çalışıyorum sanırım
O kadar haklısınız ki, bir şeyi eksik yapicam diye korkum var. Ben tam 4 kez kan verdim, yükselişi düzenli mi diye görmek için Hamile olduğuma kendimi ikna etmeye çalışıyorum sanırım
Ben sonuçlarımı sağlıkocağı doktoruna sorduğumda tamam hamilesin işte 8. Hafta git doktora başka bişeye gerek yok demişti değerim de 629du daha. Çevredeki insanların rahatlığı da çok etkiliyor. Olumsuz şeyler duyunca bizde de olacakmış gibi geliyor ama aslında çok düşük olasılıklar. İnşallah size de en yakın zamanda bi doktor tamam hamilesin işte der de rahatlarsınız
Merhaba tatlım normalde 5+2 ama doktor 5+1 gözüküyor dedi, inşAllah o konuda bir sorun da çıkmaz Senin de görünür canım bence, hayırlı haberlerle gel inşAllah