- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #7.041
Yaaa cok guzel ama buu masallahKızlar biz bugün kontrole gittik 9+1 olmuşuz. Geç döllenmeydi son adete göre 10 haftalık olmalıydı ama doktorun geçen seferki ultrason hesabına göre 8+6 diye bekliyorduk ama 2 gün ilerleme kaydetmişizkarışık yani bizim biraz çok şükür sağlıklı ya önemlı olan o maşallah kıpır kıpırdık aynı benim gibi bir de kolunu kaldirmış el salliyor bize yicem Eki Görüntüle 2779699
Evet devlette yapmiyorlar artik galiba bende gittim gecende banada aynisini soyledi halbuki ilk gebeligimde yapmislardi malum pandemi var arastirma hastaneside uzak bana ozele gidip yaptirayim diyorum esim yaptirmayalim zaten bisey olsada aldircak halimiz yok diyor kararsiz kaldim detayli ultrason yaptirim diyorum onuda yapmazlarsa ozelde yaptiririm diye dusundumSlm kzılar
Kontrole gittipimde doktor 3 hafta sora falan hastanede ikili test yaptır demişti. (Gittiğim yer devlet de pandemiden mi anlamadım)
e ben şimdi araştırma hastanesine randevu ile gittiğimde direkt yaparlar mı yaa? İsteğimle
Bi de ikili test neydi. Nasıl yapılıyordu unuttum. Detaylı ultrasondu dimi yüksek ücret olan
Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz canimYaaa cok guzel ama buu masallah
Seninle ayniyiz nerdeyse ben de yarin gidicem
Sağol olsun yaptır yaa, eşlerimizin herdediğine de ok dememeli. Peki sence gittiğümde direkt yaparlar mı talebimleEvet devlette yapmiyorlar artik galiba bende gittim gecende banada aynisini soyledi halbuki ilk gebeligimde yapmislardi malum pandemi var arastirma hastaneside uzak bana ozele gidip yaptirayim diyorum esim yaptirmayalim zaten bisey olsada aldircak halimiz yok diyor kararsiz kaldim detayli ultrason yaptirim diyorum onuda yapmazlarsa ozelde yaptiririm diye dusundum
Kan 5 haftalıkken almışlardı ama idrar yapmadılar canım. Eğer bi kaç gün daha devam ederse giderim. Şimdi geçti mesela. Belki olmazCok gecmis olsun canim. Kan ve idrar tahlili ne zaman vermistin? Doktora gitsen iyi olabilir.cunku gebelikte de bobrekte tas olabiliyor. İnsallah oyle bir durum degildir tabi ama yine de bir gorunsen iyi olur gibi.
Bugün kontrole gittim keseyi gördüm bir sorun yoktu demek ki yerleşme ağrısıymış hafifledi çok şükürBenimde oluyor canim bazen kitlenip kalıyorum galiba yerlesirken oluyormus gece yatarken saga sola donerken uykumdan uyaniyorum
Teşekkür ederim canım eğer bi kaç gün daha devam ederse gitmeyi düşünüyorum. Şimdilik ağrımıyo bakalımBen geçen hafta kum döküyordum. İlaç verdi doktor. Şase tek kullanımlık onu kullandım. İsterseniz bi gidin doktora. Tahlil yapılsın.
İnşallah canımOlsun bugunler de gececek insallah
Sağol :) yavaş yavaş öğreniyorum kafayı takmamayı.Densiz insanlar. İyi bile sabır göstermişsin. Gerçekten şaşırmışlar laf bulamıyorum ifade edecek onları. Tamamen böyle densizlere denk gelmek şanssızlığın olmuş kuzum sen sıkma canını
Değiştirmeyi ben de düşündüm ama şu an sağlık ocağındaki en makul hekim benimki. Herhalde korona yüzünden psikolojileri o kadar bozuk ki; -bakın hiç abartmıyorum, gözümle gördüm!!!- oda kapısını naylon poşetle kaplamış, hastaları da binanın dışına çıkarıp bahçedeki camdan dinleyen aile hekimi var. (Sağlık ocağı zemin hizasında)Ne saçma sapan insanlar var yaa. Aile hekiminizi mi değiştirseniz acaba? Daha iyi, insancıl bir yaklaşım rahatlatır da sizi.
Dediğim gibi neyi beklediğini ya da kastettiğini anlayabiliyorum ama keşke farklı ifade etseydi.Tam bir densizlik şuna bağlıyorum ben bir arkadaşım da 6 haftalık hamile doktora gitmiş kalp atışını duymak için duyamamışlar geç döllenme olabilir ama bu sene çok fala düşükle karşılaşıyoruz demiş ve bu durumu da coranaya bağlamış ne olursa olsun durduk yere moral bozan doktorlara çok kızıyorum ben
Benim geçen ateşim çıkıyor gibi olmuştu, idrarda bakteri çıktı. O zaman baya böbreklerim ağrıyordu. efulim demişti bende de oldu 1 gün sonra geçti diye, gerçekten o gün beni baya stres etti sonra aniden geçtiTeşekkür ederim canım eğer bi kaç gün daha devam ederse gitmeyi düşünüyorum. Şimdilik ağrımıyo bakalım
Daha önce toksoplazma geçirmediğim için son 3 ay yeniden yapıcaz dedi doktorum bana.Kızlar bu toksoplazma testleri falan sadece hamileliğin başında mı yapılıyor ara ara yapılacak mı acaba hiçbir belirtisi yokmuş toksoplazmanın okuduğum kadarıyla
Ben de geçirmemişim o yüzden yapar diye düşünüyorum ben de. Gidince de sorayım doktoruma. İnşallahDaha önce toksoplazma geçirmediğim için son 3 ay yeniden yapıcaz dedi doktorum bana.
inşallah öyle bir durumla karşılaşmayız
Tam tarif ettiğini yaşıyorum aynı hisÇok şanslısın inşallah öyle devam ederBenim genelde alttan alttan oluyo bulantı(5+3te öğrendik hemen hemen o zamanlardan beri var 7+3teyim) Aç kalmayıp hep bişiler yersem daha az bulantı oluyo ama hazım sorunu ve şişkinlik rahatsızlığı oluyo bu yedikçede
Bazen öyle bi oluyo ki yemek yiyoken bi yandan içim kıyılıyo gibi bi his geliyo tam tarif edemiyormuşsun ve bulantı başlıyo beşine o en kötüsü...
Ben de gecirmemisim ama doktorum bir sey demediDaha önce toksoplazma geçirmediğim için son 3 ay yeniden yapıcaz dedi doktorum bana.
inşallah öyle bir durumla karşılaşmayız
Her doktorun tarzı farklı belki ileriki zamanlarda söyler. Mesela benim doktorum da tsh yapmadı bu gittiğimde soracağım.Be
Ben de gecirmemisim ama doktorum bir sey demedi
Gitmeden ara canim hastaneyi bilgi al direk yapmazlar diye dusunuyorum ama bilmiyorum netSağol olsun yaptır yaa, eşlerimizin herdediğine de ok dememeli. Peki sence gittiğümde direkt yaparlar mı talebimle
İşte o zaman da boşa giderim yaa... bazı hastanelerin kadın doğumuna ulaşılamıyor sağolGitmeden ara canim hastaneyi bilgi al direk yapmazlar diye dusunuyorum ama bilmiyorum net