-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #7.161
Dün ben yedim ekmek arası domates beni fena yaptı domates asitli ya suyu kötü oldumBen de yemek yiyemiyorum, sabahlari fena değilim kaşarlı tost simit iyi geliyo ama aksam sadece ekşili corba icebiliyorum o da doyurmuyo, sanırım daha çok ekmek arasi iyi geliyor, yaz mevsimi olsa bolca ekmek arasi peynir domates salatalik yerdik
Amin canım inşallah teşekkürlerÜzülme canım normal gününü yakalar inşallah yemene içmene önem ver en az iki litre su iç meyve sebze fındık ceviz et süt yumurta yoğurt gibi sağlıklı besinlerden ye şekerli karbonhidratlı yiyeceklerden hazır paketli gıdalardan tüketme bu iki hafta ve kendini yorma bol bol dinlen pozitif düşün bunların faydası olur inşallah iki hafta sonra güzel haberler verirsin bize
Bu aynı benBana buzdolabi felaket kokuyor esime diyorum yok diyor, buzdolabini acafken burnumu kapatiyorum
Nub'u göremedim ama kemik yapısına göre erkeğe benzettimEki Görüntüle 2780358
Selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı, çok şükür her şey yolundaymış. Umarım hepimizin bebişleri sağlıkla büyür
Cinsiyet günü olmuş bugün ama tahmininiz olur mu? 9+5, vajinal ultrason. Şimdiden çok teşekkürler
Ya masallah saglikla hayirla kucagina gelsin insallah tamda ortada durmus bebis, cinsiyet konusunu bilemiyorumEki Görüntüle 2780358
Selam kızlar, bugün kontrolümüz vardı, çok şükür her şey yolundaymış. Umarım hepimizin bebişleri sağlıkla büyür
Cinsiyet günü olmuş bugün ama tahmininiz olur mu? 9+5, vajinal ultrason. Şimdiden çok teşekkürler
Ayy alnı da bombeli gibi. Bilemedim ben erkek dedim ama. Arkadaşlar da yorum yapsınEki Görüntüle 2780358
Yaaa nasıl da büyümüş minikEki Görüntüle 2780358
Aslında ben de erkek bekliyorum eşimin ailesinde erkek çok yaygınNub'u göremedim ama kemik yapısına göre erkeğe benzettim
Amin inşallah ya hepimiz bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruzYa masallah saglikla hayirla kucagina gelsin insallah tamda ortada durmus bebis, cinsiyet konusunu bilemiyorum
Çok sağol aylinliş, valla büyümüş bebişler hayırlısıyla kavuşalım onlaraYaaa nasıl da büyümüş minikmaşallah annesiiii
İnşAllah canım benimÇok sağol aylinliş, valla büyümüş bebişler hayırlısıyla kavuşalım onlara
Yok canım hiç sormadım genetik faktorlerden erkektir gibi geliyor onun icin sormadimİnşAllah canım benimdoktora sordun mu tahmini varmıymış diyecem ama olsa da söylemiyorlar gerçiiii her anı ayrı bir heyecanmış yaa
Alnin bombeli olmasi ne anlama geliyor bu aradaAyy alnı da bombeli gibi. Bilemedim ben erkek dedim ama. Arkadaşlar da yorum yapsın
Kızların alnı bombeli erkeklerin basık olurmuş. Ayrıca kızların çeneleri sivri erkeklerin kare olurmuş derlerAlnin bombeli olmasi ne anlama geliyor bu arada
Onu ben de çook merak ediyorumDoktorum kedinin aşıları tamsa ve evden dısarı cıkmıyosa bir problem olcagni sanmiyorum ama tedbir amacli yapalim testi dedi. Kafasini vucudunu operim artik haha benimkininde isine gelir. En en cok merak ettigim seylerden biri de bebek dogdugunda ne tepki verecek acaba
Yaaa bin kere maşallahEki Görüntüle 2780358
Cok tesekkurler canim amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimiziYaaa bin kere maşallahrabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....Ben bu haftalarda bilemiyorum malesef.. Aslında nub teorisi veya başka şeylere bakıp tahmin ediliyor bilen bir arkadaş varsa bize de öğretsin.
Yaaaaa bu nasıl güzel bir resimEki Görüntüle 2780358
Tum bebisler bu kadar oldu muhtemelen ben de forumda gordukce heyecanlaniyordumYaaaaa bu nasıl güzel bir resimNasıl büyümüş allah nazarlardan saklasın
Ay çok heyecanlandımm bi an önce gelsin o günler :) benim kedim bide cocuklari hic sevmiyor haha hemen saklanip kaciyor onlardan benim disimda kimse onu sevip dokunmasın istiyoOnu ben de çook merak ediyorumkarnımız şişmeye başlayınca duyuyorlarmış kalp sesini çok seviyorlarmış diye duydum ama bakalım