ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba benim de elimde gonal-f var soğuk zincire uygun şekilde saklanmış, ihtiyacı olan varsa istanbulda özelden mesaj atarsanız iletişime geçebiliriz.

Kızlar merhaba gonalf de 9.gundeyim dün kontrole gittim 17 18 mm en büyüğü 2 tane 14 12 10 mm toplam 13 yumurta saydı doktor ne zaman toplanır net birsey demediler çünkü merkez de gitmedim uzak diye başka yerde kontrol yapiliyor

Kan sulandırıcı kullanılmaması mı gerekiyor normal de
Canım bilmiyorum ki pıhtılaşma ihtimali varsa kullanıyorlar genellikle. Benim doktorum tüp ameliyatımı da yapmıştı herhalde kan testleriyle de birlikte bende çok pıhtılaşma ihtimali olmadığını gördü. O yüzden de kan sulandırıcıya ihtiyaç duymadı. Mesela kan sulandırıcı kullanıp kanaması olanlara hemen kan sulandırıcıyı bıraktırıyorlar.

Kızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum

Kızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
Bunu bana iki ayrı arkadaşım önden söyledi bir arkadaşım 2buçuk ayına kadar boş kese demişler bebek göstermemiş kendisini diğer arkadaşımda önce kese bol demişler sonra kalbini geç duymuşlar bu tarz şeyler olabilir diyorlar

Bunu bana iki ayrı arkadaşım önden söyledi bir arkadaşım 2buçuk ayına kadar boş kese demişler bebek göstermemiş kendisini diğer arkadaşımda önce kese bol demişler sonra kalbini geç duymuşlar bu tarz şeyler olabilir diyorlar
Yani bu ikinci denemem ilki de başta boş denildi sonra bebek görüldü sonra kalp atışı durdu şimdi yine bu şekil olması çok üzülüyorum

Merhaba arkadaslar. Elimde gonal f 900 isimli ilaç var. Ama içinde 300 luk doz kaldı. Gonal f 2025 - 9 ay son kullanma tarihi. Ancak ilaç açıldıktan sonra 21 gün içinde kullanılması gerekiyor. Ben bu iğneyi 4 gün önce açıp kullandım içinde 300 luk doz kaldı. Şuan tüp bebek surecinde olup bu iğneyi ihtiyacı olan varsa ücretsiz vermek isterim. Yerim istanbul cekmekoy tasdelen.

Merhabalar kızlar .
trasnferimin
10.gunu beta 341
12.gunu 491
Bugün 13.gunum yarın tekrar vercdm kan ikinci değerim hiç güzel yukselmemis çok kötüyüm benzer durumu yasayop olumlu sonuç alan var mı umut olun 😔 her yere yazıyorum konular açıyorum bilmiyorum hiç iyi dglm

Merhabalar kızlar .
trasnferimin
10.gunu beta 341
12.gunu 491
Bugün 13.gunum yarın tekrar vercdm kan ikinci değerim hiç güzel yukselmemis çok kötüyüm benzer durumu yasayop olumlu sonuç alan var mı umut olun 😔 her yere yazıyorum konular açıyorum bilmiyorum hiç iyi dglm
Kaçıncı gün embrıyosu 3. Günler ufak ufak gelıyor 5. Güne göre

X