- 4 Nisan 2024
- 53
- 49
- 28
İnşallah korktuğun gibi olmaz sen içini ferah tutmaya çalış doktorunla iletişimde ol benceBilmiyorum canım her şeyin hayırlısı olmasa başka üzgüntü ama olup bu şekilde olması iki seferdir artık umutsuzluğa sürüklüyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah korktuğun gibi olmaz sen içini ferah tutmaya çalış doktorunla iletişimde ol benceBilmiyorum canım her şeyin hayırlısı olmasa başka üzgüntü ama olup bu şekilde olması iki seferdir artık umutsuzluğa sürüklüyor beni
Valla o zaman bende oturup dusuneyım .. 13. Gun 246 çıktı 15. Gun 325 doktorum çok iyi dedi hatta5.gun embriyorusu 2 tane trasnfer edildi. Önce 10gun değerim 341 olunca süper dedioer ikiz bile ihitmali geldi akıllara .. 12.gun neden 2 katı yerine böyle az arttı bilmiyorum sizin şuan durum nedir
bişey yoktur Allah ın ızniyle sıpalar nazlanarak geliyorlar kimse hemen üzülmesinİnşallah korktuğun gibi olmaz sen içini ferah tutmaya çalış doktorunla iletişimde ol bence
Seninki muhtemelen hem kese hem kalp atışına çağırdı değerin de güzel olunca :) kese 1500 olunca görünür. Benim doktorum da keseye değil bi 15 20 gün sonrası kalp atışına çağırıyorVallah benım 19 aralıkta 700 çıktı daha keseye falan gitmedim 30 unda gel dedi . Erken olabılır telaşlanmayın
Canım bazen keseler bir hafta geriden gelebiliyor ve sıkıntı olmayabiliyor. Kötüyü çağırmaBilmiyorum canım her şeyin hayırlısı olmasa başka üzgüntü ama olup bu şekilde olması iki seferdir artık umutsuzluğa sürüklüyor beni
Ciddi misin ? Bnm ödümu kopartilar . Artış iyi drgl her ihitmali dusunmeliyiz güzel baslayip sağlıksız devam eden bı gebelikte olabljr .. iki testi de farklı hastanelerde farklı saatlerde yaptığın içinde sonuç böyle olmuş olabilir. Takip gerekli dediValla o zaman bende oturup dusuneyım .. 13. Gun 246 çıktı 15. Gun 325 doktorum çok iyi dedi hatta
Bnm için mi dediniz bunu ne bilim yAUff bi durun ya benı de telaş ettireceksınız hemen ne kadar hazırsınız üzülmeye ağlamaya yıpranmaya daha emin oldugunuz hıc bısey yok yazık o bebelere bi durun sonunu görün sonra üzülürsünüz . Ayın 2 de transfer oldum ne kese dedi ne bisey ayın 20 sınde 700 gördük beta bidaha bakılmadı bile napayım şimdi bunları da duydum oturup aglayım mı bakın size göre betam da kötü kese de yok gorunurde kasmayın bi kendınızı relax
Test yapmadım henüz cuma direk kan vereceğim doktorum da birşey ifade etmez test gününü bekleyelim dediDoktorunuza sordunuz mu yada test yaptınız mı hiç
Canım gönlünü ferah tut inşallah seninle evladın doktorlar hep ihtimaller üzerinden konuşuyor ama bizim halimizi çoğu zaman düşünmüyorlar keşke netleşirse söyleseler herseyiKızlar bugün kese kontrolüm vardı ama çok küçük kese boş gebelikten şüphelendi doktor gerçekten ne hissedeceğimi bile bilmiyorum
Var canım maşallah hayırlı olsun güzel artışlar al bebeğini kucağına alMerhaba kızlar, uzaktan okuyordum sizleri güzel haberlere sevindim, hayal kırıklığı yaşayanların da hislerini paylaştım. Şimdi ben 9. gün test yaparım diye bugünden testleri aldım. Böyle karakterimi bilmiyomuş gibi artistik hareketlerle cumartesi yapıcam diye eve geldim. Biraz önce (6. gün oluyor) testi yaptım. Çizgi değil de gölge var sanki bişi var ama bakalım hayırlısı. Evdekilere soramıyorum sonra olmazsa üzülmesinler diye siz de görüyorsunuz değil mi? Bi bakın bakalım
Canım ben kullanıyorum pozitif aldıktan sonra da devam etmemi önerdiler. Aslında bi yanım acaba kullandığım sürece pıhtılaşma testi mi yaptırsam ona göre devam etmem gerekmiyorsa bıraksam mı diye düşünüyorum, pıhtılaşma sorunum varsa diye her ihtimale karşı kullanmak şu an için mantıklı geliyorKızlar herkes kan sulandırıcı kullanıyor mu ? Bana vermemişti doktorum
Pozitif testinMerhaba kızlar, uzaktan okuyordum sizleri güzel haberlere sevindim, hayal kırıklığı yaşayanların da hislerini paylaştım. Şimdi ben 9. gün test yaparım diye bugünden testleri aldım. Böyle karakterimi bilmiyomuş gibi artistik hareketlerle cumartesi yapıcam diye eve geldim. Biraz önce (6. gün oluyor) testi yaptım. Çizgi değil de gölge var sanki bişi var ama bakalım hayırlısı. Evdekilere soramıyorum sonra olmazsa üzülmesinler diye siz de görüyorsunuz değil mi? Bi bakın bakalım
Hayırlı olsunMerhaba kızlar, uzaktan okuyordum sizleri güzel haberlere sevindim, hayal kırıklığı yaşayanların da hislerini paylaştım. Şimdi ben 9. gün test yaparım diye bugünden testleri aldım. Böyle karakterimi bilmiyomuş gibi artistik hareketlerle cumartesi yapıcam diye eve geldim. Biraz önce (6. gün oluyor) testi yaptım. Çizgi değil de gölge var sanki bişi var ama bakalım hayırlısı. Evdekilere soramıyorum sonra olmazsa üzülmesinler diye siz de görüyorsunuz değil mi? Bi bakın bakalım
Üçüncü gün geç düşüyor, beşinci gün olsa tamam ama 3.gün embriyosu 8de herkeste çıkmayabilir 2 gün sonra erken gebelik testi yapın varsa çıkacaktırbugün 8. Gün kızlar az önce idrar testi yaptım negatif maalesef 3. Gün çift embriyo idi