2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Allahım bu bebişlere noluyor ya 3 haftada Ba yıl dımm... Bin kere maşallah canım sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim... Ben nasıl dayanıcam 10.haftaya kadar bilemiyorum.
Amin canım sağlıkla kavuşalım hepimiz 2 hafta kaldı diyelim 9. Haftada da eller ayaklar belli oluyor
 
Hanımlar 10.haftamdayım bu soru burada mı sorulur başka bölümde mi bilemedim.ilk 3 ay ilişki önerilmiyor.Doktorum da ihtiyaten önermedi ama bir sorunum da yok.simdi sorum şu iliski olmadı ama yakınlaşarak iliski olmus gibi sonuca varmak zarar verir mi?Yani birleşme olmaksızın dokunmalar, sarılmalar, çiftlerin birbirini uyarmasıyla, karşılıklı cinsel iletişimle sonuca varmak diyelim.
 
Bana doktorum ilk 3 ay ilişki olabilir çok baskı uygulamadan dedi, son 2 ay önermiyormuş. Bazı arkadaşlara ise doktorları hiç önermemiş.
ama cinsel birliktelik olmaksızın yakınlaşmaktan bişey olmaz diye düşünüyorum, yani pratik olarak düşününce. İlerleyen aylarda göğüsleri uyarmak önerilmiyor diye biliyorum.
tabi yanlış yönlendirmek de hiç istemem arkadaşlar da fikirlerini paylaşır
 
Sağol canım bilgilendirme için.Benim tedirginliğim yakınlaşmadan ziyade sonuca varmak nasıl desem iliski olmadan orgasm iste ya :) yazmim yazmim dedim de anlatamadim:)
 
Sağol canım bilgilendirme için.Benim tedirginliğim yakınlaşmadan ziyade sonuca varmak nasıl desem iliski olmadan orgasm iste ya :) yazmim yazmim dedim de anlatamadim:)
Tahmin ettim ama çok ince soru valla Biraz araştırdım yabancı kaynaklarda masturbasyon güvenli demişler ama bence siz de araştırın yanlış bişey demek istemem ya da sorabiliyorsanız doktorunuza sorsanız en iyisi tabi sorması zor bir soru
 
Maşallah canım gözün aydın
 
Bir daha olmaz ya tutacağız artik doktoruma soramam :))
 
Çubuk kraker ve portakal iyi geldi bana.Su anda ilac kullanmadan gidiyor.tavsiye ederim
 
Merhaba arkadaşlar bende dün kontrole gittim,kan testi sonuçlarını götürdüm,şükür sorun yok sadece kanım biraz düşük çıktı.doktor 3 ay dolunca takviye başlayacağız dedi..
Karından ultrason da plasenta sağ üstte konumlanmıştı.ramziye göre erkek oluyor.bakalım çıkacak mı.kızımda plasenta sol altta idi..
Doktor bakarken plasenta nerde dedim gösterdi sağ üstte diye bende o zaman erkek dedim
doktor bilmiyormuş..dedi ki aa bu yüzden mi sorup duruyorlar bebek ne tarafta diye dedibaya gülüştük..bakalım teori tutacak mı
 
Valla tatlim oglumdayken tam 9 ay o dedigini yasadik buyuk ihtimalle bunda da oyle olacak bir sorun olacagini sanmiyorum sonucta robotta degiliz maksat orgazm olmamak degil oraya bir seyin girip cikmamasi sarsmamasi
 
Bir daha olmaz ya tutacağız artik doktoruma soramam :))
Canım orgazm olmak utanılacak bir şey değil sor bence doktoruna zaten hormonlarımız yüzünden cinsel istekte artış oluyor. Yoksa çekilmez ne başı ne sonu:) ben zarar olmaz diye düşündüğümden sormamıştım... Doktor ilişkiyi değil her türlü orgazm olmayı yasaklardı zararlı olsa.
 
Kızlar benim kilom pek oynamıyor ama karnım hızla büyüyor ikiz diye sanırım bir kaç gündür dahada büyüdü sanki çatlamalar icin kullandığınız krem var mı? Önerebileceğiniz şimdiden alsam iyi olucak yoksa önleyemem vücut çatlaklarını şimdilik yok ama hızla onlarda çıkabilir. Kullanan varsa önerirse sevinirim
 
Ben
Ben 6 kiloya yakin vermisim onceden biraz gobegim vardi o da gitti pantolonlarim falan baya bol geliyor
Yeni bir seyler cikti mi bilmem ama 8 sene once oglumdayken hamile kalir kalmaz her duştan sonra bebek yağı surerdim hem mis gibi kokardi hem de gerginligimi alirdi hicbir catlagım falan da olusmadi
 
Hindistan cevizi yağı ve bio oil almayı düşünüyorum ben
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…