- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #1.441
Bence çok iyi benim 4+2 947Kızlar bugün betama bakıldı 3916 çıktı 4+3 de sizin nasıldı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok iyi benim 4+2 947Kızlar bugün betama bakıldı 3916 çıktı 4+3 de sizin nasıldı ?
guzel bnce cnm benimki 4+5 di sanirim 5532 cikmistiKızlar bugün betama bakıldı 3916 çıktı 4+3 de sizin nasıldı ?
ama benimki ikizmis belki seninkide oyledirKızlar bugün betama bakıldı 3916 çıktı 4+3 de sizin nasıldı ?
4+5 te 20000 çıktı benim ama tek kese ve tek bebek gördükama benimki ikizmis belki seninkide oyledir
Benim 5+0 da 11532 çıktı. Sizinkini okuyunca acaba benim de ikiz midir diye içimden geçirdimguzel bnce cnm benimki 4+5 di sanirim 5532 cikmisti
Cok geçmiş olsun. Benim bulantilarim başlamadı. Ama cok gaz ve siskinlik oluyorDünden beri istihfar üstüne istihfar sabah tartldim 1.5 kg vermişim
insallah gittnmedn o zmn daha kese grmeye hayrli haberlerle git gel insallahBenim 5+0 da 11532 çıktı. Sizinkini okuyunca acaba benim de ikiz midir diye içimden geçirdim
Canım merhaba gittim bugün keseyi gördük çok şükür 7 mm dedi haftaya cumaya tekrar çağırdı kalp atışını duyarız büyük ihtimalle dediYarın sede haber ver bize merak ederim inşallah sende bende görürüz keseyi kuzumm
Ben de 4 kere kan verdim cok erken ogrenmistim daha adetim gecikmemisti. 347ydi ilki 4. 2964 cikinca kese görünür dedik biraktik :)))O kadar haklısınız ki, bir şeyi eksik yapicam diye korkum var. Ben tam 4 kez kan verdim, yükselişi düzenli mi diye görmek için Hamile olduğuma kendimi ikna etmeye çalışıyorum sanırım
Yok daha gitmedim. 8. Hafta gideceğim inşallahinsallah gittnmedn o zmn daha kese grmeye hayrli haberlerle git gel insallah
hafi insallah cnm bnde 2 subatta gidecgim 8. haftam bitecek 9. haftama girerken gtmis olacagim cnm daha 20 gun varr yaa guer gecmiyo sankiYok daha gitmedim. 8. Hafta gideceğim inşallah
Ben sonuçlarımı sağlıkocağı doktoruna sorduğumda tamam hamilesin işte 8. Hafta git doktora başka bişeye gerek yok demişti değerim de 629du daha. Çevredeki insanların rahatlığı da çok etkiliyor. Olumsuz şeyler duyunca bizde de olacakmış gibi geliyor ama aslında çok düşük olasılıklar. İnşallah size de en yakın zamanda bi doktor tamam hamilesin işte der de rahatlarsınızO kadar haklısınız ki, bir şeyi eksik yapicam diye korkum var. Ben tam 4 kez kan verdim, yükselişi düzenli mi diye görmek için Hamile olduğuma kendimi ikna etmeye çalışıyorum sanırım
Ben de adetim gecikmeden öğrendim. Ilk 8 idi. Simdi 11 binlerde. Ben de bırakayım o zamanBen de 4 kere kan verdim cok erken ogrenmistim daha adetim gecikmemisti. 347ydi ilki 4. 2964 cikinca kese görünür dedik biraktik :)))
Doktor ailenizde ikiz var mı dedi, sonra ben şaşırınca şaka şaka dediguzel bnce cnm benimki 4+5 di sanirim 5532 cikmisti
hadi insallah cnmDoktor ailenizde ikiz var mı dedi, sonra ben şaşırınca şaka şaka dedi
Merhaba canım kaç haftalık bebiş, bende yatın gideceğim de inşallah biz de görürüz 5+5 im benKızlar ben de bugün gittim kontrole, keseyi gördük çok şükür Haftaya Cuma tekrar çağırdı kalp atışı için, inşAllah herhangi bir problem olmaz
Allah yardımcınız olsun.oksapar icin rapor cikarttrdim hangi eczanede varsa bulup aliyorum valla yoksa bulamynca strese griyo insan
Merhaba tatlım normalde 5+2 ama doktor 5+1 gözüküyor dedi, inşAllah o konuda bir sorun da çıkmaz Senin de görünür canım bence, hayırlı haberlerle gel inşAllahMerhaba canım kaç haftalık bebiş, bende yatın gideceğim de inşallah biz de görürüz 5+5 im ben