- 2 Mayıs 2016
- 14
- 5
- 45
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #7.061
Hiç korkma sağlıksız bir bebekse kendiliğinden böyle düşermiş. Ardından hemen hamile kalınabilirmiş. Başta üzüldüm ama daha umutluyum.Canim cok gecmis olsun, Allah sağlıklı gebelik yaşatsın insallah tekrar. Benim de betabdusuk çıkıp yavaş yavaş artmıştı. Bugin 6+2yim ama beta 1200. 5+2de 578di. Doktorum sağlıksız düşer dedi, pazartesi düşmezse gel dedi.
Hiç korkma benimde oğluma hamileyken vardı hemde 6 cm çapında. Hiç bir sorun yaşamadım.ne kisti canım ?
Tamam canım çok sağol bakayım bi kaç güne devam ederse gitmeyi düşünüyorum. Bol bol su içtim daha iyiyim. Belki benimde geçerBenim geçen ateşim çıkıyor gibi olmuştu, idrarda bakteri çıktı. O zaman baya böbreklerim ağrıyordu. efulim demişti bende de oldu 1 gün sonra geçti diye, gerçekten o gün beni baya stres etti sonra aniden geçtiumarım öyle bişeydir, yoksa aklına takılmasın diye idrar tahlili kültürü verebilirsin belki doktor da uygun bulursa
Tsh limiti 2,5 sanırım, çok tecrübem yok ama öyle okumuştum bilen arkadaşlar vardır mutlaka.Kızlar benım tsh oranım 2.28 cıkmıs bu sonucu ne olutor tam olarak anlamadım yabide toksoplazma testı tam kan sayımında cıkarmı onun ıcın neye bakmam gerekyoksa ayrımı yapılıyor testı
Ben sonuca baktım ths aralıgı 0.48-4.8 dıyor ozaman sınır olmuyor dımı anladım canım sagol onun ıcın saglıkocagı yapıyormu ozelde mı yaptırmam gerek bılıyormusunTsh limiti 2,5 sanırım, çok tecrübem yok ama öyle okumuştum bilen arkadaşlar vardır mutlaka.
Toksoplazma ayrı bir test kan sayımında çıkmıyor.
Hamilelik ilk trimester 2,5 demislerBen sonuca baktım ths aralıgı 0.48-4.8 dıyor ozaman sınır olmuyor dımı anladım canım sagol onun ıcın saglıkocagı yapıyormu ozelde mı yaptırmam gerek bılıyormusun
tsh değerin iyi çıkmış tabii doktor degerlendirecektir, doktorlar 2,5 üstü istemezler gebelikte, yuksek olursa şükür onunda caresi var ilac kullaniyorsun gebelik boyunca ben iki gebeligimde de kullaniyorym benim degerim 5,5 idi. 1 ay sonra tekrarlayacagiz bakalım degerim düşmüş muKızlar benım tsh oranım 2.28 cıkmıs bu sonucu ne olutor tam olarak anlamadım yabide toksoplazma testı tam kan sayımında cıkarmı onun ıcın neye bakmam gerekyoksa ayrımı yapılıyor testı
13. Hafta bitmemeli diye biliyorum ben. 11 ile 13. Haftalar arasi yapilmaliymisBana doktorun ikili test yapacagız ama ay sonu cagırdı 12. Haftayı geçmiş oluyorum acaba 13 14. Haftalarda yapılıyormu ikili test
6+3 de duyduk bizYa bende bugün 7+0.yarin gideceğim kalp atışı için inşallah duyarız.cogu kişi 6.haftadan duyuyormus
Ben en az 3 lt içiyorum bir tane de maden suyu mutlakaİki litre içiyorum
Bende de başladı o ufaktan sanırım hormonlar çok fazla artışa geçiyo.. İnşallah az kaldı sabredicez azcık dahaKızlar ev kokmaya başladı bana herşey kokuyor evde ..yunusatici midemi bulandiriyor . Guzel kokulardan nefret ettim
Zaten çalışıyorum hep uyuyasın geliyor. Ev in hali içler acısıtemizlik yapasim yok
Annemle ablam haftasonu yardıma gelecekler saolsunlar. Bugünler hayırlısı ilr geçer insallah
Bana buzdolabi felaket kokuyor esime diyorum yok diyor, buzdolabini acafken burnumu kapatiyorumKızlar ev kokmaya başladı bana herşey kokuyor evde ..yunusatici midemi bulandiriyor . Guzel kokulardan nefret ettim
Zaten çalışıyorum hep uyuyasın geliyor. Ev in hali içler acısıtemizlik yapasim yok
Annemle ablam haftasonu yardıma gelecekler saolsunlar. Bugünler hayırlısı ilr geçer insallah
Şimdi kadar hiç bulantım vs olmadi.Kızlar ev kokmaya başladı bana herşey kokuyor evde ..yunusatici midemi bulandiriyor . Guzel kokulardan nefret ettim
Aynen dolabı açınca karışık kokular geliyorBana buzdolabi felaket kokuyor esime diyorum yok diyor, buzdolabini acafken burnumu kapatiyorum
Olabilir canım amaa az kaldı şurda 1 ay sonra rahatız inşallah yani öyle umuyoruzŞimdi kadar hiç bulantım vs olmadi.
Tek rahatsız olduğum şey kendim
Kendi kokumdna rahatsız oluyorum çok kötü bi koku geliyor. Eşim ve kiz kardeşime sordum kokuyormuyum diyehayır dediler psikolojik mi anlamadim tek ben aliyorum kokuyu