- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #7.181
Tabi ki gırgırı canım inşallah sağlıklı olurlar başka bir şeyi gözü görmüyor zaten insanın. Ben kuru üzüm kadarken tahmin edebiliyorum.Cok tesekkurler canim amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizikacti mi haftasi cinsiyetin saglik olsun biraz da isin girgiri zaten
İnşAllah canım benimYok canım hiç sormadım genetik faktorlerden erkektir gibi geliyor onun icin sormadimvalla cok degisik bir surec ya insallah her sey rayinda gider hepimiz icin 12. Hafta tam bittiginde de ikili test ve genetik test yapicaz. Insallah iyi haberler aliriz
Hahah kız olırsa gerçekten sürpriz olurTabi ki gırgırı canım inşallah sağlıklı olurlar başka bir şeyi gözü görmüyor zaten insanın. Ben kuru üzüm kadarken tahmin edebiliyorum.
Duruşu kibar geldi kız gibi diye atabilirimzaten yüzde 50 tutacak
İnşallah canım cuma günü senin de güzel haberlerini duyalım inşallahİnşAllah canım benimsağlıklı huzurlu bi gebelik geçirelim hepimizz ben kız hissettim kuzum sağlıkla gelsin inşallah
Insallah tutunur canım brnim, dua ediyirum. Allahtan ümit kesilmez. Nasibde ne varsa o. Sağlıklı olsun inşallah. Hem bebek icin hem senin icin.Yarınki kontrolü beklerken bu sabah kanamam başladı. Koşturarak dr gittim.
Bugün 7+0 takvime göre. Kese olması gerektiği kadar büyümemiş. Yolk kesesi var hala altında biraz kanama alanıyla. Bebek ise yok hala.
Progestan iğne yaptılar, ilaç olarak da verdi sabah akşam. Yatak istirahati dedi.
Haftaya salı tekrar kontrol dedi. %10luk ihtimalle o zamana oluşabilirmiş. İlaca rağmen kanama durmayıp düşük de olabilirmiş. Nedense umudum yok her ne kadar Allahtan ümit kesilmese de.
İnşAllah canımmmHahah kız olırsa gerçekten sürpriz olur
İnşallah canım cuma günü senin de güzel haberlerini duyalım inşallah
ya zamanında falcının biri (5 sene önce) eşimle bi problem yaşadığımızda belki kızın olacaktı sonra eşini kaybedecektin kızınla yalnız kalacaktın demişti. Biliyorum tamamen varsaydı. Avutmak için söyledi. Düşününce de dünya saçmasızaten kim geleceği bilebilir ki biliyorum tüm bunları Allah korusun hiç kimseye öyle zamansız acılar yaşatmasın. O yüzden ilk çocuk erkek olursa bu gereksiz saçma vesveseden kurtulmuş gibi hissedeceğim.
Her şeyin hayırlısı olsuniyice teyze muhabbeti yaptım
İnşallah canım hepimizinİnşAllah canımmm
Geleceği kimse bilemez canım hiçç takılma hormonlardan dolayı düşünmeyeceğin şeyler tırmalıyor seni hiç uyma sen onlaramusmutlu huzurlu analı babalı bi yuva olacak inşallah
Aynen öyle canım gidip takacak bişey muhakkak buluyoruzzİnşallah canım hepimizinbiz kadınlar alemiz valla
İnşallah her şey yolundadır, her kanama illa kötüye çıkmıyormuş, belki acile falan giderseniz hemen bakarlar gerekeni yaparlarKızlar 7+4 bugün yine kanamam oldu. Tüm gün hicbirseyim yoktu. Ağrım fln yok yine. En son 6+3 de kalp atışı duymuştum. Hastaneyi arayacam dua edin inşallah normal bir durumdur benim için
Canım ben tam 10. Haftada yaşadım. Lekelenmezdi. Gittim hemen doktora bebiş gayet iyiydi ama önlem amaçlı serum ve iğne yaptılar içinin rahat etmesi için git istersen. Acilde uzman kadın doktoru oluyor merak etme.Kızlar 7+4 bugün yine kanamam oldu. Tüm gün hicbirseyim yoktu. Ağrım fln yok yine. En son 6+3 de kalp atışı duymuştum. Hastaneyi arayacam dua edin inşallah normal bir durumdur benim için
MaşAllahhhh annesiBizde pazartesi doktordaydık kızlar sata göre 10+2 ama 10+5 uyumlu çıktı ultrasondaminicik bir şeylerdi ne çabuk büyüdüler gerçekten hayret ediyor insan. Sağlıkla büyüsünler inşallah hepsi
İnşallah her şey yolundadır, her kanama illa kötüye çıkmıyormuş, belki acile falan giderseniz hemen bakarlar gerekeni yaparlar
İnşallah kızlar teşekkür ederim moral oluyorsunuz.Canım ben tam 10. Haftada yaşadım. Lekelenmezdi. Gittim hemen doktora bebiş gayet iyiydi ama önlem amaçlı serum ve iğne yaptılar içinin rahat etmesi için git istersen. Acilde uzman kadın doktoru oluyor merak etme.
