Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan sulandırıcı kullanılmaması mı gerekiyor normal deBen kullanmıyorum canım. En başında da sormuştum vermemişti. Bir bildiği varmış doktorumun. Kanamam olunca anladım.
Canım bilmiyorum ki pıhtılaşma ihtimali varsa kullanıyorlar genellikle. Benim doktorum tüp ameliyatımı da yapmıştı herhalde kan testleriyle de birlikte bende çok pıhtılaşma ihtimali olmadığını gördü. O yüzden de kan sulandırıcıya ihtiyaç duymadı. Mesela kan sulandırıcı kullanıp kanaması olanlara hemen kan sulandırıcıyı bıraktırıyorlar.Kan sulandırıcı kullanılmaması mı gerekiyor normal de
Bide böyle bisey mi varmışKızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
Kaç haftalıktın canım yolk kesesi gözükmedi mi?Kızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
Bunu bana iki ayrı arkadaşım önden söyledi bir arkadaşım 2buçuk ayına kadar boş kese demişler bebek göstermemiş kendisini diğer arkadaşımda önce kese bol demişler sonra kalbini geç duymuşlar bu tarz şeyler olabilir diyorlarKızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
Betahcg en son ne zaman ve kaçtı kese için 3000 hcg üzeri olmalı diye biliyorumKızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
Betam düşük başlamıştı geç tutunma olabilir dedi ama boş gebelik üstüne daha çok konuştu daha çok ona benziyor diye tekrar beta verdimBide böyle bisey mi varmış
Doktorunuza sordunuz mu yada test yaptınız mı hiçEvet oda aklıma geldi ama kırmızı olması birde tam regl ye denk gelmesi beni çok korkuttu
En son 317 çıkmıştı 8 gün önceBetahcg en son ne zaman ve kaçtı kese için 3000 hcg üzeri olmalı diye biliyorum
Yani bu ikinci denemem ilki de başta boş denildi sonra bebek görüldü sonra kalp atışı durdu şimdi yine bu şekil olması çok üzülüyorumBunu bana iki ayrı arkadaşım önden söyledi bir arkadaşım 2buçuk ayına kadar boş kese demişler bebek göstermemiş kendisini diğer arkadaşımda önce kese bol demişler sonra kalbini geç duymuşlar bu tarz şeyler olabilir diyorlar
Vallah benım 19 aralıkta 700 çıktı daha keseye falan gitmedim 30 unda gel dedi . Erken olabılır telaşlanmayınEn son 317 çıkmıştı 8 gün önce
Kaçıncı gün embrıyosu 3. Günler ufak ufak gelıyor 5. Güne göreMerhabalar kızlar .
trasnferimin
10.gunu beta 341
12.gunu 491
Bugün 13.gunum yarın tekrar vercdm kan ikinci değerim hiç güzel yukselmemis çok kötüyüm benzer durumu yasayop olumlu sonuç alan var mı umut olun her yere yazıyorum konular açıyorum bilmiyorum hiç iyi dglm
Benımkıde yavaş gidiyor sorun yok dendiKaçıncı gün embrıyosu 3. Günler ufak ufak gelıyor 5. Güne göre
5.gun embriyorusu 2 tane trasnfer edildi. Önce 10gun değerim 341 olunca süper dedioer ikiz bile ihitmali geldi akıllara .. 12.gun neden 2 katı yerine böyle az arttı bilmiyorum sizin şuan durum nedirKaçıncı gün embrıyosu 3. Günler ufak ufak gelıyor 5. Güne göre
Bilmiyorum canım her şeyin hayırlısı olmasa başka üzgüntü ama olup bu şekilde olması iki seferdir artık umutsuzluğa sürüklüyor beniVallah benım 19 aralıkta 700 çıktı daha keseye falan gitmedim 30 unda gel dedi . Erken olabılır telaşlanmayın