- 24 Haziran 2020
- 1.153
- 2.037
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #7.001
Evde ben de hep battaniye ve iki kat çorap patikleyimBende böyleyim evimizde sicak, cocuklar terliyor ben üşüyorumkan degerlerimde iyi ama hep bir üşüme halindeyim bunu yazarkende battaniye altindayim
Çıkar niye çıkmasın rahim 2 katından fazla büyüdü. Nereye sığacak bu rahimGöbeği çıkan var mı benim sabah aç karnına var normalde aç karnına göbeğim olmazdı ve bir dolgunluk hissediyorum karnımda. Ama kimseyi inandıramıyorum saçmalama daha çıkmaz diyor herkes
Çıkar niye çıkmasın rahim 2 katından fazla büyüdü. Nereye sığacak bu rahimama göbeğin yapısıyla da ilgili. Göbeği gevşek olanların daha çabuk çıkıyor kaslı olanların daha geç çıkıyor. Benim ilkinde kaslıydı göbeğim dümdüzdü o yüzden 3 aydan önce hiç çıkmadı. Ama bunda hemen çıktı gören anlar bi şişkinlik var gibi
Ağzı olan konuşuyor boşveer. Doğurana kadar sürekli konuşacaklar çok kilo alsan dert olacak az alsan dert olacak. Doğumdan sonra da aynı. Bebekte girecek işin içine. Bi şekilde konuşacak bişey bulurlar he hee de geçAslında gevşek değil ama sıkı da değil yine de çıktı valla aman herkes bir şey diyor zaten etrafımda herkes çok bilgili maşallah
Ağzı olan konuşuyor boşveer. Doğurana kadar sürekli konuşacaklar çok kilo alsan dert olacak az alsan dert olacak. Doğumdan sonra da aynı. Bebekte girecek işin içine. Bi şekilde konuşacak bişey bulurlar he hee de geç
Canım benim düzenli spor ve yüzme yaptığım için gözle görülür kası vardı. Yumruk falan attığımda semsertti. ama şuan 4 aylık gibi löp duruyor, göbek altım. malesef onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum, keşke olsaymış.Çıkar niye çıkmasın rahim 2 katından fazla büyüdü. Nereye sığacak bu rahimama göbeğin yapısıyla da ilgili. Göbeği gevşek olanların daha çabuk çıkıyor kaslı olanların daha geç çıkıyor. Benim ilkinde kaslıydı göbeğim dümdüzdü o yüzden 3 aydan önce hiç çıkmadı. Ama bunda hemen çıktı gören anlar bi şişkinlik var gibi
Oğlum başakKadın başaklar iyi olur yaa erkek başak sıkıntı bence
Ben geçen hafta kum döküyordum. İlaç verdi doktor. Şase tek kullanımlık onu kullandım. İsterseniz bi gidin doktora. Tahlil yapılsın.Kızlar böbrekleri ağrıyan var mı aranızda. Benim 2 gündür ara ara ağrıyor bazen şiddetleniyor. Bol bol su içiyorum biraz geçiyo ama sonra yine başlıyo
Kızlar benden de bir soruAra ara ates ve ter basması, halsizlik, ara ara üşüme oluyor mu?
Bana doktor böyle anlatmıştı. Göbeğim çıkmayınca bebek çok mu ufak büyümüyor mu diyorlardı çok canım sıkılmıştı doktora sordum kaslı karnın ondan çıkmaz yağ dokusu da az demişti. Parmağıyla bastırmıştı hatta. Farklı doktorlara gittim bi dönem hatta her gören doktor aynı şeyleri söylüyordu hiç göbeğin yok kaslı vs. Ama bu gebeliğim öyle mi hey gidi heyCanım benim düzenli spor ve yüzme yaptığım için gözle görülür kası vardı. Yumruk falan attığımda semsertti. ama şuan 4 aylık gibi löp duruyor, göbek altım. malesef onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum, keşke olsaymış.
Ayy yemek seçen çocuk çok zorOğlum başakDüzenli ama inatçı. Bi de yemek seçiyor çok. Kız kardeşim de başak o da öyle.
İnşallah, ikinci yemek seçen bir çocuk olursa çok sıkıntı olur benim için. Ama maalesef denk geldiğim başaklar hep böyle.Ayy yemek seçen çocuk çok zorinşallah öyle olmazlar iştahlı olurlar seçici olmazlar
Tamam canım çok sağolYazmayı unutmusum 4000 ıgne dozu
Benimde oluyor canim bazen kitlenip kalıyorum galiba yerlesirken oluyormus gece yatarken saga sola donerken uykumdan uyaniyorumKızlar ben 6.haftanın içindeyim siz tecrübelisinizdir. Bu haftalarda kasık ağrısı olanlar oldumu? Sol kasığım Ağrıyorsanki bir yumruk var
Kocaman olmuş maşallahKızlar biz bugün kontrole gittik 9+1 olmuşuz. Geç döllenmeydi son adete göre 10 haftalık olmalıydı ama doktorun geçen seferki ultrason hesabına göre 8+6 diye bekliyorduk ama 2 gün ilerleme kaydetmişizkarışık yani bizim biraz çok şükür sağlıklı ya önemlı olan o maşallah kıpır kıpırdık aynı benim gibi bir de kolunu kaldirmış el salliyor bize yicem Eki Görüntüle 2779699
Vallahi bizde sasirdikKocaman olmuş maşallah
Yaa maşallahKızlar biz bugün kontrole gittik 9+1 olmuşuz. Geç döllenmeydi son adete göre 10 haftalık olmalıydı ama doktorun geçen seferki ultrason hesabına göre 8+6 diye bekliyorduk ama 2 gün ilerleme kaydetmişizkarışık yani bizim biraz çok şükür sağlıklı ya önemlı olan o maşallah kıpır kıpırdık aynı benim gibi bir de kolunu kaldirmış el salliyor bize yicem Eki Görüntüle 2779699
ben biraz geriden geliyorum konuşulanlarda hehe.Kaydımı açtırdım hafta içi.. aslında ben daha çoktan kan testi içinde gitmiştim ama bu hafta kaydı yaptı işte rutin sorular sordu ve 22 nisana aşı için tarih verdi canım
Enteresan her gittiğin o kadar doktorun böyle demesi şuan endişelendim, dümdüzlükten veya incecik belden bahsetmiyorum birde.. kaslı sporcu göbeği varken şuan 4 aylık gibiyim eğer öyleyse başka bir sorun olabilir mi? Ben normal diye sormadım bile..Bana doktor böyle anlatmıştı. Göbeğim çıkmayınca bebek çok mu ufak büyümüyor mu diyorlardı çok canım sıkılmıştı doktora sordum kaslı karnın ondan çıkmaz yağ dokusu da az demişti. Parmağıyla bastırmıştı hatta. Farklı doktorlara gittim bi dönem hatta her gören doktor aynı şeyleri söylüyordu hiç göbeğin yok kaslı vs. Ama bu gebeliğim öyle mi hey gidi heykaslarında çoğu gitti yağlandı. Yine doğum yapmış gibi durmuyorum ama benim alışık olmadığım bi durum dümdüzdüm ben çünkü. Ama bu doğumdan sonra ipleri elime almam lazım