Canım çok geçmiş olsun inşallah daha da yaşamazsın korkma her kanama her lekelenme düşük değilmiş tehdit bile değilmiş içini ferah tut dinlen. Duamdasınİnşallah kızlar teşekkür ederim moral oluyorsunuz.
Aradım hastane yarım saat uzaklıkta. Doktor da içimi rahatlattı sizden iyi olmasin. Ağrı fln yoksa endişelenme dedi. Bazen rahim genisledigi icin veya rahimde kan birikintisi olduğu zaman, ki bende var bu durum. O kan bir yolunu bulup bir damardan kendini dışarı atıyor dedi. Yarin kendi doktorumu arayacağım. Acildeki de çoğalırsa veya adet ağrısı gibi sancilanirsan gel dedi. Uzan dinlen ve ilişki yasak dedi.
Bende bel ve kasık ağrısı vardı canım böyle nasıl desem adet ağırının daha hafifi diyeyim. Sende olmamasına sevindim. Dinlen lütfenİnşallah kızlar teşekkür ederim moral oluyorsunuz.
Aradım hastane yarım saat uzaklıkta. Doktor da içimi rahatlattı sizden iyi olmasin. Ağrı fln yoksa endişelenme dedi. Bazen rahim genisledigi icin veya rahimde kan birikintisi olduğu zaman, ki bende var bu durum. O kan bir yolunu bulup bir damardan kendini dışarı atıyor dedi. Yarin kendi doktorumu arayacağım. Acildeki de çoğalırsa veya adet ağrısı gibi sancilanirsan gel dedi. Uzan dinlen ve ilişki yasak dedi.
Canım çok övdükleri bir falcı da bana 3 çocuğun olacak bir tanesi çok hasta ve ilgiye ihtiyacı olan engelli bir çocuk olacak hayatını ona adayacaksın demişti. Ben 5 yıldır bir taneye anca hamile kaldımHahah kız olırsa gerçekten sürpriz olur
İnşallah canım cuma günü senin de güzel haberlerini duyalım inşallah
ya zamanında falcının biri (5 sene önce) eşimle bi problem yaşadığımızda belki kızın olacaktı sonra eşini kaybedecektin kızınla yalnız kalacaktın demişti. Biliyorum tamamen varsaydı. Avutmak için söyledi. Düşününce de dünya saçmasızaten kim geleceği bilebilir ki biliyorum tüm bunları Allah korusun hiç kimseye öyle zamansız acılar yaşatmasın. O yüzden ilk çocuk erkek olursa bu gereksiz saçma vesveseden kurtulmuş gibi hissedeceğim.
Her şeyin hayırlısı olsuniyice teyze muhabbeti yaptım
Allahım bu bebişlere noluyor ya 3 haftadaBizde pazartesi doktordaydık kızlar sata göre 10+2 ama 10+5 uyumlu çıktı ultrasondaminicik bir şeylerdi ne çabuk büyüdüler gerçekten hayret ediyor insan. Sağlıkla büyüsünler inşallah hepsi
Teşekkür ederim, dinlenmeye verdim kendimii olumlu düşünmeye çalışıyorum :)Bende bel ve kasık ağrısı vardı canım böyle nasıl desem adet ağırının daha hafifi diyeyim. Sende olmamasına sevindim. Dinlen lütfen
Amin teşekkür ederim kuzumCanım çok geçmiş olsun inşallah daha da yaşamazsın korkma her kanama her lekelenme düşük değilmiş tehdit bile değilmiş içini ferah tut dinlen. Duamdasın
Ayy neler yazmış gerçekten allah korusunCanım çok övdükleri bir falcı da bana 3 çocuğun olacak bir tanesi çok hasta ve ilgiye ihtiyacı olan engelli bir çocuk olacak hayatını ona adayacaksın demişti. Ben 5 yıldır bir taneye anca hamile kaldımMalesef gerçek bir gönlü açık olsaydı kötü şeylerden bahsetmezdi.. Onları düşünerek hayatına da çekebilirsin, o yüzden kız da olsa erkek de olsa hiçbir şey değişmeyecek buna emin ol. Zaten nasılsa ayrıldılar diye sallamış
Sen Allah a sığın. O'ndan başkası bilemez.
Hala 2,5-3 cm ler aslında ama elleri kolları görmek çok şaşırtıyorAllahım bu bebişlere noluyor ya 3 haftadaBa yıl dımm... Bin kere maşallah canım sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim... Ben nasıl dayanıcam 10.haftaya kadar bilemiyorum.